... una forma divertida, saborosa i diferent d'assaborir les darreres maduixes de la temporada ....
Despatxeu:
-2 trossos de morro de bacallà al punt de sal.
-300 g de maduixes.
-2 cullerades de mel.
-2 cullerades de vinagre balsàmic.
-Sal.
-Oli d'oliva.
PREPARACIÓ:
1.-Poseu el bacallà al congelador.
2.-Renteu les maduixes i tritureu-les amb la Thermomix, velocitat 5-7-9. Afegiu-hi la mel, el vinagre un pessic de sal i programeu 10 minuts, 100 º, velocitat 2. Deixeu-ho refredar. Rectifiqueu-ho sal/pebre al vostre gust
3.-Traieu el bacallà a mig congelar i feu-ne, bé amb una mandolina o amb un ganivet esmolat, talls fins.
4.-Poseu en una safata una base de la salsa de maduixa freda i pel damunt les làmines de bacallà. Amaniu-ho amb un rajolí d’oli i serviu-ho.
quina bona pinta i aquesta salsa em sembla molt original
ResponEliminaTremendo, me encanta, queda apuntada
ResponEliminaBss
Quina bona pensada, aquesta salsa per acompanyar el bacallà esqueixat. Un contrast dolç - salat estupendo!
ResponEliminaNos "xifla" el carpaccio de bacalao, pero esta salsa de fresas se ve impresionante, Bss.
ResponEliminaUn contrast perfecte de sabors i de colors.
ResponEliminaPetons.
Muy buena idea y queda estupendo a la vista y al paladar
ResponEliminaBon cap de setmana
Copiada... però el carpaccio seran làmines de bacallà confitat.
ResponEliminaJa t'explicaré, sortirà al sopar d'avui :-)
Ptnts
Dolça
ja espero les teves explicacions... però estic segur que tindràs un exitàs!!
Eliminaptns
alfons
Fet i exitàs!!!
EliminaNormalment confito el bacallà, el separo a làmines i el presento damunt tomàquet confitat.
ës un aperitiu que quan anem a fer un dinar d'amics moltes vegades em demanen que port. Aquesta vegada vaig canviar la tomaca per la salsa de maduixa i va agradar moltíssim... a més vaig tenir molta menys feina.
Moltíssimes gràcies per la recepta,
PTNTS
Dolça
ho sabia!!!.........moltes felicitats!
Elimina:-)
EliminaQué buena idea con las fresas...para disfrutar!!
ResponElimina