Un pastís de formatge amb salmó ... una combinació delicada i espectacular .. per prendre en petits bocins i així poder repetir una i altra vegada
Despatxeu:
-60 gr. de galetes salades d'aperitiu
-20 gr. de mantega
-200 gr. de formatge fresc a les herbes
-200 gr. de ricotta
-100 cc de nata liquida
-3 ous
-60 gr. de salmó fumat
-Un manat d'espàrrecs verds
-Cibulet fresc
-Julivert
-Sal i Pebre
-60 gr. de galetes salades d'aperitiu
-20 gr. de mantega
-200 gr. de formatge fresc a les herbes
-200 gr. de ricotta
-100 cc de nata liquida
-3 ous
-60 gr. de salmó fumat
-Un manat d'espàrrecs verds
-Cibulet fresc
-Julivert
-Sal i Pebre
Preparació:
1.-Tritureu les galetes i barregeu-les amb la mantega. Cobriu amb la pasta resultant el fons d'un motlle de silicona i poseu-ho a la nevera, mínim una hora.
2.-Treballeu el formatge fresc a les herbes amb la ricotta, la nata liquida i els ous. Afegiu-hi el salmó tallat en petits bocins i el cibulet picat. Salpebreu-ho al vostre gust.
3.-Aboqueu-ho en el motlle amb el fons de galetes salades i enforneu-ho uns 40 minuts a uns 150 º. Deixeu-ho refredar dins del forn apagat i amb la porta entreoberta.
1.-Tritureu les galetes i barregeu-les amb la mantega. Cobriu amb la pasta resultant el fons d'un motlle de silicona i poseu-ho a la nevera, mínim una hora.
2.-Treballeu el formatge fresc a les herbes amb la ricotta, la nata liquida i els ous. Afegiu-hi el salmó tallat en petits bocins i el cibulet picat. Salpebreu-ho al vostre gust.
3.-Aboqueu-ho en el motlle amb el fons de galetes salades i enforneu-ho uns 40 minuts a uns 150 º. Deixeu-ho refredar dins del forn apagat i amb la porta entreoberta.
4.-Reserveu-ho a la nevera unes 4 hores abans de servir.
5.- Salteu les puntes dels espàrrecs amb una mica de mantega i oli durant uns minuts, cobriu-ho amb aigua bullint i un polsim de sal, i coeu-ho fins que siguin tendres. Escorreu-ho i reserveu-ho.
Muntatge
Desmunteu el pastís i decoreu-ho amb els espàrrecs, talleu-ho a bocins ...i gaudiu-ho de gust
Mmmm pastis de formatge salat!! Quina bona idea! Molt original. Me l'apunto.
ResponEliminaFelicitats per totes les receptes, m'agraden molt.
Salutacions.
mmm quin pastis mes bo,la veritat que sempre queden tant be.petons
ResponEliminaOhhhhhhhhh Alfons, quin pastís tan booooooooo!!!!!!!
ResponEliminaCom sempre un plaer venir a veure't.
Petonets
Wonderful and delicious.
ResponEliminasaludos!
Yo como o soy de lo salado, no dejaré de probar ese rico pastel de salmón que nos ofreces hoy. Una idea estupenda para quedar como un rey (o una reina). Besos
ResponEliminammmm....tinc una mica de ricotta q potser arribaria per aquest pastis...vaig a mirar si tinc la resta...
ResponEliminaUn pastís espectacular, m´encantan esa ingredients.
ResponEliminaUn petò.
Nyaaaaaam!! Em sembla una opció fantàstica! Apuntat queda!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Ideal para lo que adoro como cena, un pastel de este tipo con ensalada, un quiche con ensalada...., buenísimo!!!
ResponEliminaAixo a casa els agradará... llastima que ja s'han acabat vaig portarme unes galetes saledes de Noruega, aromatitzades amb anet que hagues anat de meravella.
ResponEliminaUna aBRAÇADA
Quina terrina de salmó mes bona!!! I la base de galetes salades, una bona proposta. Com sempre, una recepta per no deixar de fer. A gaurdir.. petons,
ResponEliminaBona combinació, nosaltres passem molta "necessitat" de formatge, per això cada vegada que veiem una recepta amb formatge, se'ns fa la boca aigua. Molt bona. Salutacions
ResponEliminaMe parece una maravilla, que delicia, super apuntado.
ResponEliminaBesos!
mmmm aquesta combinació d'ingredients és sinònim d'èxit segur!!! I fa molta patxoca per servir quan vinguin convidats :)
ResponEliminaPetons!
Mmmm! Quina delícia. M'encanten aquests pastissos freds (que per cert, amb la calor que fa encara vénen molt de gust)i el salmó amb els espàrregs i el formatge combinen a la perfecció.
ResponEliminaMe l'apunto!
Fins aviat!
Anna
Alfons, m'apunto la recepta perque combina els ingredients que mes li agraden a la meva filla gran: formatge i salmo.... s'em menjara un bon tros i despres a mi a petons!!! jijijiji
ResponEliminaUn petonas
Sònia
esta moy bien este pastis, la combinacion queso salmon funciona muy bien al pladar y las galletas le dan un punto muy atractivo
ResponEliminauna abraçada
Maravilloso...vienes con las pilas cargadas de exquisitez.la base de galletas le debe dar un toque bárbaro.
ResponEliminaUn abrazo compañero.
Ya me lo imagino......y me dan ganas de comerlo de inmediato!!...ni te digo como estoy de tentada con este cheesecake......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaHa de ser deliciós!!! M'agrada la base, la combinació de formatges, la senzillesa del procés... tot!!!
ResponEliminaM'encanta la base de galetes, és com la típica base que fem per pastissos dolços però fet en versió salada... m'ho apunto ;)
ResponEliminaLa combinació de formatge, salmó i espàrrecs és boníssima.
Un pastis que te d’estar deliciós, formatge i salmó Ummm, aquesta amb el teu permís passa a pendents.
ResponEliminaUna abraçada
Un pastís molt bo Alfons!! amb la base de galetes....genial!!
ResponEliminaUn petonet
Es una bona idea per tenir en compte de cara al Nadal, ha de ser deliciós.
ResponEliminaPetons.
Alfons, com m'agrada! Un pastís de formatge salat. Me l'emporto.
ResponEliminaSempre he volgut fer un pastís com aquest però mai ho he aconseguit, m'apunto a fer-lo com el teu!
ResponEliminaQue bo amb aquest contrast de gustos... segur que per repetir una i altra vegada.
ResponEliminame encantan estas tartas saladas con ricotta, yo la empleo mucho ;)
ResponEliminasin duda la combinación es ideal, y la presentación perfecta!!! besos
Wow! Que corte tan fantástico y qué apetecible. Genial receta.
ResponEliminaBesos.
Esto no me lo pierdo, y me apunto la receta, todos los ingredientes me encantan!
ResponElimina