Hola de nou a tots!!
Les tan esperades i desitjades vacances d'estiu son ja a la recta final ,.... i arribats a aquests dies de finals del mes d'agost, a Vilafranca del Penedès es celebra la seva gran festa: la Festa Major. Uns dies en què, la majoria dels que allà hi tenim les arrels, esperem amb molta il.lusió per tal de retrobar-hi vells amics, de gaudir de la gresca pels carrers, de cercaviles, de castells torres i pilars, de balls populars i com no... de grans taules amb molta xirinola, plats, vins i caves.... Coneixeu millor manera d'acomiadar les vacances? ...
I per anar entrant en boca avui una recepta d'aquelles que esperaven pacients el seu torn a la llista de pendents ,.... una mousse de xocolata amb uns minienrotllats de melmelada de maduixa .... uns gotets de festa ... Major
Les tan esperades i desitjades vacances d'estiu son ja a la recta final ,.... i arribats a aquests dies de finals del mes d'agost, a Vilafranca del Penedès es celebra la seva gran festa: la Festa Major. Uns dies en què, la majoria dels que allà hi tenim les arrels, esperem amb molta il.lusió per tal de retrobar-hi vells amics, de gaudir de la gresca pels carrers, de cercaviles, de castells torres i pilars, de balls populars i com no... de grans taules amb molta xirinola, plats, vins i caves.... Coneixeu millor manera d'acomiadar les vacances? ...
I per anar entrant en boca avui una recepta d'aquelles que esperaven pacients el seu torn a la llista de pendents ,.... una mousse de xocolata amb uns minienrotllats de melmelada de maduixa .... uns gotets de festa ... Major
Font:Sylvie Aït-Ali
Despatxeu (per uns 8 gotets)
Per la mousse
-450 g. de xocolata
-75 g de mantega
-9 ous
pels minienrotllats
-3 ous
-100 g de farina
-100 g de sucre
-Melmelada de maduixa
Elaboració
Per la mousse
-450 g. de xocolata
-75 g de mantega
-9 ous
pels minienrotllats
-3 ous
-100 g de farina
-100 g de sucre
-Melmelada de maduixa
Elaboració
Pels mini enrotllats.
1.-Folreu una placha d'anar al forn d'uns 30 x 45 cm, amb paper d'enfornar.
2.-Blanquejeu els ous amb el sucre, afegiu-hi la farina tamisada i esteneu-ho sobre la la planxa.
3.-Enforneu-ho uns 10 minuts a uns 180 º, o fins que veieu que queda cuita.
4.-Desemmotlleu-la i enrotlleu-la sobre si mateixa. Un cop freda desenrotlleu-la i recobriu-la amb la melmelada de maduixa. Enrotlleu-la de nou i reserveu-ho a la nevera perquè agafi més cos, fins al moment que prepareu els gotets.
Per la mousse
1.- Partiu la xocolata en petits bocins i foneu-ho al bany maria o al microones.
2.- Separeu els rovells dels ous i incorporeu-los d’un en un, a la xocolata .
3.-Munteu les clares a punt de neu i incorporeu-les delicadament a la xocolata.
Muntatge
Talleu els minienrotllats de melmelada de maduixes en petits discs de mig dit de gruix. Recobriu les parets verticals dels gotets tot deixant l’espai del centre del got, que omplireu amb la mousse de xocolata. Reserveu-ho a la nevera fins el moment de servir-ho ....i gaudiu-ho de gust
Very, very beatiful!
ResponEliminaA nosostros nos tocó la fiesta mayor en Vilanova i la Geltrú de llegada a las vacaciones y fué fenomenal. Puedo imaginar como fué la tuya y como lo habrás disfrutado.
ResponEliminaLos vasitos de mousse me parecen super lindos.
Besos y bienvenida!
Oooh, Alfons! Un retorn de les vacances per la catifa vermella! Unes postres que no em podré treure del cap, quina delícia! Gaudiu de la Festa Major, dels últims dies de vacances i d'aquests gotets golafres ;)
ResponEliminaUn petonàs,
Marina
¡¡¡Excelente!!! y magnifica presentación. Una receta de sobresalidente. Felicidades.
ResponEliminaMe ha encantado la receta, seguro que la hago por la presentación y por lo fácil y vistosa que es.
ResponEliminaPor cierto, me encanta tu flickr
HOla Alfons me alegra muchisimo tú vuelta y espero qeu las vacaciones restantes las disfrutes y que mejor con fiestas y amigos.
ResponEliminaesta mousse además de buena origina, te ha quedado una moneria como todas las recetas que haces.
Saludosss
feliz domingo
Que bo! m'encantes les presentacions que fas en gotets!
ResponEliminaPetons!
Mi querido Alfons!LAmento que lleguen a fin tus vacaciones,peeero,me alegro de tu vuelta.Siempre con tu toque chic y elegante,que le da un toque de distinción a la blogesfera...como siempre divinos tus vasitos amigo.
ResponEliminaUn beso
Ja trobava a faltar un postre dels teus.
ResponEliminaVistós i fàcil.
Acaba de passar les vacances amb les festes de Vilafranca i amb el amics.
Petons i bon diumenge.
Què elegants!!!! de lo bo que duen ser ni parlo!Feliç tornada a la dura realitat!!!
ResponEliminaPetonets
Uns gotets ben vistosos! Molt original la manera de menjar-se aquesta mousse!
ResponEliminaBona Festa Major!!!
Una abraçada
Hola alfons!! bienvenido de nuevo, ya tenia yo ganas de tus preciosos postres y tus vasitos.
ResponEliminaEstos una delicia, como siempre.
Un beso
guauuu!!!. qué preciosidad de presentación. me la guardo!!!.
ResponEliminaUna belleza estética genial y un sabor que me imagino sabe a gloria,felicidades!
ResponEliminaPreciosos, de festa total!
ResponEliminaMe gusta mucho cómo lo has presentado! con una simple mousse de chocolate haces maravillas.
ResponEliminaEspero que disfrutes de la fiesta y la compañía.
Un abrazo.
Molt originals m'agrada molt com queden.
ResponEliminaBones festes
Bentornat!, Alfons, ets un KRAK!,amb tú, la impresora no descansaria mai...És evident que aquesta també la copio!Una abraçada.
ResponEliminammmh, quines postres més temptadores!
ResponEliminahan de ser exquisits aquests gotets amb mousse :)
salutacions
Una tornada fantàstica, com els teus gotets, tota una temptació.
ResponEliminaPetonets
Com sempre m'enchisa tot el que fas. la presentació està impresionant i algún día ho faré amb el teu permís. Un beset
ResponEliminaUna monada de presentación.
ResponEliminaBesos
Alfons, hasta luego!
ResponEliminaGuauuuuuuuuuuuu...babeando estoy!! ñammm ñamm..yo quiero unos cuantos vasitos para mí !!
ResponEliminaNo se como teneis valor de hacer estas cosas taaan rematadamente buenas!! estoy a dietaaaa!!
2 kilos quiero perder, y nada más perderlos no tardo ni una semana en volver a tenerlos encima haciendo estas cosas, pues esto lo hago yo, si o sí entre otra muchas recetas maravillosas que tienes!! :-D
Besitossssss
Una magnífica presentació!!! molt vistosa...petonets
ResponEliminaEts el rei de les presentacions en miniatura, m'encanten!
ResponEliminaQuina lindas receptes que tens! M'encanten, fa una estona llarg que estic passejant pel teu bloc meravellada per les fotos, quina presentacions, pardiez! : O)
ResponEliminaQue postre tan espectacular y bonito, me lo anoto, no creo que me resista a hacerlo y menos a comerlo.
ResponEliminaFeliz verano