28/9/09

GOTET DE GELATINA DE CACAU AMB MASCARPONE Y COCO

Amb la gelatina de cacau que la Maria de Pa amb Tomàquet, ens explica en el seu blog, tal i com la van fer al Museu de la Xocolata, i una combinació de formatge mascarpone amb coco, que donant tombs per la xarxa vaig apuntar-me, però que no recordo d’on, he muntat aquest vaset d’avui. Unes postres molt aconseguides pel ràpid i senzilles que son de fer... espero que us agradin






Despatxeu:

-100 gr de mascarpone
- 30 gr de coco ratllat
-15 gr de sucre de llustre
-200 c.c de llet
-30 gr de mel
-1 llimona ratllada
-20 gr de cacau en pols
-3 fulls de gelatina

Preparació:

1.- En un bol barregeu-hi el mascarpone, el coco ratllat i el sucre.

2.- Poseu la gelatina en remull en aigua freda . En un caso, poseu-hi a escalfar la llet amb la mel, la pell de llimona ratllada i quant arribi a uns 65 º incorporeu-hi tot remenant el cacau en pols. Ja fora del foc incorporeu-hi les fulles de gelatina ben escorregudes.

3.-Ompliu el fons dels gotets amb la gelatina de cacau i el poseu-ho a la nevera fins que solidifiqui.

Muntatge

Disposeu sobre de la primera capa de gelatina de cacau, una capa de mascarpone i coco, i a sobre una nova capa de gelatina de cacau que solidificarà de nou a la nevera. Abans de servir-ho empolsineu-lo amb una mica coco ratllat ....i gaudiu-ho de gust !!

6 comentaris:

  1. Guuuuuaaaaauuuuu Alfons!!!! Quina pintassa que tenen aquestes postres!
    Me'l poso a la llista de pendents de fer! Amb lo xulo que queden els postres servits en gots de vidre, m'encanten!
    Una combinació genial de sabors!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Hola Numi!!
    el cas és que a casa van tenir molt d'èxit, però sobretot és que són fàcils, molt fàààààcils de fer i super ràpids.
    records!

    ResponElimina
  3. EM va agradar tant aquesta recepta que l'he feta, però tinc un parell de preguntes:
    La primera, al barreajar el mascarpone amb el coco es fa una massa molt espesa que em costa de possar als gots, es així o puc possar alguna cosa per fer-la més liquida?
    I en segon lloc, la segona capa la feu després no? perque a mi al reservar el xocolata, s'em va solidificar i em va costar molt posar-la al damunt. Com ho faig?
    Gràcies.
    Carme

    ResponElimina
  4. Hola Carme!!
    M'agraden les teves preguntes!!...la segona capa de gelatina de cacau es pot fer com tu dius, en un segon temps, .. però també es pot fer tota d'una vegada...després de omplir els gotets amb la primera capa, es possen uns 3-4 minuts al congelador, el temps just perquè es solidifiqui prou per suportar la capa de mascarpone i tot seguit incorporar la segona capa de gelatina amb el cacau restant i encara no solidificat. La barreja de coco i mascarpone, la vaig incorporar amb una mànega de pastisseria, te una consistència més densa i com pots veure a la foto a mi tampoc em va quedar una linia de separació tan recta i nitida com amb la gelatina de cacau, que és molt més liquida....amb tot si encara la volguessis més liquida potser seria qüestió d'incorporar-hi una mica menys de coco o afegir-hi una mica més de mascarpone o fins i tot un rajolí de nata liquida
    Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies per la resposta, és el que tenia pensat fer, afegir una mica de nata líquida. Pel que fa a la capa de cacau, em decanteré per fer-la en un segon temps, al menys fins que en tingui practica.
    Tret d'aquests petits inconvenients que he tingut, la recepta està molt bé i et felicito.
    Moltes gràcies per la resposta i salutacions.
    Carme.

    ResponElimina
  6. A mi no em solen quedar gaire bé els postres, però aquest em va sortir genial!el gust del mascarpone barrejat amb el coco és genial!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails