Després de les broquetes amb mozarella i dels crostinis
amb formatge blau, m’imagino que aquella primera ampolla de vi deu estar ja del
tot desapareguda, així és que una segona es fa del tot indispensable per acompanyar
aquests gotets de mousse de pebrot ...amb el seu formatge
corresponent ...
-1
pebrot vermell
-40 g. de formatge fresc
-1 fulla de gelatina
-120cc de nata líquida
-75 g. de formatge de cabra
-3 cullerades de crema fresca
-1 / 2 culleradeta de comí en pols
- Sal i pebre
Preparació
1.-Per a la mousse de pebrot. Escaliveu el pebrot, peleu-ho i retireu-ne les llavors. Un cop net, tritureu-ho juntament amb el formatge fresc fins a obtenir un puré fi. Saleu-ho i pebre-ho al vostre gust
2 .- Hidrateu la fulla de gelatina en una mica d'aigua freda. Escorreu-la i foneu-la amb uns segons de microones. Incorporeu-la al puré de pebrots.
3.-Munteu la nata líquida i barregeu-la amb el puré.
4.-Omplir el fons dels gotets i reserveu-ho a la nevera un parell d'hores.
5.-Treballeu el formatge de cabra amb la crema fresca i el comí, fins a obtenir una crema homogènia. Ompliu una mànega pastissera, feu una capa sobre la mousse de pebrot, empolsineu-ho amb una mica de comí ...i gaudiu-ho de gust
-40 g. de formatge fresc
-1 fulla de gelatina
-120cc de nata líquida
-75 g. de formatge de cabra
-3 cullerades de crema fresca
-1 / 2 culleradeta de comí en pols
- Sal i pebre
Preparació
1.-Per a la mousse de pebrot. Escaliveu el pebrot, peleu-ho i retireu-ne les llavors. Un cop net, tritureu-ho juntament amb el formatge fresc fins a obtenir un puré fi. Saleu-ho i pebre-ho al vostre gust
2 .- Hidrateu la fulla de gelatina en una mica d'aigua freda. Escorreu-la i foneu-la amb uns segons de microones. Incorporeu-la al puré de pebrots.
3.-Munteu la nata líquida i barregeu-la amb el puré.
4.-Omplir el fons dels gotets i reserveu-ho a la nevera un parell d'hores.
5.-Treballeu el formatge de cabra amb la crema fresca i el comí, fins a obtenir una crema homogènia. Ompliu una mànega pastissera, feu una capa sobre la mousse de pebrot, empolsineu-ho amb una mica de comí ...i gaudiu-ho de gust
mmm que bo,tot el que porti formatge de cabra,m'agrada tant jaja petons
ResponEliminaUns gotets magnífics, per treure's el barret!!
ResponEliminaPetons
Sandra
Son olt macos, pero no m'agrada el comí.
ResponEliminaPetonets,
Esther
YA con el comino es que me gusta,es uno de mis ingredientes fetiche....como siempre olé!!
ResponEliminaUn abrazo
otro gotet muy acertado y muy agradable a la vista ademas de bueno por supuesto
ResponEliminauna abraçada
Wonderful mousse.
ResponEliminaBeautiful view.
Cheers!
M'encanta el comí, hi ha de donar un toc genial!! :D Un aperitiu d'aquells que impressiona a qualsevol convidat :)
ResponEliminaUn petó!
M´agraden aquest gotets!!! be tots els que fa!!!!ja ja. Petons
ResponEliminaQuina meravella, aquests tinc que tastar-ho...
ResponEliminapetons
A mi el comí no m'agrada gaire, però la mateixa recepta amb farigola me l'apunto!
ResponEliminauna delicia de combinación, me encanta!!! Besos =)
ResponEliminaMarxant la segona ampolal de vi!!!
ResponEliminaQue bons!
M'encanta aquesta recepta Alfons!! Pebrot i formatge... mmmmm...
ResponEliminaY una presentacio, com sempre, espectacular!
Un petonas
Sònia
Trobava a faltar els teus gotets sempre tant artistics i bons.
ResponEliminaPetons.
Són tan bonics... com saborosos, no en tinc cap dubte!
ResponEliminaEstic encuriosida amb aquest toc de comí. Es veuen deliosos aquests gotets. Em guardo la recepta....
ResponEliminaUna abraçada
un día haré un brunch solo con tus vasitos y brochetas ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.cultura-libre.net
Qué gusto dar de ver tus vasitos!! Me encanta el queso de cabra y sólo imaginándomelo con esa mousse de pimientos mezclado se me hace la boca agua. El punto de comino me parece ideal. Un beso.
ResponEliminaEsto tiene muy buena pinta!
ResponEliminaQue es aquesta crema fresca?
ResponEliminaHaces unas recetas que enamoran, estos vasitos son deliciosos.
ResponEliminaOtro vasito que te copio....pimientos rojos, queso de cabra y comino.......mmmmmm.....MARAVILLOSO!!....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaQuina presentació més xula! M'encanten aquest gotets i la combinació del pebrot vermell i el formatge de cabra, exquisida! Et felicito!
ResponEliminaPetons!
Anna
Me parece una propuesta estupenda para disfrutar con amigos. La presentación es excelente.
ResponEliminaCariños
Que color naranja tan atractivo y qué vasitos tan tentadores. Magnífica receta.
ResponEliminaBesos.
us acabo de descobrir i m'està agradant molt el que estic veient, em quedo per aquí per seguir gaudint de les vostres receptes. salutacions
ResponEliminaUn altre d' aquests gotets tan bonics i bons, que tan m' agraden!!
ResponEliminaUnos vasitos de lo más gustosos!!! la mousse de pimiento con el queso de cabra y comino....que delicia de entrante!!!! un beso
ResponEliminaMAre meva, acabo d¡arribar a teu blog i no sé quina recepta és millor !!!! Tot es veu deliciós !!!! Tens receptes molt originals que han d'estar boníssimes !!!! Amb el teu permís em quedo llegint més i com a seguidora.
ResponEliminaPetons
La crema fresca que és?
ResponEliminahttps://es.wikipedia.org/wiki/Crème_fraîche 😉
Elimina