27/7/13

CÒCTEL MARGARITA AMB SORBET DE LLIMONA



Ja és aquí ... !!!  I aquest any ha arribat de la millor manera, .... sense l'inacabable compte enrere d'altres temporades, ... amb silenci, .... amb calma, .....gairebé sense esperar-la.... una de les dates més desitjades de l'any ja és aquí, avui: el primer dia de les vacances ...!
24 hores per enllestir-ho tot i enfilar la cua del taulell de facturació del Prat. Temps suficient per brindar amb tots vosaltres amb aquesta deliciosa copa.... un refrescant sorbet de llimona banyat en una espurnejant margatita, i desitjar-vos unes fantàstiques i recuperadores vacances ..... Xin, Xin!! ...per tots vosaltres, fins aviat!





Despatxeu:

-Sorbet de llimona natural 
-2/3 de tequila _uns 6 cc._
-1/3 de Cointreau _uns 3 cc_
-Suc de 1/2 llima, 
-Sal /sucre
-Gel picat
Pel sorbet de llimona natural
-4 llimones grans 
-200 grams de sucre 
-1/2 litre d'aigua 
-1 clara d'ou


Elaboració

1.- Pel Sorbet de llimona natural. Poseu en un cassó l'aigua amb el sucre. Un cop trenqui el  bull, deixeu-ho durant uns 10-12 minuts. Mentrestant, ratlleu la pell d'una llimona i feu-ne suc de les quatre. Quan l'almívar estigui llest, deixeu-ho refredar i barrejar-ho amb el suc de llimona i la pell ratllada. Introduir-ho al congelador fins que comenci a granissar. Munteu la clara a punt de neu, i barregeu-ho amb el semi-granissat. Torneu-ho a introduir  al congelador fins que es congeli, remenant de tant en tant. Retireu el sorbet de llimona del congelador cinc o deu minuts abans de servir.

2.- Prepareu la copa, sucant la vora de la copa amb suc de llimona i després passant-la per sal -o sucre, si així ho preferiu- 

3.- En una coctelera incorporeu-hi el tequila, el cointreau, el suc de llima i un parell de cullerades de gel picat. Sacsegeu-ho bé fins que sigui ben fred.

4.- Ompliu la copa amb unes dues cullerades de gel picat, aboqueu-hi la margarita de la coctelera i una o dues boles del sorbet de llimona. 




9 comentaris:

  1. Madre mia !! que refrigerio más bueno nos
    has dejado para los que nosquedamos.
    Diviertete mucho , chin, chi..merçiii

    ResponElimina
  2. Una bona copa alegra, per començar unas bones vacances.

    ResponElimina
  3. Molt refrescant per aquestes nits de calor inacabable.
    Xin-xin i molt bones vacances!
    Petons.

    ResponElimina
  4. Quina bona manera de celebrar que marxes de vacances! Amb un brindis! M'agrada molt la idea d'afegir una bola de sorbet de llimona! Faria el margarita encara més irresistible!
    Petons i gaudeix de les vacances ^^

    ResponElimina
  5. Com es nota que comencem vacances ;-)))
    Aquesta alegria, aquest cocktail tan glamuros... Bon viatge!

    ResponElimina
  6. Madre mía que cóctel más rico, te ha quedado fantástico, es ideal para el veranito. Que pases unas felices vacaciones y nos vemos a la vuelta!!!!!!
    Besos.

    ResponElimina
  7. Bones vacances Alfons!!!!! Ens veiem a la tornada amb més delicatessens!

    ResponElimina
  8. Salud compañero,feliz verano!!

    Hasta la vuelta,cariños ;)

    ResponElimina
  9. Refrescante y delicioso. Espero que el verano esté siendo estupendo. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails