Ara que els temes monàrquics comencen a estar qüestionats, crec, que ara per ara ningú dubta que el gaspatxo continua sent el "rei" de les sopes fredes ... i caldria afegir que en aquesta versió, més fred...... impossible .. .
...com totes les propostes que inundaran el memòries d'una cuinera, doncs aquest mes va d'això: de polos.... monàrquics, republicans o anarcos.... de tota mena de polos
...com totes les propostes que inundaran el memòries d'una cuinera, doncs aquest mes va d'això: de polos.... monàrquics, republicans o anarcos.... de tota mena de polos
Despatxeu:
-1 Kg. de tomàquets madurs
-1/2 cogombre petit
-1/2 pebrot vermell.
-1 gra d'all
- Oli d’oliva, vinagre, sal i pebre
- Llavors de gallaret -opcional-
- Llavors de gallaret -opcional-
Preparació:
1.- Netejeu els tomàquets, retireu-hi la tija, trossejeu i poseu-los en una gerra, juntament amb el cogombre pelat, l'all i el pebrot. Incorporeu-hi un bon raig d’oli, un rajoli de vinagre, sal i pebre al gust. Tritureu-ho ben fi i rectifiqueu-ho amb una mica més d’oli o d’aigua segons la textura desitjada. Coleu-ho.
2.- Ompliu els motlles dels polos,_ abans podeu possar-hi unes llavors de gallaret per decorar. Introduir-los al congelador fins el moment de consumir .
impresionante !! es lo más práctico y original que he visto
ResponEliminaen tiempo... bueno , esto es hasta que hagas la próxima receta, claro..
M'encanta la teva versió del fantàstic gaspatxo, com bé dius...EL REI de les sopes fredes. Aquest si que s' ha guanyat el nom de REI...
ResponEliminaUna abraçada!
Tens tota la raó, mes fresc impossible, uns polos molt originals, bona forma de menjar el gaspatxo.
ResponEliminaPetons.
Caram, Alfons!!! Sí que has anat depressa a fer el repte!! Semblen boníssims!!!
ResponEliminaTremendos sin lugar a dudas,con lo que me gusta el gazpacho¡¡
ResponEliminaBona setmana
Uau, quina proposta més original! Sóc fan dels gelats i dels gaspatxos, i tu m'ho ofereixes tot junt! Compro segur!!!!
ResponEliminaOOOOH! què bons!!! un gaspatxo-polo molt refrescant!!!
ResponEliminaAlfons, Me encantan tus recetas y sugerencias. Excelente blog, felicitaciones!!
ResponEliminaSoy Cata tengo el blog: Recetas de Bizcochos los invito a conocerlo, ya que una rica Receta de Bizcocho, facil de hacer siempre es muy util.
Espero te guste el blog de Recetas de Bizcochos, te parezca util y puedas recomendarlo a tus seguidores.
Desde ya gracias.
Saludos Cata
mmmm...poezja smaku! fantastyczne!
ResponEliminajajajaja, una bona introducció pel "rei" :) Una fantàstica aportació. Moltíssimes gràcies per participar. petonets
ResponElimina