Aquest cap de setmana, TV3 ha emès, per fi, l'últim episodi d'aquesta temporada de la sèrie televisiva "La Riera", deixant als seus seguidors, com no podia ser d'altra manera, en suspens estiuenc tant el futur del restaurant com el d'algun dels seus protagonistes .... he de confessar-vos que jo no he vist, ni tinc intenció de fer-ho, cap dels episodis però podria explicar-vos fil per randa i sense por a equivocar-me gaire l'argument de la sèrie i la d'alguns dels seus protagonistes ... no, no soc guionista de TV3..., però a casa, i per extensió a la família, la telenovel.la té fidels seguidors que comenten entre si i es posen al dia dels desenllaços, per poc que algú es perdi un episodi .. jo sóc el que es podría anomenar un "seguidor passiu"....
... i per celebrar aquest merescut "descans" estiuenc, les postres d'aquest cap de setmana, han comptat amb aquest convidat d'honor: les estrelles més famoses del més famós dels restaurants televisius,... per a la satisfacció dels seguidors actius, i com no dels passius ...
Font :Cotó de sucre
Despatxeu:
- 250 g de xocolata negra
- 180 g de mantega
- 4 ous
- 180 g de sucre
- 180 g de farina
- 1 sobre de llevat quimic (Royal)
Per la cobertura:
- 400 g de xocolata negra
- 100 g de sucre de llustre
- 50 g de cacau en pols
- 50 g de coco ratllat
- 150 cc d'aigua
Preparació:
1.-Es desfà la xocolata amb la mantega al foc. En un bol, muntem fins a punt de cinta els rovells i el sucre. S'hi afegeix la barreja de xocolata i mantega, juntament amb la farina i el llevat. Remeneu-ho tot amb suavitat.
2.-Es munten les clares a punt de neu i incorporeu-les amb cura. Ho aboquem als motllets en forma d'estrella i ho couem al forn, a uns 170º fins que són cuites. Com alternativa, ho podeu coure fent una plaxa fina , i retallar-la amb el motlle estrellat, un cop cuita.
3.-Es desfà la xocolata amb l'aigua al foc, hi afegim el sucre de llustre i remenem. Posem les estrelletes damunt d'una reixeta i hi aboquem la xocolata per sobre fins que ens quedin ben cobertes. Al cap d'una estona, empolsineu-ne algunes amb el cacau en pols i d’altres amb coco ratllat.
Alfons, menudas estrellas más apetitosas, sí señor, muy buenas.
ResponEliminaSon perfectes!!!! les havia vist algún cop a la Riera, i ara les podem tastar amb la teva recepta... Bonississimes.. petons,
ResponEliminaBueno, espectaculares estas estrellas. Sobretodo las de chocolate.
ResponEliminaUn saludo.
Juan Carlos
Jo no he vist ningún episodi de La Riera, ni sabía d'aquestes estrelles, imagino que amb elles toques el cel, xocolata cent per cent.
ResponEliminaPetons.
I segur que són més bones que les que fan a la cuina de la Riera!!!
ResponEliminaPetons
No conozco esa serie....pero vengo por esas estrellas....una delicia para tocar el cielo!!......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaja,ja,ja... jo veia la sèrie al pricipi, per horari laboral no puc, però em vaig quedar "pillada amb les estrelletes" gràcies per la recepta!
ResponEliminaPetonets
la serie no la veo,pero las estrellas famosas me encantan,muy bien te han quedado Alfons
ResponEliminauna abraçada
Wooow, como me han encantado..soy mega super seguidora de la riera, aunque por internet!!!
ResponEliminaBss
Aquestes estrelletes, son boníssimes
ResponEliminaUna abraçada
Doncs mira.....jo no sabia això de les estrelles!!!! El meu cas és com el teu, no miro la sèrie però sé fil per randa què passa.
ResponEliminaS'hauran de provar aquestes estrelles......
Una abraçada,
Olga
Ostres fa un parell de mesos ens vam tornar bojos buscant aquestes estrelles, era el cumple d'una molt activa seguidora de la riera i li voliem fer un detallet portant-li els pastissets més famosos de sant climent ja ja ja. Si ho arribo a saber les fem a casa!! Prenc nota ;-)
ResponEliminaQue tentación tan rica en forma de estrella.
ResponEliminaUna receta genial.
Besos.
Jajajaja!! Alfons això de ser seguidor passiu de la Riera ha de ser molt dur!
ResponEliminaJo confesso que de tant en tant la veig i de fet el més divertit és comentar la sèrie per twitter mentre l'emeten amb el hashtag #laRiera. Som terribles! Però ens fem uns farts de riure! ;)
Les estrelles t'han quedat fantàstiques (com sempre tot el que fas!) i estic temptada a fer-les aviat!
Una abraçada!!!
Ànims! jo quan treballava a l'hospital vaig haver de ser seguidora passiva del gran hermano. Això si que era dur, no hi havai ni receptes suculentes com aquesta!!!!
ResponEliminapetonets i bon cap de setmana
Unes estrelles boniques i famoses.
ResponEliminaUn abraç
Ja n'agafaria una! jo també sóc seguidora de la Riera! tan queda't genials!
ResponElimina