El "Memòries d'una Cuinera"ens proposa per aquest mes els bombons.....per aqui trobareu algunes propostes,....de gelats amb fruita, .... amb xocolata blanca i coco... o de més sofisticats, amb foie, ....però si voleu una combinació sorprenent ... és aquesta!
.... quan la vaig trobar per la xarxa em va deixar amb unes ganes enormes de saber com seria el gust final d'aquesta estranya i suggestiva addició .... el meu referent més proper el tindria amb la xocolata amb oli i sal ....i és esplèndid! .... així és que és feia necessari el tastar-ho ... quin plus seria el més sorprenent?... el regust del bacó...? seva textura cruixent ...? no trigueu en tastar-ho.... us sorprendran!!
.... quan la vaig trobar per la xarxa em va deixar amb unes ganes enormes de saber com seria el gust final d'aquesta estranya i suggestiva addició .... el meu referent més proper el tindria amb la xocolata amb oli i sal ....i és esplèndid! .... així és que és feia necessari el tastar-ho ... quin plus seria el més sorprenent?... el regust del bacó...? seva textura cruixent ...? no trigueu en tastar-ho.... us sorprendran!!
-200 grams de xocolata negra
-100
grams de bacó a talls
Preparació:
1.-Talleu el bacó a bocins i fregiu-los fins que siguin ben torrats i cruixents. Deixeu-ho refredar sobre paper de cuina absorbent per tal de retirar l’excés d’oli, i un cop freds, passeu-ho per la picadora fins fer-ne pols de bacó.
2.-Foneu la xocolata al microones o al bany
maria, i recobriu amb la xocolata totes
les parets dels motlles de bombons i deixeu-ho en fred per tal
que s’endureixi. Recupereu la xocolata
sobrant del procés anterior, escalfeu-la de nou
i afegiu-hi el
pols cruixent de bacó, remenant-ho bé.
3.-Recupereu els motlles i els acabeu d’omplir
amb la barreja de xocolata-bacó.
4.- Introduiu-ho de nou a la nevera fins que s’endureixi de nou. Desemmotlleu-ho amb cura
Quina barreja més original! ve de gust, tastar aquests bombons! Petons
ResponEliminaDeliciously!
ResponEliminaEstoy dando un paseo por tu blog y he de decirte que me impresionó de las buenas recetas que tienes, asequibles y con una presentación de lujo en casi todas. Sigo por él y te envío saludos
ResponEliminaM'encanten, jo també els faig, aquesta combinació és de les millors que hi ha.
ResponEliminaPetonets
Que originals aquests bombons! No he provat mai aquesta combinació, però segur que ha de ser espectacular!
ResponEliminaUna abraçada!
mmm...czekolada....uwielbiam takie pomysły!!!! Pozdrawiam serdecznie. Aga
ResponEliminaImpresionantes!! Una combinación de ingredientes sorprendente
ResponEliminaBss
Esther
Molt originals!!! t'han quedat molt macos!!
ResponEliminaSon las 7am y haces que quiera esta delicia para desayunar!!....que beleza y que agradable al paladar deben ser!!......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaOriginal no, originalisim i diferent. Realment, crec que per opinar se ha de provar.
ResponEliminaBé per les inovacions.
Sempre he tingut ganes de provar aquesta combinació, la xocolata amb salat queda fantàastica, i si ho recomenes tu segur que són la bomba!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quina recepta més original! Mai hauria relacionat la xocolata i el bacó d'una forma tan harmònica ^^
ResponEliminaM'encanta la idea :)
Molts petons :D
Qué combinación más sorprendente, yo también me comería uno ahora mismo. Besos.
ResponEliminaHe menjat bombons salats, però com aquests em penso que no. M'agradaría tastar-los.
ResponEliminaPetons.
Los probe una vez y me gustaron
ResponEliminaTe han quedado muy bien con este formato
Una abraçada
Una combinació original i de ben segur deliciosa!!!
ResponEliminaUna abraçada
quins bombons més xulos Alfons!!! moltíssimes gràcies per participar. petonets
ResponEliminaUyuyyyuuuiii...quina delicia i encara no he tastat !!! espera que vaig a la cuina que no mu puc perdre !!! el conjunt fa molt bona pinta...quina sorpresa els i dunaré a casa !!!!
ResponEliminaUna abraçada !!!
Tengo una amiga que los prepara y están muy ricos, queda un contraste genial. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaEstos se van directos a pendientes, probé los de foie y el bocado fué impresionante, pienso que estos no se han de quedar atrás.
ResponEliminaMuas!
Una combinació arriscada i original, no l'havia sentit mai. S'han de provar! els apunto a la llista. Salutacions, Pilar
ResponEliminaOstres! que originals! puc imaginar el sabor junt la xocolata!!! Petons
ResponEliminaEt diria que m'has sorprés però ho fas sempre.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Brutal! com sempre, aquest també me l'apunto!
ResponEliminaSorprenent segur que ho és, bona crec que si, però la presentació està molt bé.
ResponElimina