21/7/14

POP-CAKES AMB COR DE TARONJA



....l'altre dia, remenant en els calaixos del congelador, vaig trobar-me la meitat d'un pa de pessic de taronja que feia alguns dies vaig utilitzar per una versió sòlida del negroni .... 
....i com que feia algun temps que la recepta dels famosíssims pop-cakes era a la carpeta de pendents ...... doncs res, que jo també vaig decidir-me a fer-los ... porta la seva feineta, cal dir-ho, però el resultat és molt agraït, són divertits, informals i amb un aire estiuenc  i festiu, vaja, molt oportunes com a mini postres per un dinar informal, ara que per fi  ha arribat la calor i les vacances comencen a treure el nas per la cantonada ....





Despatxeu

-125 g de formatge mascarpone
- 1/2 cullerada de sucre de llustre
-Xocolata de negra
-Xocolata blanca
Per al pa de pessic de taronja
-100 g de mantega en pomada
-250 g de sucre
-3 ous.
-300 g de farina amb llevat incorporada
-120 ml de suc de taronja
-2 cullerades de pasta natural de taronja


Preparació:

1.- Per al pa de pessic de taronja. Preescalfeu el forn a 180 ºC. Blanquegeu la mantega  amb el sucre i incorporeu-hi els ous, un a un, batent-ho bé. Baixeu la velocitat de la batedora i afegiu-hi la farina en 3 o 4 tongades, combinant-ho  amb el suc de taronja per tal de que es vagin incorporant els ingredients i a la mescla no hi quedin grumolls. Finalment afegiu-hi les cullerades de pasta de taronja i bateu-ho uns moments més. Ompliu un motlle prèviament engreixat i  coeu-ho al forn, aproximadament uns 30-40 minuts, o fins que veiem que un escuradents en surti net. Un cop freda talleu-la per la meitat per tal de tenir dues bases més primes. Reserveu-ne una. L’altra la podeu congelar per una altra ocasió

2.- Esmicoleu, amb les mans o amb la TH, una de les dues bases del pa de pessic de taronja. En un bol, barregeu-hi el formatge amb el sucre i després incorporeu-hi el pa de pessic esmicolat. Formeu primer una bola amb la massa i després feu-ne un xurro. Deixeu-ho filmat una estona a la nevera. Talleu-lo en bocins iguals i doneu amb les mans  a cada boci, forma de bola. 

3.-Desfeu la xocolata negra al bany maria amb un rajolí de llet. Suqueu la punta d'una broqueta amb la xocolata desfeta i tot seguit punxeu-la en la bola. Torneu a deixar-les a la nevera una estona més.

4.- Banyeu cada bola en la xocolata negra fins que quedi completament arrebossada. Reserveu-les en fred.

5.- Desfeu la xocolata blanca al bany maria amb un rajolí de llet. Ompliu una mini màniga pastissera i decoreu les boles al vostre gust. Reserveu-les de nou en fred.



7 comentaris:

  1. Han de ser realment bons, Alfons! i t'han quedat molt bonics!

    ResponElimina
  2. Estos pekeños dulcecitos me tienen loca...Yo también les suelo poner parmesano, kedan deliciosos...Te han kedado super bonityos!!!

    ResponElimina
  3. Que bocado más rico, tentador y apetecible Alfons!!. Si me pongo los como todos jajajaja

    Besinessss

    ResponElimina
  4. T'han quedat xulíssims!!! en aquest moment (cafetó) aniria de perles tenir-ne un...

    ResponElimina
  5. Que m'agrada el pa de pessic de taronja, crec que amb xocolata és una barreja de gustos tan bona que en mini mossegades és perfecte. Bé que has fet decidir-te a fer-los, són deliciosos.
    Petons

    ResponElimina
  6. ostres, t'han quedat absolutament perfectes!!!!
    m'encanta la senzillesa, només el negre i el blanc... molt elegants!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails