29/7/12

GOTET DE CAPPUCCINO DE CREMA DE PÈSOLS AL MARTINI


A les portes de començar un nou agost ... i comptant les hores perquè comenci el més desitjat d'entre tots els mesos del calendari ... us presento una delicada i deliciosa sopa freda ... per assaborir-la amb tranquil·litat,... amb calma .... i fer una mica més suportable la calor ... i l'espera de l'enyorat agost




Despatxeu
-3 escalònies
-3 cullerades de mantega
-300 gr. de pèsols congelats
-400 cc de brou d’au
-1 cullerada de martini  sec
-150 cc de nata líquida 35%
-Sucre
-Sal
-Pebre blanc molt
-llavors de gallaret

Preparació

1.-Peleu les escalònies i piqueu-les fi. Escalfeu la mantega en un cassó i sofregiu-hi les escalònies . Un cop transparents afegiu-hi els pèsols i ofegueu-los un moment sense deixar de remenar. Incorporeu-hi un pessic de sucre un de sal, una mica de pebre  i incorporeu-hi el brou . Un cop bulli, deixeu-ho coure uns 10 minuts amb el recipient tapat
2.- Reduïu-ho a puré. Tamiseu-ho i torneu-ho a  abocar a la cassola. Afegiu-hi el martini i 100 cc de la nata líquida .Bateu-ho amb força perquè quedi escumosa. Retoqueu sal/ pebre 
3.-Munteu la resta de la nata líquida amb un polsim de sal. Reserveu-ho

Muntatge

Aboqueu la crema als gotets  incorporeu-hi per sobre una cullerada de la nata muntada i escapeu-hi un polsim de llavors de galleret

12 comentaris:

  1. Un vasito de 10!! y ese puntito de vermut...
    Saludos

    ResponElimina
  2. A mi també m'ha sorprés el possar-hi Martini, crec que ha de ser un encert i com tots el teus gotets, de 10 o més.
    Demà si et passes pel meu bloc veuràs una recepta teva amb una petita modificació, però igualment bona. Quina serà? Sorpresa!
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. demà, sens falta, pel teu bloc passaré...em fa sempre molta il·lusió veure noves versions ... i sempre em semblen millors...!!!
      fins demà!

      Elimina
  3. Me gusta ese punto "borracho" de la crema. Seguro que le da un sabor rico, rico....Buena opción veraniega!!!. Besos y un feliz verano.

    ResponElimina
  4. Oooooh!!! que bona aquesta cremeta, a més amb "chispa"... una crema de pesols ben original!! petons, i bon estiu.

    ResponElimina
  5. WOW!!.....ese toque picaron me ha encantado.....con lo que me gusta el Martini....un vasito completo.....hasta con chispa!!....que tengas unas buenas vacaciones!.......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  6. FI, DELICAT I OPORTÚ, com no podia ser d'altre manera. Bon agost, Alfons!!! ja arriba, ja arriba....

    ResponElimina
  7. Venga ya casi está aquí agosto,que ganas tengo también....Por fin vacaciones dentro de nada!!
    Una crema delicada y con una chispa de gracia.guay,ideal y como siempre una apuesta chic.
    Te deseo unas muy felices vacaciones,compañero ;-))

    CAriños

    ResponElimina
  8. Què he de dir... m'encanta!!
    Quan arribi a casa miraré si tinc pèsols congelats.
    petonets

    ResponElimina
  9. Cuantísimo tiempo hacía que no me pasaba por aquí, ya me vas a perdonar...
    Todas las delicias que me he perdido.

    Besos.

    ResponElimina
  10. La crema de pesols es sempre una delicia, m'agrada molt el sabor dels pesols.
    Un abraç

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails