tag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post4231435523761402430..comments2023-11-05T12:26:37.186+00:00Comments on Les Receptes de StHilari: MILFULLS D’ESCALIVADA I BACALLÀ AMB SALSA DE PEBROTSAlfonshttp://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-34456189196204036642011-10-14T22:45:54.317+01:002011-10-14T22:45:54.317+01:00Alfonso me estoy encantada con todo lo que veo por...Alfonso me estoy encantada con todo lo que veo por tu cocina , que manos tienes, besitosAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08966032195445003048noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-77973259685757649712009-09-22T18:36:29.802+01:002009-09-22T18:36:29.802+01:00Gràcies Alfons. Vull fer la recepta per uns convid...Gràcies Alfons. Vull fer la recepta per uns convidats d'aquí a un temps i ja et diré què.Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-76430364163791853822009-09-22T17:18:03.830+01:002009-09-22T17:18:03.830+01:00Hola Maria!
la recepta de la Mey no ho especifica,...Hola Maria!<br />la recepta de la Mey no ho especifica, però jo primer vaig retirar l'oli del foc i a continuació vaig posar-hi el bacallà, no recordo ben bé el temps que va estar-hi, però no crec que fossin més de 6 o7 minuts, ja veuràs que canvia d'aspecte i se separa una làmina d'aigua i de gelatina que deixa anar a mesura que es va confitat formant un petit nivell amb la de l'oli.<br />ja m'ho diras!!Alfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-55588067142975218282009-09-22T16:53:48.321+01:002009-09-22T16:53:48.321+01:00Alfons, el bacallà que poses a confitar, s'ha ...Alfons, el bacallà que poses a confitar, s'ha de deixar coure un temps dins l'oli a 55 graus o només s'ha de deixar reposar dins l'oli, amb el foc apagat, i quan temps?Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-78622839342530278902009-09-08T10:50:00.045+01:002009-09-08T10:50:00.045+01:00Uff m’oblidava de lo mes important bones vacanceee...Uff m’oblidava de lo mes important bones vacanceeeeesFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-83636253335082568852009-09-08T10:32:45.719+01:002009-09-08T10:32:45.719+01:00Deu d’estar boníssim i la presentació m’agrada mol...Deu d’estar boníssim i la presentació m’agrada molt, l`anoto per fer-lo aviat.Fem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1149713150135997582.post-48607198416016535442009-08-09T12:27:48.347+01:002009-08-09T12:27:48.347+01:00gran plat per acomiadar la temporada.
bones vacanc...gran plat per acomiadar la temporada.<br />bones vacances!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.com