14/9/09

AMANIDA DE SALMÓ, ALVOCAT I MAGRANA

Hola de nou a tothom!!
Coincidint amb la tornada, després del recuperador període de vacances, he vist que en el darrer nº de la revista “Descobrir Cuina”, ens ofereix un article dedicat a la cuina en got. Una divertida alternativa al menjar en plat, que com veieu li tinc darrerament, una certa afecció. Així és que aprofito per mostrar-vos una fàcil i divertida amanida, en got, que després de les transgressions de l’estiu, és una molt saludable manera de retornar.

Aquesta es una petita recreació fotogràfica dedicada a tots aquells que, a taula, gaudeixen tant amb sofisticades elaboracions com amb les més senzilles combinacions i se senten creadors, entre fogons, de petites obres d’art. Per a tu, Teresa.





Despatxeu:
-1 magrana
-1 alvocat
-1 enciam
-1 tall de salmó fumat
-oli , vinagre i sal

Preparació:

1.- En el got disposeu làmines de salmó fumat juntament amb l’enciam, boletes d’alvocat i grans de magrana. Ho amaniu amb la barreja d’oli d’oliva i vinagre i un polsim d’escates de sal ....i gaudiu-ho de gust !!

2 comentaris:

  1. Otres Alfons!!! Ahir vaig publicar també una amanida en got en el meu blog! Són genials aquestes preparacions! La foto, com sempre, preciosa!
    Una abraçada!!!

    ResponElimina
  2. Las receptes amb salmó fumat sempre son mol agraïdes,i presentades amb el got fan mol de goix
    Salutacions

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails