22/7/10

CAPPUCCINO DE MELÓ A L’ESCUMA DE GORGONZOLA


-->

Hola de nou !!.... l'aturada ha estat tan imprevista com inevitable .... l'ingrés d'un familiar en un dels grans hospitals de la ciutat no només et segresta les hores si no també l'esperit per gaudir-les .. . afortunadament ara, un cop superat l’ensurt, tot recupera la normalitat ........ i amb ella, nosaltres també recuperem aquest viatge "de la polenta al cafè", interromput en el darrer post, amb aquests magnifics gotets d’avui ... un tast molt curt, però amb un paladar força particular que encerta en combinar el sabor intens del formatge gorgonzola i la frescor del meló en la mesura i la quantitat justa per introduir-nos poc a poc en les postres ... unes veritables pre-postres.

-->
....i com que veig que encara hi arribo a temps, amb aquesta recepta m’afegeixo al HEMC d'aquest mes que organitza la Mónica, de "Tentaciones para Todos", amb el lema "Delícias para Fiestas"...






-->Font: B comme bon

Despatxeu ( per uns 12 gotets)
-1/2 meló tipus Cantalup
-suc de taronja
-15 cc. de mata líquida
-100 g de gorgonzola
-1/2 fulla de gelatina
Preparació
1.- Tritureu el meló, net de pell i llavors, amb un rajolí de suc de taronja i un polsim de sal i pebre, fins obtenir-ne un puré fi. Ompliu els gotets i reserveu-ho en fred .

2.-Poseeu la gelatina en remull. En una cassola feu fondre el formatge amb la nata líquida. Incorporeu-hi la fulla de gelatina hidratada. Passeu-ho per un sedàs ben fi i ompliu el sifó. Incorporeu-hi la carrega de gas i deixeu-ho en fred
Muntatge
En el moment de servir, acabeu d’omplir els gotets amb l’escuma de formatge per sobre i .... gaudiu-ho de gust.

26 comentaris:

  1. Me alegro verte de vuelta y sobretodo que tu familiar se encuentre mejor, que alivio.
    Esta receta está super linda, la mezcla con el gorgonzola es interesante para probar.
    Un beso.

    ResponElimina
  2. Alfons, jo ja començava a patir...pensava, aquest ni ha dit adeu per vacances...no pot ser...m'alegro q tot estigui en ordre ara...

    Aquest capuccino és molt i molt interessant!!

    Una abraçada,

    ResponElimina
  3. Hola Alfons!! Como me alegro de verte de nuevo y de que cuentes que todo ha vuelto a lña normalidad.
    Como siempre una receta de quitarse el sombrero.
    Un beso.

    ResponElimina
  4. Pero que original y apetitoso!!!
    Tomo nota de ello, gracias!
    Besoss

    ResponElimina
  5. Espero que el teu familiar ja es trobi bé.
    Aquest gotets han de ser molt ssborosos.
    Una presentació fantàstica.
    Petons.

    ResponElimina
  6. Hola Alfons!

    Espero que el teu familiar estigui molt millor! Quins ensurts! T'entenc perfectament...

    Aquests gotets són molt refrescants!! I l'escuma de mascarpone espectacular!!!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Hola Alfons!!ya me extrañaba a mí...pero bueno, la cosas a veces se tuercen...pronta mejoría a tu ser querido,que si pudeira degustar alguno de tus "gotets",mejorará rápidamente.
    Como siempre excelente presentación.

    Un abrazo

    ResponElimina
  8. lO PRIMERO ES DESEARTE QUE TÚ FAMILIAR SE RECUPERE PRONTO, Y SEGUNDO qUE LOS VASITOS TIENE UN ASPECTO BUENISIMO Y MUY ORIGINALES COMO TODO LO QUE HACES, LA ESPUMA DE GORGONZOLA L APROBARÉ.
    SALUDOSSSSSS

    ResponElimina
  9. Alfons me'n alegro que aquest segrest forçat s'hagi acabat amb èxit, i veig que amb força dncs aquests gotets tenen una pinta! Deliciosa!
    Ptnts

    ResponElimina
  10. Que delicia! me alegro mucho que tu familiar este mejor!

    Un besazo grande

    ResponElimina
  11. M'alegra veure't aquí de nou, espero que el familiar ja estigui bé.
    Aquests gotets em semblen extraordinaris, la cominació del meló amb el formatge ha de quedar mot bona, un pre-postre deliciós!

    ResponElimina
  12. M¡e alegra veuret.
    Espero que el familiar estigui bé.
    Me encantan els teus gots.
    Tots son delciosos.

    ResponElimina
  13. Pensava que éres de vacances...pel que dius, però, sembla ser que l'ensurt ja ha passat i esteu millor, me'n alegro Alfons, de debò!.Veure el teu magnífic gotet que presentes és la millor prova d' ànim recuperat! Una abraçada!

    ResponElimina
  14. Alfons,

    Desitgem que tot hagi quedat en un ensurt.
    Pel que fa a aquest capuccino, pinta genial com tots els que acostumes a fer. S'ha de reconeixer que les escumes fetes amb el sifó son excepcionals. Una abraçada

    ResponElimina
  15. Desitjo que el assumpte del familiar hagi quedar amb un ensurt.
    Uns gotets deliciosos, com sempre, m’encanta la combinació
    Una abraçada

    ResponElimina
  16. Cuando una persona próxima a nosotros está enferma, las prioridades cambian, y lo importante es estar a su lado, por suerte parece que todo a vuelto a la normalidad,me alegro!
    Estos vasitos me han encantado, porque el contraste de la gongorzola, con esta textura tan etérea, junto a la sopita de melón y naranja...excelente! un abrazo

    ResponElimina
  17. Hola! espero que todo esté mejor con tu familiar.
    Que ricos vasitos, me encanta la presentación y además ese toque de gorgonzola, me encantaría probarlo.
    besos
    Gaby

    ResponElimina
  18. sublimes et alléchants, j'aime beaucoup
    bonne soirée

    ResponElimina
  19. Son las 11 y yo sin desayunar, así que un par de estos vasitos me vendrían de perlas para dos cosas: llenar un poco el estómago y poder opinar con conocimiento de causa. Se ven deliciosos.
    un biquiño

    ResponElimina
  20. he vist que tens una bona cuantitat de gotets molt delisiosos...jo, que soc una enamorada de las cosas posadas en got...!! xafardeare ara més dins a veure amb que em soprés.
    aquestes capuchines els mangeria ara mateix!! quina gana tinc!

    ResponElimina
  21. Hola Alfons,

    Espero que l'ensurt del familiar ja s'hagi solucionat, jo per temes de feina porto molts dies desconectada i ara vaig endarrerida llegint receptes!

    M'agrada molt aquesta combinació, meló de Cantaloup i formatge! fantàstic!

    Una altre pendent...

    Bon estiu!

    ResponElimina
  22. wow! como me gustan este tipo de sabores!

    ResponElimina
  23. Alfons, tu blog es una delicia, estoy disfrutando mucho con él y ya he preparado este capuccino, nos hemos chupado los dedos!!
    Un abrazo

    ResponElimina
  24. quina combinació més original

    enhorabona artista!

    ResponElimina
  25. Hi Alfons how can i contact you by e-mail?? mikmai|at|alice.it

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails