... i si després de la recepta del post anterior us han sobrat fredolics, no ho dubteu, feu-ne conserva, i els podreu recuperar quan vulgueu i sense necessitat d'esperar que arribin els primers freds de l'any .....
Despatxeu:
- Fredolics
- Aigua
-1 Grapat de sal
Preparació:
1.-Netegeu bé els bolets, reserveu-los.
2.-En una olla, poseu l'aigua amb la sal i quan comenci a bullir tireu-hi els fredolics. Deixeu-los durant 3 minuts retirant les impureses que puguin deixar anar.
3.- Retireu-los i poseu-los a escórrer. Coleu l'aigua de la cocció i reserveu-la fins que sigui freda.
4.-En pots de vidre prèviament esterilitzats, poseu-hi els fredolics i ompliu fins dalt amb l’aigua. Tanqueu-los bé
5.- Poseu-los al bany maria durant 30 minuts un cop l’aigua arrenqui el bull.
6.- Etiqueteu els pots i llestos per consumir-los, quan més us vingui de gust!
Per poder gaudir dels bolets tot l'any.
ResponEliminaPetons.
Una bona opció per temporades de bolets tan excepcionals com la d'enguany.
ResponEliminaI a gaudir de plats amb fredolics la resta de l'any!