...bé, l'onada de fred, la neu i la devallada de temperatures ja són aquí, transformant de cop l'ambient i donant un color i un aspecte ben diferent al nostre entorn habitual en el sembla que és només, el preludi del que s'acosta ....
...i amb aquest nou panorama, sembla que aquells torrons que van superar la campanya de Nadal i van quedar arraconats en un prestatge del rebost, tornin a venir de gust, que demanin una segona oportunitat per lluir-se a les nostres taules... si així és, us proposo per avui una recepta de reciclatge .. una suau i dolça crema a base del torró de Xixona, contrastada amb el sabor d'un bon iogurt natural sense sucre i l'irrenunciable repunt amarg de la xocolata ... una proposta delicada i rapida de preparar, que ens permetrà no entretenir-nos a la cuina i poder gaudir, o simplement contemplar, aquest nou entorn hivernal ...
Font: Jordi Butrón.
Despatxeu:
-250 g de torró de Xixona
-150 g de llet
-200 g de xocolata de rajola
-2 iogurts naturals
Preparació
1.-Tritureu el torró amb la llet. Cal obtenir una textura de crema, (segons sigui la consistència del torró, la quantitat de llet serà una mica més o menys de la indicada)
2.-Foneu la xocolata esmicolada al microones o al bany maria i afegiu-hi aigua calenta fins aconseguir una consistència líquida.
Muntatge
En la copa de servir feu-hi tres capes : la primera amb el torró, una segona amb el iogurt i la tercera amb la xocolata... i gaudiu-ho de gust
doncs sí! semblen que són més adients per ara que per Nadal!!! petonets
ResponEliminaAlgo pasa que no te estas actualizando en mi blogger....vine por fuera....en todo caso me alegro de haber llegado!!....supongo que el vaso que esta adelante tiene nombre.....ES MIO!!....se ve absolutamente delicioso!!........Abrazotes, Marcela
ResponEliminajeje Tens tota la raó Alfons, ve el fred i cauen quatre volves de neu i ja tornem a somiar amb torrons, sopa de galets i pilota i un bon capó... jaja
ResponEliminaJustament els teus vasets em semblen deliciosos! :D A més, la presentació puja molts punts, eh?? ;)
Un petonet!!
Una combinació deliciosa i sent de Jordi Butrón, segur que un èxit!
ResponEliminaPetons
delicious!!! to jest wspaniałe!! Pozdrawiam serdecznie. Aga
ResponEliminaEl yogur tiene que aportar frescor al turrón y al chocolate. Una combinación deliciosa. Un saludo, Clara.
ResponEliminaUns gotets ideals, com sempre! Ets un crack!
ResponEliminaPetons
Sandra
pero si aixo es molt rapid de fer i a més es irresitible... m'agrada que sort que tinc encara torro
ResponEliminaUn altra per reciclar tottó!!! Que bé!!! Uns gotets deliciosos!!
ResponEliminaUn contrast de gustos i una gradació de color!. Com sempre: m'agrada! Apa, abriga't i si no cal no surtis de casa i segueix inspirant-nos amb els teus gotets fantàstics!
ResponEliminareuno las condiciones tengo: turron,yogur,chocolate asi que manos a la obra
ResponEliminabrutal seguro
Elegant and delicious!
ResponEliminaPetons.
delicious :)
ResponEliminaUna combinación divina.
ResponEliminaBuen día
Ains que no tinc el torró... però si el trobo ràpidament el faig.
ResponEliminaPetons
Aquest cap de setmana faré mousse de torró per continuar amb les sobres de Nadal, ja veig que tu també segueixes igual :)
ResponEliminaPrecisament l'any passat l'Ada Parellada ens va ensenyar uns gotets molt semblants a un taller que va fer a la Fira del Torró d'Agramunt. La combinació xocolata- iogurt- torró és sensacional!
Que bons aquests gotetes Alfons!!! tinc torró encara!!! queda a pendents!!! petons
ResponEliminaAlfons, segur que han de ser molt bons aquests gotets. I imagino que el iogurt deu rebaixar la dolçor dels torrons... hauré d'esperar al Nadal vinent que aquí ja no en queda ni una engruna de torró. ;)
ResponEliminaPerò quina guapada!
ResponEliminaSi no recordo malament aquesta recepta va sortir a la revista Cuina fa uns anys. Llavors la vaig fer i era deliciosa.
ResponEliminaSalut,
Pepin
Hola Alfons!!! el dissabte el vaig fer, de fet no m'ha quedat tan bonic com el teu, amb les tres capes però estava de mort!!! unes postres 10!!!
ResponEliminaUn trío muy apetecible y una estupenda combinación!. La presentación en cristal queda preciosa al poder apreciar bien las capas de colores. Besos.
ResponEliminaQue be, perfecte per aprofitar els torrrons i combatre el fred.
ResponEliminaQue be, perfecte per aprofitar els torrrons i combatre el fred.
ResponEliminaUn postre muy rico y con una apariencia preciosa, ideal para unas fechas especiales. Me llevo la receta, gracias. Un beso.
ResponEliminaMe apunto la receta, Alfons, como todas las de tu blog. Perfecto y muy chic este postre.
ResponEliminaUn saludo.
Juan Carlos.
Ya ves,cuatro ingredientes y la que lías..si es que eres el amo de los gots.
ResponEliminaQue fáciles son de hacer y que sofisticados quedan.
Después de tanto tiempo,un abrazo compañero ;-)
Quins gotets més deliciosos!!! Molt elegants!!
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaAlfons, unos vasitos preciosos y del sabor no tengo dudas de que estarán riquísimos. Saludos.
ResponEliminaRàpid, senzill i deliciós, així m'agrada!!!
ResponEliminaQuins gotets més elegants i bons!!! per avui diumenge mateix ideal... tinc tots els ingredients així que vaig a la cuina ja!!!! petons,
ResponEliminaahora mismo me voy a copiar las recetas de turrón, hay que aprovechar el que aún queda en la despensa. También me tendré que poner al día en el resto de recetas tuyas que me he perdido ;)
ResponEliminaSalu2. Paula
Cómo siempre tus vasitos son de escándalo.
ResponEliminaSaludos
Exquisitos y las fotografía siempre son fantásticas.
ResponEliminaUn beso
Hola Alfons!!
ResponEliminaÚltimamente ando un poco dispersa en el seguimiento de los blogs,por falta de tiempo,publico,lo que tengo,pero no estoy muy por la labor...el tiempo a veces apremia y las responsabilidades y obligaciones,aún más,y no nos dejan tiempo para los hobbys...pero aún así, noto tú ausencia,los "Gots" se echan en falta.
Espero que estés bien,eh!!
Abrazos compañero.
És igual que hagin pujat les temperatures, no li diria que no a aquestes postres... ni a aquest deliciós flam.
ResponEliminaHola Alfons me llamo Luisa, acabo de hacerme seguidora de tu blog por que me ha encantado. Yo aun soy novata en esto pero me encantaria poder llegar a la mitad de donde has llegado con tu blog, el mio todavia es muy chiquitito. Por cierto la receta del turron tiene que estar increible de buena. Besitos!!.
ResponEliminaEspero que te encuentres bien y pronto te animes a publicar, se te echa de menos. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaHola, Alfons.
ResponEliminaMe uno al mensaje anterior, de Clara. Se te echa de menos, de veras.
Un abrazo.
Juan Carlos
Alfons he tardado en hacerla pero ya ha caido, brutal¡La acabo de publicar
ResponEliminaBon cap de setmana