... quan va aparèixer a la taula de casa, algú d'entre els comensals va dir que aquesta tartaleta li recordava una pintura d'en Kandinsky ... no ho sé, jo no entenc gaire d'art .. però li ha quedat el nom, molt més "chic" que el de "Tartaleta De Verdures", que en realitat és del que es tracta .... sense cap més misteri ... tot i que ....
...tot i que, no puc negar-vos que en algun moment, mentre ho preparava, es van creuar pel meu cap el monjo Zen, repassant amb cura les línies del seu jardí de sorra, o el monjo budista confeccionant amb ordre i paciència seu mandala ... vaja, sense misteri, però a un pas d'una autèntica experiència artístico-estetica, i sense sortir de la cuina ... i a més, està delciosa!
Despatxeu:
-1 base de pasta brisa o de full
-1 ou
-100 gr mozzarella ratllada
-100 ml de nata líquida
-Sal i pebre
-Oli d'oliva
-1 carbassó
-1 albergínia
-2 pastanagues
Preparació:
1.-Folreu el motlle de la tartaleta amb la base de la pasta brisa/de full, i coure-la en blanc durant uns 20 minuts.
2.-Talleu tires de carbassó, d’albergínia i de pastanaga amb l’ajud d’una mandolina. Passeu les tires d’albergínia per una paella amb rajolí d’oli durant uns instants. Reserveu-les sobre un paper de cuina absorbent. Escaldeu les tires de carbassó i de pastanaga, per separat, en una olla amb aigua salada. Després de 3 minuts de cocció, retireu-les i talleu la cocció en aigua freda. Reserveu-les sobre un paper de cuina absorbent.
3.-Barregeu l’ou, el formatge i la nata, rectifique-ho de sal/pebre i ompliu la base de la tartalet. Superposeu-hi les tires de verdures, tallades totes iguales_ d'uns 11 cm. aprox_, i alterneu-les, barrejant colors i disposició, segons el vostre gust. Afegir-hi una mica de sal i de pebre i cuineu-ho durant uns 20 minuts més.
Totalmente de acuerdo kandinsky cake. Es preciosa y seguro que duró segundos en el plato.
ResponEliminaBesos.
Sí, sí, li queda molt bé el nom. La veritat és que les verduretes estan molt ben posadetes i fa molt de goig. Seran verdures però si ja entra per la vista molt millor.
ResponEliminaqueda una tartaleta muy bonita con estos colores de las verduritas y bien rica¡¡
ResponEliminauna abraçada
Alfons Kandinsky? això és art. Quina xulada! Marta
ResponEliminaEs preciosa i a la vegada molt bona ...saps que et dirè.......CHAPÒ !!!!!
ResponEliminaPetons Alfons.
Esto es estetica pura.....lo demas cuento!....es belleza, simplicidad......y ademas deliciosas!!.....el verano para mi es epoca de tartas saladas.......la guardo!!......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaApa, que xula Alfons! La presentació d'aquesta tartaleta sorprèn al més despistat!! Molt bona idea, molt! Petons i bon cap de setmana
ResponEliminaYo tampoco entiendo mucho de pinturas, pero esta tarta tiene un colorido precioso, enhorabuena. Buen fin de semana.
ResponEliminaés molt maca, la presentació està molt bé! els colors són magnífics!!
ResponEliminaQuan l'he vist, pensava que era una safata per fer bonic i em deia que on habíes ficat el mejar.
ResponEliminaEs molt vistosa aquesta recepta.
Petons.
JAJAJ.. no he visto nada igual !! me ha encantado,
ResponEliminaes facil, vistosa, y sana.. un 10
Una recepta de ma de mestre espectacular.
ResponEliminaUn abraç
Una presentació molt original. Realment sembla un quadre:
ResponEliminaPetons
Queda tan vistosa que es mereix molt bé el títol! ;)
ResponEliminaPreciosa!! I de ben segur deliciosa, m'encanten les tartaletes de vedures.
ResponEliminaPetonets :-)
Preciosa! Per deixar bocabadats als comensals!
ResponEliminaM, apunto, és deliciosa i molt ben presentada! Petonet
ResponEliminaAqueata experiencia artistico-estetica-culinaria és la combinació perfecte per passar-s'ho bé a la cuina,oi?, realment la tartaleta es ben mereix aquest nom. De tota manera crec que serà difícil arribar al teu nivell... tens una gràcia natural per les presentacions EXTRAORDINARIA!!!, una abraçada!
ResponEliminaCarai que maca, deu fer pena de menjar-se-la. Segur que estava
ResponEliminaboníssima!!!! Quina sort que tenen els teus convidats!!
Una tarta salada Zen, esto es lo más Alfons!!!!
ResponEliminaMaquíssima!!! i segur que boníssima!! Bona Pasqua!
ResponEliminaAlfons, qué estupenda presentación y vaya rico que tiene que estar. De 10. Un abrazo y feliz Semana Santa,Clara.
ResponEliminaQuina presentació més maca i vistosa ^^ T'ha quedat genial, Alfons :D Quan he llegit el títol m'esperava alguna recepta més... nose, extranya xD Però millor així, les tartaletes de verdures estan boníssimes
ResponEliminaMolts petons :)
Uala! Ets un artista!!! Bona segur que ho és però Santa la paciència que has arribat a tenir muntant-la!!!
ResponEliminaT'ha quedat preciosa!!! Molts petons!!