27/7/13

CÒCTEL MARGARITA AMB SORBET DE LLIMONA



Ja és aquí ... !!!  I aquest any ha arribat de la millor manera, .... sense l'inacabable compte enrere d'altres temporades, ... amb silenci, .... amb calma, .....gairebé sense esperar-la.... una de les dates més desitjades de l'any ja és aquí, avui: el primer dia de les vacances ...!
24 hores per enllestir-ho tot i enfilar la cua del taulell de facturació del Prat. Temps suficient per brindar amb tots vosaltres amb aquesta deliciosa copa.... un refrescant sorbet de llimona banyat en una espurnejant margatita, i desitjar-vos unes fantàstiques i recuperadores vacances ..... Xin, Xin!! ...per tots vosaltres, fins aviat!





Despatxeu:

-Sorbet de llimona natural 
-2/3 de tequila _uns 6 cc._
-1/3 de Cointreau _uns 3 cc_
-Suc de 1/2 llima, 
-Sal /sucre
-Gel picat
Pel sorbet de llimona natural
-4 llimones grans 
-200 grams de sucre 
-1/2 litre d'aigua 
-1 clara d'ou


Elaboració

1.- Pel Sorbet de llimona natural. Poseu en un cassó l'aigua amb el sucre. Un cop trenqui el  bull, deixeu-ho durant uns 10-12 minuts. Mentrestant, ratlleu la pell d'una llimona i feu-ne suc de les quatre. Quan l'almívar estigui llest, deixeu-ho refredar i barrejar-ho amb el suc de llimona i la pell ratllada. Introduir-ho al congelador fins que comenci a granissar. Munteu la clara a punt de neu, i barregeu-ho amb el semi-granissat. Torneu-ho a introduir  al congelador fins que es congeli, remenant de tant en tant. Retireu el sorbet de llimona del congelador cinc o deu minuts abans de servir.

2.- Prepareu la copa, sucant la vora de la copa amb suc de llimona i després passant-la per sal -o sucre, si així ho preferiu- 

3.- En una coctelera incorporeu-hi el tequila, el cointreau, el suc de llima i un parell de cullerades de gel picat. Sacsegeu-ho bé fins que sigui ben fred.

4.- Ompliu la copa amb unes dues cullerades de gel picat, aboqueu-hi la margarita de la coctelera i una o dues boles del sorbet de llimona. 




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails