i si després de les receptes del post anterior, encara us queda algun paquetet de speculoos per algun racó del vostre rebost, aquí teniu una nova proposta, una delícia per acompanyar el cafè d'un dia festiu ... o feiner...
Despatxeu:
Per a un motlle de 15 x 15 cm
- 260 g de xocolata 65% de cacau
- 220 grams de llet condensada ensucrada
- 10 gr de mantega
- 1 mica de sal
- 10 Speculoos
Preparació:
1.-Folreu el motlle amb paper de forn.
2.-Feu a bocins 6 speculoos i polvoritzeu els 4 restants
3.-Feu a bocins la xocolata. Escalfeu al bany maria la llet condensada i la mantega. Afegir-hi el polsim de sal i la xocolata en 2 o 3 cops, barrejant-ho bé. Deixeu-ho de 4 a 5 minuts, remenant amb regularitat. La barreja ha de quedar espessa i suau. Traieu del foc.
4.-Aboqueu la meitat de la barreja en el motlle. Repartiu-hi els bocins de speculoos i cobrir-ho amb la barreja restant. Empolsineu-ho amb la pols de speculoos.
5.-Deixeu-ho refredar i guardeu-ho a la nevera durant la nit abans de tallar-ho en quadrats petits.
Alfons...gracias por tus palabras en mi blog y...esta entrada está realmente lograda y apetecible...me ha gustado mucho.
ResponEliminaUn abrazo
Ohhh que llaminer!! M'encanta! petons
ResponEliminaHe d´aconseguir speculoos com sigui!! veig que aquests dolços han de saber deliciosos. El futge de xocolata em te intrigada... els faré. Petonsssss!!!
ResponEliminaQuina proposta més dolça!! i quines ganes de provar de fer-ho!
ResponEliminauna propuesta golosamente irresistible y mas para los amantes de estas galletas¡¡
ResponEliminauna abraçada
Tinc una gran història d'amor amb els speculoos des de que els vaig descobrir a Bèlgica, o sigui que aquesta recepta m'ha enamorat a primera vista!
ResponEliminaPetons
Sandra
speculoos y chocolate!!!. una mezcla que seguro hará las delicias de quien lo pruebe. Yo me llevo la receta porque aunque no soy mucho de postres, al chocolate me rindo. Delicioso!!!. Besos
ResponEliminaEsto es algo que no he probado.....pero que ya quiero comer!....que buena combinacion.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaAquests dolços fan molt bona pinta, Alfons! Això de l'specoulos s'haurà de tastar algun dia, tothom en parla! Segur que vau gaudir amb aquets fudge, que per cert, tenen un nom ben divertit! Petons
ResponEliminaAmb aquestes receptes que ens portes ùltimament ens hem de saltar l'operació bikini, pero val la pena.
ResponEliminaMen agafo un troç que es veu molt llaminer.
L'altre dia vaig fer unes postres amb la inspiració del teu post anterior. La nata amb safrà a mi em va agradar molt.
Petons.
Quin pastisset més llaminer per acompanya el cafè Ummm
ResponEliminaUna abraçada
He fet fudge de moltes coses, però mai se m'hauria acudit posar-hi especuloos. Ha de quedar de vici total!!!!
ResponEliminaAlaaa! visca el deleite i lo demes son tonteries!!! Petons
ResponEliminaspeculoos...speculoos...pos no me sale..por ningun sitio...
ResponEliminaAlfons perfa....ten piedad de mi...y explicame que son y a que
saben
Macu, son unas galletitas especiadas con canela, clavo, gengibre, pimienta, cardamomo, nuez moscada.... muy polulares en francia y paises bajos ... y saben... saben .. a gloria!!
EliminaDeu ser ideal per acompanyar el té o el cafè de mitja tarda! Hauré de provar l'speculoos, tothom en parla i en cara no sé què és ^^"
ResponEliminaPetonets! :D
Mira jo tinc un paquet per a fer Speculoos!!! Miraré si no està caducat i en faré!!!Ptns
ResponEliminaAlfons me tape els ulls o millor tanque la boca pero que disfrute la vista de este dolçet.
ResponEliminaAcabo de publicar la recepta inspirada en els teus gotets de pannacotta de speculoos...., espero que t'agradi. Gàcies.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana.
Quina versatilitat aquests especuloos, prenc nota! Xocolata, xocolata... La meva debilitat.
ResponEliminaFelicitats!! al meu bloc tens un detall
ResponEliminaI tant, una bona delícia per a aquelsevol dia!
ResponEliminaHola Alfons, nos pones unos dulces tan ricos que no hay quién se resista, estos Fudges te han quedado de vicio, ojalá pudiera pillar uno!!!!!!!!
ResponEliminaBesos.
Xocolata... la meva GRAN passió i speculoos... un GRAN descobriment (i que a part en tinc un potet que em va regalar la Sandra dels Fogons de la Bordeta!!) ;)
ResponEliminaAquest cap de setmana tinc uns convidats dels de quedar bé, a veure si puc fer el fudge presentat com a petit fours amb els cafès! Ja t'ho explicaré! Petons!!!