.......curiós l'efecte que busquem en un bon cafè, .... si durant la setmana el prenem per estimular-nos i carregar piles .... arriba el cap de setmana i .... acompanyat d'un bocí de pastís, d'un bombonet o d'unes galetones. ... els cafès de sobretaula de dissabte o diumenge ... són en tot cas tot el contrari,... una invitació a la calma i el relax ....
i per relaxar-vos, i ben a gust!....aquest cap de setmana: unes delicioses galetes amb un delicat toc de llimona amb llavors de rosella/gallaret...
Despatxeu:
-200 gr de mantega a temperatura ambient
-230 gr de sucre + extra per decorar
-1 ou.
-Suc de 1 llimona
-Ratlladura de 2 llimones
-300 gr de farina
-1 culleradeta de llevat químic
-½ culleradeta de sal
-1 cullerada de llavors de roselles + extra per decorar
Preparació:
1.- En un bol barrejeu-hi la farina, el llevat, la sal i la cullerada de llavors de roselles. Reserveu.
2.- En una cassoleta, col.loqueu-hi el suc de llimona i escalfeu fins reduir-ho a la meitat. Incorporeu 100 gr de mantega tallada a bocins. Apageu el foc i barrejeu-ho.
3.- Amb batedora elèctrica batiu els 100 gr de manrtega restants amb el sucre fins que quedi cremós (aproximadament 5 minuts). Afegiu-hi l'ou, la mantega de llimona que vam fer anteriorment i la ratlladura de llimona. Batiu-ho bé.
4.-Incorporeu a la barreja la farina, filmeu-ho i guardeu a la nevera un mínim d’una hora.
5.- Enceneu el forn a uns 170 graus. Feu amb la massa boletes de 3 a 4 cm de diàmetre i col.loqueu-les sobre un silpat. Aixafeu-les amb una forquilla, empolsineu-les amb sucre i llavors de roselles.
6.- Enforneu-les uns 10-12 minuts fins que tinguin la base i les vores daurades.
De "relaxing" total aquestes galetes amb un bon café, ah i una bona companyía.
ResponEliminaA mi els dolços amb gust de llimona m'agraden molt.
Petons.
Yo quiero para mi cafe!!....sobre todo con limon que es de mis favoritos!.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaDonc jo les vull pel meu te.....no coffi jajaj. Petonets
ResponEliminaunas galletas asi apetecen siempre ideales para cualquier momento
ResponEliminaBona setmana
Sempre e sun plaer acompanyar el café amb unes delicioses galetes com aquestes. Precisament ahir hem van regalar uns motlles per fer formes de galetes. Les probaré.
ResponEliminaPetons
Unes galetes boníssimes, segur! Per acompanyar el te o el cafè.
ResponEliminaUnes molt bones galetes per acompanyar el cafè.
ResponEliminaUna abraçada
Doncs aquestes jo de dilluns a divendres, m'agrada't el toc de llimona
ResponEliminaMuas
Caram, no m'ho havia mirat mai així, però tens raó! Mira que som estranys els humans, eh?
ResponEliminaSens dubte, prefereixo la versió cafè de cap de setmana. I si pot ser, acompanyat d'unes galetes tan bones com aquestes, je je je...
Han d'estar boníssimes!!!!
ResponEliminaQualsevol excusa és bona per fer un bon cafè, i per tastar aquestes galetones!
ResponEliminaSeran bones unes galetes acabades de fer i amb el toc cruixent de les llavors. M'agraden molt .
ResponEliminaUn abraç
Santa raó, el café del cap de setmana va associat a una llaminadura, galeta, xoco, bombó...! Aquestes galetes aviat les cabaria!! bona setmana!
ResponEliminaThanks , I have just been searching for information approximately this subject for a long time
ResponEliminaand yours is the greatest I have came upon so far.
However, what about the bottom line? Are you sure about
the source?
Here is my web page: goji berry
Tea ? Coffee? El que vulguis... però les galetes segur!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Qué ricas!! ya veo que este tiempo que no he podido pasarme por tu cocina ha sido de lo más productivo.
ResponElimina