15/8/11

CROSTINI AMB FORMATGE BLAU, PRÉSSEC I MEL.



La primera activitat ludica d'aquestes vacances tot just inagurades: una, o més copes d'una subtil barreja, un 43% d'ull de llebre, un 18% de sidrà, un 16% de cabernet sauvignon, un 14% de merlot, un 6% de samsó i un 3% de garnatxa. L'acompanyament ideal a taula, per un petit assortiment de formatges, en una trobada informal amb un grup d'amics, per desitjar-nos mútuament bones vacances. .. Unes torradetes, la/es copes de vi, i l'assortiment: una mica de formatge blau, de mozzarella, de parmesà, de formatge fresc i de cabra ....i.... però, pam a pam ... que avui és el torn del formatge blau...!!... i dels préssecs!






Despatxeu

-4 Llesques de pa
-Oli d'oliva
-Sal
-1 préssec madur

-Formatge blau esmicolat

-Mel



Preparació


1.-Preescalfeu el forn. Pinteu les dues bandes de las llesques amb una mica d'oli i un polsim de sal, i enforneu-les, fins que estiguin daurades per ambdós costats. Reserveu-ho


2.-Peleu i talleu en rodanxes el préssec. Repartiu-les per sobre les llesques de pa torrat i esmicoleu-hi una mica del formatge blau. Ruixeu-ho amb un fil de mel... i gaudiu-ho de gust

2/8/11

BLOODY MARY AMB ESCOPINYES



Primer dia de vacances !!!!!... i per celebrar-ho, un dels còctels més fantàstics que conec, el conegudíssim i popular "Boody Mary", versionat en aquesta ocasió pel no menys conegut J.M.Arzak .... res millor per desconnectar i deixar enrere des del primer glop, els últims onze mesos i centrar-se de ple en aquest que comença ... així és que un xin xin!! .. a la vostra salut !!... i bones vacances a tothom.... fins la tornada!!!





Font: Juan Mari Arzak


Despatxeu - Per a 6 persones:

Per al Bloody Mary:
- 4 tomàquets madurs
- 1 copa de vodka
- 2 gotes de tabasco
- 1 culleradeta de salsa Worcerstershire
- Suc de 1 / 2 llimona
- Sal

- Pebre
Per a les escopinyes:
- 200 G d'escopinyes
- 2 Cullerades d'oli
- 1 Fulla de gelatina
- Brots de germinats (d'alfals, ....


Preparació

1.-Per al Bloody Mary Tritureu els tomàquets i anar afegint la resta dels ingredients, entre ells el vodka. Coleu-ho i rectifiqueu-ho de sal/pebre. Mantenir-ho molt fred.

2.-Per a les escopinyes. En una paella amb tapa, saltegeu-les a foc viu. Un cop obertes, separeu la carn de les petxines. Reserveu-ne la carn. Al suc resultant se li afegiu la gelatina prèviament hidratada i deixeu-ho refredar.

Muntatge

Talleu la gelatina a daus i repartiu-ho en el fons de les copes. Punxeu unes escopinyes en una petita broqueta, i repartiu la resta a les copes. Ompliu-les amb el Bloody Mary, decoreu-ho amb la broqueta, un grapat de germinats ...i gaudiu-ho de gust .

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails