A aquest bloc li passa com diuen que hi els passa a la gent gran ... que el temps vola sense poder fer tot el que un voldria .. i així sense adonar-se un empalma les receptes de torrons amb les que ja tenen l'ull posat a l' estiu, que a aquest pas serà aquí en un tres i no res ... així és que per avui una amanida ...
Font: Montserrat Seguí
Despatxeu:
- 2 pomes àcides
- 1 albergínia
- 1 pebrot vermell
- Enciam, canonges, rúcula....
-100 g de pernil serrà
- Sal i pebre
- 400 g de seitons amb vinagre
Per a la vinagreta d’olives negres
- 50 gr. d’olives negres d’Aragó
- Oli i vinagre
- Sal i pebre
Preparació
1.- Escaliveu el pebrot vermell i l’albergínia.
Un cop fred, peleu-ho i talleu-ho a petits daus, reserveu-ho. Talleu el pernil
a tires fines i reserveu-ho.
2.-Desosseu les olives i prepareu la vinagreta batent les olives amb unes 12 cullerades d’oli , unes 2 de vinagre de módena, sal i pebre al gust.
3.- Peleu la poma, fregueu-la amb llimona i talleu-la a làmines fines.
Muntatge
En el
plat de servir, col·loqueu-hi amb l’ajut d’una anella d’emplatar, una primera
capa amb làmines de poma, a sobre poseu-hi una segona amb filets de seitó i
seguidament una tercera i una quarta capa amb els dauets de pebrot i d’albergínia
respectivament. Acabeu amb una nova capa de làmines de poma i acabeu-ho amb els
tallets de pernil. Acompanyeu-ho, en aquest cas amb canonges, amaniu-ho amb la
vinagreta d’olives negres ... i gaudiu-ho de gust
si q es cert q trigues molt, pero com ens portes coses tant bones quan publiques, ens deixes molt bon sabor de boca per esperar fins la propera recepta... :-)
ResponEliminaEncara que triguis, a tu sempre t'esperem, ja sabem que si venim a veure't marxarem amb la recepta sota el braç.
ResponEliminaPetonets
Alfons, el temps passa volant!! sort que val la pena l'espera amb les teves receptes ;-)
ResponEliminaUn petonas
Sònia
Hola Manel, i tant que els dies passen en un plis plas!!! aquesta amanida ha de ser super bona!! el contrast que hi has posat m'agrada molt!
ResponEliminaPerdona!!! alfons!!! que t'he batejat de nou!!!
ResponEliminaFantàstica la barreja de elements. Me agrada molt aquesta recepta i fresqueta!
ResponEliminaHola Manel, i tant que els dies passen en un plis plas!!! aquesta amanida ha de ser super bona!! el contrast que hi has posat m'agrada molt!
ResponEliminaPues con menuda ensalada nos vuelves Alfons!!!. además de la presentación, los ingredientes me encantan. Tienes toda la razón que los días pasan volando y sin darte cuenta pasas del turrón al gazpacho. creo que vivimos demasiado deprisa y nosotros mismos empujamos los días.
ResponEliminaMe alegra volver a verte por la cocina y ya con estos platos tan frescos y ricos. Besos
jaja todavia no se ha inventado la forma de detener el tiempo,pero es verdad que pasa demasiado rapido y no llegamos a lo que nos proponemos.Buenisima ensalada nos presentas
ResponEliminasaludos
Hola, Alfons. ¡Qué bien, que vuelves a publicar una receta!... y retomas con una espectacular receta de ensalada con jamón, tomate... ¡qué rica!.
ResponEliminaEnhorabuena y bienvenido otra vez al lío.
Juan Carlos
Uns ingredients de primera, i una presentació fantàstica! Si que volael temps, si...
ResponEliminapetonets
No he provat mai una amanida així, però imagino que aquests ingredints que hi has posat deuen contrastas bé i la vinagreta molt bona!
ResponEliminaMe da mucha alegria que estés de vuelta y además con esta combinación de ingredientes estupenda, un equilibrio perfecto de sabores, incluir los boquerones me parece genial. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaEt trovaban a faltar!!!
ResponEliminaAquesta Amanida te un especta fabulosa.petons
Un aspecto delicioso y un emplatado perfecto, te ha quedado un plato sobresaliente.
ResponEliminaCuánto me alegro de leerte, ya se te echaba de menos. Una ensalada muy rica. Y no te preocupes, a mí las ensaladas me encantan en invierno y en verano y hoy en Madrid hace un frio del demonio. Un saludo. Esperanza.
ResponEliminaA veure si no hem d'esperar a l'estiu a veure les teves receptes tan bones... com aquesta que només amb el nom ja agrada molt!!!! Petons
ResponEliminaHola Alfons!
ResponEliminaTens raó en que el temps vola i no sempre tenim el temps que voldríem per fer les coses que ens vindrien de gust… però la qualitat de les teves receptes, amb les que sempre ens sorprens molt agradablament, compensen l'espera entre una i altra!
Molts petons! Me n'alegro molt de llegir-te!!! :)
ja em feies patir Alfons!!!! benvingut de nou. petonets
ResponEliminaHola!!!! amb aquesta recepta ja venen ganes de ser a l´estiu, l´espera sempre val la pena. Petons
ResponEliminaBenvingut de nou Alfons!!! que bé que ja tornes amb les teves receptes, tant i tant glamuroses, com aquesta que no li falta de rés...tot deliciós. petons,
ResponEliminaQue bé tornar a saber de tu, i amb quina recepta que tornes!
ResponEliminabardzo pomysłowe! super!
ResponEliminaHola Alfons !!!, passen els dies volant i a moltes coses ens van queden enrederides, però tot i així quan ens portes una recepta de les teves, ja esperem la propera. Una amanida fantàstica.
ResponEliminaUna abraçada
Al fin te leo de nuevo!!....hacian falta tus delicias creativas....receta guardada....me ha encantado!!......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaQuina presentació més bonica...
ResponElimina