4/10/11

PASTÍS DE FORMATGE AMB SALMÓ


Un pastís de formatge amb salmó ... una combinació delicada i espectacular .. per prendre en petits bocins i així  poder repetir una i altra vegada


 
Despatxeu:

-60 gr. de galetes salades d'aperitiu
-20 gr. de mantega
-200 gr. de formatge fresc a les herbes
-200 gr. de ricotta
-100 cc de nata liquida
-3 ous
-60 gr. de salmó fumat
-Un manat d'espàrrecs verds
-Cibulet fresc
-Julivert
-Sal i Pebre

Preparació:

1.-Tritureu les galetes i barregeu-les amb la mantega. Cobriu amb la pasta resultant el fons d'un motlle de silicona i poseu-ho a la nevera, mínim una hora.


2.-Treballeu el formatge fresc a les herbes amb la ricotta, la nata liquida i els ous. Afegiu-hi el salmó tallat en petits bocins i el cibulet picat. Salpebreu-ho al vostre gust.


3.-Aboqueu-ho en el motlle amb el fons de galetes salades i enforneu-ho uns 40 minuts a uns 150 º. Deixeu-ho refredar dins del forn apagat i amb la porta entreoberta.

4.-Reserveu-ho a la nevera unes 4 hores abans de servir.

5.- Salteu les puntes dels espàrrecs amb una mica de mantega i oli durant uns minuts, cobriu-ho amb aigua bullint i un polsim de sal, i coeu-ho fins que siguin tendres. Escorreu-ho i reserveu-ho.

Muntatge

Desmunteu el pastís i  decoreu-ho amb els espàrrecs, talleu-ho a bocins  ...i gaudiu-ho de gust 

31 comentaris:

  1. Mmmm pastis de formatge salat!! Quina bona idea! Molt original. Me l'apunto.
    Felicitats per totes les receptes, m'agraden molt.
    Salutacions.

    ResponElimina
  2. mmm quin pastis mes bo,la veritat que sempre queden tant be.petons

    ResponElimina
  3. Ohhhhhhhhh Alfons, quin pastís tan booooooooo!!!!!!!
    Com sempre un plaer venir a veure't.
    Petonets

    ResponElimina
  4. Yo como o soy de lo salado, no dejaré de probar ese rico pastel de salmón que nos ofreces hoy. Una idea estupenda para quedar como un rey (o una reina). Besos

    ResponElimina
  5. mmmm....tinc una mica de ricotta q potser arribaria per aquest pastis...vaig a mirar si tinc la resta...

    ResponElimina
  6. Un pastís espectacular, m´encantan esa ingredients.
    Un petò.

    ResponElimina
  7. Nyaaaaaam!! Em sembla una opció fantàstica! Apuntat queda!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  8. Ideal para lo que adoro como cena, un pastel de este tipo con ensalada, un quiche con ensalada...., buenísimo!!!

    ResponElimina
  9. Aixo a casa els agradará... llastima que ja s'han acabat vaig portarme unes galetes saledes de Noruega, aromatitzades amb anet que hagues anat de meravella.

    Una aBRAÇADA

    ResponElimina
  10. Quina terrina de salmó mes bona!!! I la base de galetes salades, una bona proposta. Com sempre, una recepta per no deixar de fer. A gaurdir.. petons,

    ResponElimina
  11. Por cierto estoy de sorteo por si te interesa con muchos regalitos!!
    http://micocinaderecetasvariadas.blogspot.com/

    ResponElimina
  12. Bona combinació, nosaltres passem molta "necessitat" de formatge, per això cada vegada que veiem una recepta amb formatge, se'ns fa la boca aigua. Molt bona. Salutacions

    ResponElimina
  13. Me parece una maravilla, que delicia, super apuntado.
    Besos!

    ResponElimina
  14. mmmm aquesta combinació d'ingredients és sinònim d'èxit segur!!! I fa molta patxoca per servir quan vinguin convidats :)

    Petons!

    ResponElimina
  15. Mmmm! Quina delícia. M'encanten aquests pastissos freds (que per cert, amb la calor que fa encara vénen molt de gust)i el salmó amb els espàrregs i el formatge combinen a la perfecció.
    Me l'apunto!

    Fins aviat!
    Anna

    ResponElimina
  16. Alfons, m'apunto la recepta perque combina els ingredients que mes li agraden a la meva filla gran: formatge i salmo.... s'em menjara un bon tros i despres a mi a petons!!! jijijiji
    Un petonas
    Sònia

    ResponElimina
  17. esta moy bien este pastis, la combinacion queso salmon funciona muy bien al pladar y las galletas le dan un punto muy atractivo
    una abraçada

    ResponElimina
  18. Maravilloso...vienes con las pilas cargadas de exquisitez.la base de galletas le debe dar un toque bárbaro.

    Un abrazo compañero.

    ResponElimina
  19. Ya me lo imagino......y me dan ganas de comerlo de inmediato!!...ni te digo como estoy de tentada con este cheesecake......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  20. Ha de ser deliciós!!! M'agrada la base, la combinació de formatges, la senzillesa del procés... tot!!!

    ResponElimina
  21. M'encanta la base de galetes, és com la típica base que fem per pastissos dolços però fet en versió salada... m'ho apunto ;)
    La combinació de formatge, salmó i espàrrecs és boníssima.

    ResponElimina
  22. Un pastis que te d’estar deliciós, formatge i salmó Ummm, aquesta amb el teu permís passa a pendents.
    Una abraçada

    ResponElimina
  23. Un pastís molt bo Alfons!! amb la base de galetes....genial!!
    Un petonet

    ResponElimina
  24. Es una bona idea per tenir en compte de cara al Nadal, ha de ser deliciós.
    Petons.

    ResponElimina
  25. Alfons, com m'agrada! Un pastís de formatge salat. Me l'emporto.

    ResponElimina
  26. Sempre he volgut fer un pastís com aquest però mai ho he aconseguit, m'apunto a fer-lo com el teu!

    ResponElimina
  27. Que bo amb aquest contrast de gustos... segur que per repetir una i altra vegada.

    ResponElimina
  28. me encantan estas tartas saladas con ricotta, yo la empleo mucho ;)
    sin duda la combinación es ideal, y la presentación perfecta!!! besos

    ResponElimina
  29. Wow! Que corte tan fantástico y qué apetecible. Genial receta.

    Besos.

    ResponElimina
  30. Esto no me lo pierdo, y me apunto la receta, todos los ingredientes me encantan!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails