16/3/14

GALETES DE LLIMONA I LLAVORS DE ROSELLA




.......curiós l'efecte que busquem en un bon cafè, .... si durant la setmana el prenem per estimular-nos i carregar piles .... arriba el cap de setmana i .... acompanyat d'un bocí de pastís, d'un bombonet o d'unes galetones. ... els cafès de sobretaula de dissabte o diumenge ... són en tot cas tot el contrari,... una invitació a la calma i el relax ....
i per relaxar-vos, i ben a gust!....aquest cap de setmana: unes delicioses galetes amb un delicat toc de llimona amb llavors de rosella/gallaret...





Despatxeu:

-200 gr de mantega a temperatura ambient
-230 gr de sucre + extra per decorar
-1 ou.
-Suc de 1 llimona
-Ratlladura de 2 llimones
-300 gr de farina
-1 culleradeta de llevat químic
-½ culleradeta de sal
-1 cullerada de llavors de roselles + extra per decorar





Preparació:

1.- En un bol barrejeu-hi la farina, el llevat, la sal i la cullerada de llavors de roselles. Reserveu.

2.- En una cassoleta, col.loqueu-hi el suc de llimona i escalfeu fins reduir-ho a la meitat. Incorporeu 100 gr de mantega tallada a bocins. Apageu el foc i barrejeu-ho.

3.- Amb batedora elèctrica batiu els 100 gr de manrtega restants amb el sucre fins que quedi cremós (aproximadament 5 minuts). Afegiu-hi l'ou, la mantega de llimona que vam fer anteriorment i la ratlladura de llimona. Batiu-ho bé.

4.-Incorporeu a la barreja la farina, filmeu-ho i guardeu a la nevera un mínim d’una hora.

5.- Enceneu el forn a uns 170 graus. Feu amb la massa boletes de 3 a 4 cm de diàmetre i col.loqueu-les sobre un silpat. Aixafeu-les amb una forquilla, empolsineu-les amb sucre i llavors de roselles. 

6.- Enforneu-les uns 10-12 minuts fins que tinguin la base i les vores daurades.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails