Avui és 23 d'abril, diada de Sant Jordi .. dia dels enamorats... dia de llibres i roses .. i quina millor manera, que amb unes delicioses postres, amb pètals de rosa, per acabar d'arrodonir aquesta magnifica diada? ..
Feliç St. Jordi a tothom!!!!
Font: Cuines tv3
Despatxeu:
-1 mango madur
-1 magrana
-2 pomes
-pell de 1 llimona
-125 g de mascarpone
-pètals de rosa comestibles
-4 cullerades de sucre
-sèsam blanc i/o negre
Elaboració
1.-Per a fer la
compota de poma. Poseu en un cassó la poma pelada i tallada a daus, amb una
mica de sucre i la pell de llimona i deixeu-ho coure a foc suau durant una
estona.
2.-Quan la poma estigui cuita, retireu la pell de llimona, afegiu-hi uns quants pètals de rosa tallats a trossos ben petits, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure un parell de minuts més.
3.-Per a fer la crema de mango. Poseu el mango pelat i tallat a daus en un cassó i tritureu-lo amb el túrmix amb una mica de sucre si us agrada més dolç. Després, passeu la crema per un colador.
2.-Quan la poma estigui cuita, retireu la pell de llimona, afegiu-hi uns quants pètals de rosa tallats a trossos ben petits, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure un parell de minuts més.
3.-Per a fer la crema de mango. Poseu el mango pelat i tallat a daus en un cassó i tritureu-lo amb el túrmix amb una mica de sucre si us agrada més dolç. Després, passeu la crema per un colador.
4.-A continuació, poseu el sucre en una paella
i deixeu-lo desfer a foc suau. Quan estigui ben desfet, retireu-ho del foc i,
amb una cullera, feu dibuixos amb el sucre sobre un paper sulfuritzat. Afegiu-hi
per sobre una mica de sèsam blanc/ negre, i deixeu-ho refredar.
5.- Desgraneu la magrana i reserveu-la.
5.- Desgraneu la magrana i reserveu-la.
Muntatge
Poseu els grans de magrana al fons d'una copa, cobriu-la amb el puré de mango, poseu-hi una quenelle de compota de poma i una de mascarpone. Guarniu la copa amb el dibuix de caramel, uns pètals de rosa ....... i gaudiu-ho de gust
Hola guapo tu
ResponEliminaFelicitacions per aquesta proposta tant preciosa, i BON SANT JORDI
Mil petonets Susanna
Unes postres molt vistoses!!!
ResponEliminaFeliç Diada Alfons!!!
Alfons, me encantan todos los ingredientes, una combinación deliciosa. Que pases un feliz día de Sant Jordi, Clara
ResponEliminaMuy rico, me gustan estos postres en copa. Feliz Sant Jordi. Esperanza.
ResponEliminaUn postre sotisficat i delicios!! Petons
ResponEliminaCom dius, no hi ha millor manera de gaudir de la diada d'avui que amb una copa com aquesta,.
ResponEliminaPetonets
postre original y delicioso Alfons
ResponEliminaBona diada de Sant Jordi
Creatividad absoluta, Alfons. Me apunto esta receta. Nunca he utilizado pétalos de rosa. ¿a qué sabrán en este postre?. Un saludo.
ResponEliminaJuan Carlos
Són unes copes ideals per aun sopar romàntic de st Jordi :)
ResponEliminaDoncs tens raó... un sopar, una rosa... un llibre... i unes bones postres!!!!
ResponEliminaM'agrada molt aquesta copa, el que no se si podré aconseguir les magranes....
petonets i encantada de conèixe't.
Unes postres molt sexys! ideals per un bon soparet de Sant Jordi.
ResponEliminaPetons i bona diada!
Que macas aquestas copas!!!
ResponEliminaSempre enamoran les teves presentacions Alfons.
Petons
Ay aquestes delicioses copetes!!!! feliç dia de Sant Jordi!!!
ResponEliminaHoy hemos coincidido en uno de los ingredientes. Me encanta el mango y me encantan esas copas que nos regalas para este día de Sant Jordi. Se ven una delicia Alfons y una mezcla de lo más rica. Besos
ResponEliminaUnes copes ideals amb gustos i textures estupendes.. m´encanta. Petons,
ResponEliminacomo siempre unas recetas sofisticadas y deliciosas, me gusta la combinación que has hecho.
ResponEliminasaludoss
feliz semana
OOOhhhh si Alfons,que mejor manera de acabar un gran día,un postre maravilloso,sofisticado y chic...Que gran día el de ayer.
ResponEliminaComo me alegra verte compañero!!
Un abrazo ;))