23/4/12

COPA DE MANGO CREMÓS AMB MAGRANA I MASCARPONE


Avui és 23 d'abril, diada de Sant Jordi .. dia dels enamorats... dia de llibres i roses .. i quina millor manera, que amb unes delicioses postres, amb pètals de rosa, per acabar d'arrodonir aquesta magnifica diada? ..
  Feliç St. Jordi a tothom!!!!




Font: Cuines tv3


Despatxeu:

-1 mango madur
-1 magrana
-2 pomes
-pell de 1 llimona
-125 g de mascarpone
-pètals de rosa comestibles
-4 cullerades de sucre
-sèsam blanc i/o negre



Elaboració

1.-Per a fer la compota de poma. Poseu en un cassó la poma pelada i tallada a daus, amb una mica de sucre i la pell de llimona i deixeu-ho coure a foc suau durant una estona.

2.-Quan la poma estigui cuita, retireu la pell de llimona, afegiu-hi uns quants pètals de rosa tallats a trossos ben petits, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure un parell de minuts més.

3.-Per a fer la crema de mango. Poseu el mango pelat i tallat a daus en un cassó i tritureu-lo amb el túrmix amb una mica de sucre si us agrada més dolç. Després, passeu la crema per un colador.

4.-A continuació, poseu el sucre en una paella i deixeu-lo desfer a foc suau. Quan estigui ben desfet, retireu-ho del foc i, amb una cullera, feu dibuixos amb el sucre sobre un paper sulfuritzat. Afegiu-hi per sobre una mica de sèsam blanc/ negre,  i deixeu-ho refredar.

5.- Desgraneu la magrana i reserveu-la.

Muntatge

Poseu els grans de magrana al fons d'una copa, cobriu-la amb el puré de mango, poseu-hi una quenelle de compota de poma i una de mascarpone. Guarniu la copa amb el dibuix de caramel, uns pètals de rosa
....... i gaudiu-ho de gust

17 comentaris:

  1. Hola guapo tu

    Felicitacions per aquesta proposta tant preciosa, i BON SANT JORDI

    Mil petonets Susanna

    ResponElimina
  2. Unes postres molt vistoses!!!
    Feliç Diada Alfons!!!

    ResponElimina
  3. Alfons, me encantan todos los ingredientes, una combinación deliciosa. Que pases un feliz día de Sant Jordi, Clara

    ResponElimina
  4. Muy rico, me gustan estos postres en copa. Feliz Sant Jordi. Esperanza.

    ResponElimina
  5. Com dius, no hi ha millor manera de gaudir de la diada d'avui que amb una copa com aquesta,.
    Petonets

    ResponElimina
  6. postre original y delicioso Alfons
    Bona diada de Sant Jordi

    ResponElimina
  7. Creatividad absoluta, Alfons. Me apunto esta receta. Nunca he utilizado pétalos de rosa. ¿a qué sabrán en este postre?. Un saludo.
    Juan Carlos

    ResponElimina
  8. Són unes copes ideals per aun sopar romàntic de st Jordi :)

    ResponElimina
  9. Doncs tens raó... un sopar, una rosa... un llibre... i unes bones postres!!!!
    M'agrada molt aquesta copa, el que no se si podré aconseguir les magranes....
    petonets i encantada de conèixe't.

    ResponElimina
  10. Unes postres molt sexys! ideals per un bon soparet de Sant Jordi.
    Petons i bona diada!

    ResponElimina
  11. Que macas aquestas copas!!!
    Sempre enamoran les teves presentacions Alfons.
    Petons

    ResponElimina
  12. Ay aquestes delicioses copetes!!!! feliç dia de Sant Jordi!!!

    ResponElimina
  13. Hoy hemos coincidido en uno de los ingredientes. Me encanta el mango y me encantan esas copas que nos regalas para este día de Sant Jordi. Se ven una delicia Alfons y una mezcla de lo más rica. Besos

    ResponElimina
  14. Unes copes ideals amb gustos i textures estupendes.. m´encanta. Petons,

    ResponElimina
  15. como siempre unas recetas sofisticadas y deliciosas, me gusta la combinación que has hecho.
    saludoss
    feliz semana

    ResponElimina
  16. OOOhhhh si Alfons,que mejor manera de acabar un gran día,un postre maravilloso,sofisticado y chic...Que gran día el de ayer.
    Como me alegra verte compañero!!

    Un abrazo ;))

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails