tag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post7722533978966613927..comments2023-11-05T12:26:37.186+00:00Comments on Les Receptes de StHilari: TERRINA DE COLIFLOR AMB ESPÀRRECS VERDSAlfonshttp://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-20801573414537519612010-04-11T19:53:45.997+01:002010-04-11T19:53:45.997+01:00Bona, segur que ho és, i a més preciosa a la vista...Bona, segur que ho és, i a més preciosa a la vista!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-49927009586943390322010-04-10T07:13:28.294+01:002010-04-10T07:13:28.294+01:00M'encanten aquests pastissos, admeten mil vari...M'encanten aquests pastissos, admeten mil variacions i la presentació queda molt bonica. La idea de posar els espinacs per fora m'agrada molt, no ho he fet mai i trobo que així el pastís queda molt més vistós. I substituir la nata per formatge fresc ho trobo molt encertat de cara a l'operació biquini imminent, je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-3479168751140333152010-04-09T19:47:49.006+01:002010-04-09T19:47:49.006+01:00Aiii el que ens ha agradat!! demà li farem als con...Aiii el que ens ha agradat!! demà li farem als convidats, fa molt de goig aquest plat, gracies Alfons!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-65561914510440721092010-04-09T16:51:22.587+01:002010-04-09T16:51:22.587+01:00Alfons no te lo vas a creer,pero días atrás viajan...Alfons no te lo vas a creer,pero días atrás viajando en el metro,una señora con el Lecturas en mano,y tu receta...inmediatamente pensé,tiene el sello Hilari, te lo juro...y ahora cuando la veo en mi lista actualizada,me salió una sonrisa,que aún perdura...y que falta me hacía hoy....<br /><br />Soberbia presentación para una coliflor,el toque "CHIC",lo ponen los espárragos y las manos del cocinero.<br /><br />Un abrazo y muy feliz fin de semana ;))Silviahttps://www.blogger.com/profile/07995582834879229566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-47767038652979357572010-04-09T14:18:45.375+01:002010-04-09T14:18:45.375+01:00Alfons, jo m'imagino aquesta terrina en un de...Alfons, jo m'imagino aquesta terrina en un dels teus gotets, amb una tempura d'espàrrecs....Bon cap de setmana. PetonsCarmenhttps://www.blogger.com/profile/15421905493722522566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-85901581248247937362010-04-09T13:05:06.567+01:002010-04-09T13:05:06.567+01:00Una terrina amb molt bona pinta, la provaré. M’agr...Una terrina amb molt bona pinta, la provaré. M’agraden molt tots el ingredients.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-13179708751338665642010-04-09T11:54:38.293+01:002010-04-09T11:54:38.293+01:00A mi m'ha passat com als vermells m'ha por...A mi m'ha passat com als vermells m'ha portat el record de una pastilla de sabó.<br />Quina alegria veure aquests plats d'estiu.<br />Muas!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-46322961734945183842010-04-09T10:38:24.413+01:002010-04-09T10:38:24.413+01:00Nuevamente quedo con la boca abierta ante tus plat...Nuevamente quedo con la boca abierta ante tus platos. Me encanta como ha quedado. Nunca hice una terrina, pero creo que no tardaré en hacerla.<br />un biquiñoPilar - Lechuzahttps://www.blogger.com/profile/03474150742154729681noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-82584133536621620722010-04-09T10:01:09.037+01:002010-04-09T10:01:09.037+01:00Le hice a mi padre el fin de semana pasado una tar...Le hice a mi padre el fin de semana pasado una tarrina y le gustó mucho, me preguntó por variantes, así que le haré la tuya ;)<br /><br />Salu2, Paula<br />http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.netPaulahttps://www.blogger.com/profile/00576081217073787330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-89040299368884081272010-04-08T22:24:54.017+01:002010-04-08T22:24:54.017+01:00T'ha quedat preciosa aquesta terrina i suposo ...T'ha quedat preciosa aquesta terrina i suposo que també deu ser tant bona com sembla.<br /><br />Salutacions<br /><br />Xiscaxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-47090718378697530282010-04-08T22:00:31.502+01:002010-04-08T22:00:31.502+01:00Espero que hayas disfrutado de tús minivacaciones ...Espero que hayas disfrutado de tús minivacaciones y de vuelta con muchas sorpresas.<br />Esta terrina tiene que ser fantástica, la combinación de sabores genial.<br />saludossMaría José Andreu Granadoshttps://www.blogger.com/profile/16939753215338427901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-54572915926645801142010-04-08T21:25:15.789+01:002010-04-08T21:25:15.789+01:00Bentornat!ja feia peneta tenir el teu requadre aba...Bentornat!ja feia peneta tenir el teu requadre abaix de tot...Les terrines,pastissos i flams salats ja ho he dit alguna vegada, són uns dels meus plats preferits, així que em copio aquesta recepta tan encertada de gustos i de contrast!A reveure!Mercè-DCmercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-46040962846754489282010-04-08T21:16:08.228+01:002010-04-08T21:16:08.228+01:00Ja pensava q no tornaves de les vacances, Alfons!
...Ja pensava q no tornaves de les vacances, Alfons!<br />quina terrina mes fabulosa, me l'apunto, encara q aquesta setmana tinc previst fer dues altres receptes teves, ja t'explicaré...<br /><br />Una abraçada,Soniahttps://www.blogger.com/profile/16683636996071688499noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-82049672204943158162010-04-08T20:36:19.830+01:002010-04-08T20:36:19.830+01:00Hola Alfons!
Com ha anat el descans?
Quin goig de...Hola Alfons!<br />Com ha anat el descans? <br />Quin goig de terrina! I a sobre bo i sa! Una combinació perfecta, prenc nota ;)<br /><br />Gràcies per compartir-la ;)<br />Petons,<br />MarinaMarinahttp://www.haciendobuenasmigas.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-84388784410466609492010-04-08T20:11:16.745+01:002010-04-08T20:11:16.745+01:00De tan bonic que t'ha quedat el tall, sembla u...De tan bonic que t'ha quedat el tall, sembla una pastilla de sabó, d'aquelles de 'luju' que tan precioses són. Els espàrrecs sempre tan versàtils. L'espinac, embolcallant aquest preciós tresor, el toc de la coliflor i el parmesà. Realment és un plat meravellós.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com