Per avui una petita variació d'una proposta molt senzilla, però que, tot i la seva simplicitat - o potser per això mateix- i malgrat que ja fa molt de temps que corre per les xarxes, sempre que apareix té una gran èxit a taula: una piruleta de formatge parmesà amb una llavors de gallaret .... més simple impossible !! ... i més utilitzada tampoc!! ... així és que abans que ningú pensi que s'acaben les propostes, cal innovar-les... i les transformem en aquests simpàtics cabassos contenidors de bocins d'espàrrecs .... igualment de senzilla i encara més saborosa .... teniu-la a punt, que encara que sigui aviat, ja cal començar a pensar en les properes festes ....
Despatxeu:
- 200 g. de formatge parmesà
- 1 manat d'espàrrecs verds
- Oli d'oliva
- Llavors de sèsam
Preparació:
1.- Ratlleu el formatge parmesà. Folreu una safata de forn amb paper d'enfornar, i feu-hi a sobre piles amb una o dues cullerades de formatge. Aixafeu-les una mica deixant les piles rodones i planes.
2.- Enforneu-ho, a temperatura mitja, i quan el formatge estigui una mica daurat apague-ho. Solen ser uns 10 minuts.
3.- Col.loqueu amb cura els discos de formatge a sobre d’un corró de fusta per tal de que vagin agafant la forma de teula. -Cal fer-ho ràpid, doncs si es refreden molt no agafaran la forma-
4.- Talleu els espàrrecs, i en una paella, salteu-los amb unes gotes d’oli i una punta de sal.
5.- Repartiu els espàrrecs entre les teules de formatge i empolsineu-les amb unes llavors de sèsam i unes gotes d'oli d'oliva per sobre.
fantastyczne!
ResponEliminaAlfons, qué bocado más fácil y delicioso!!! Me gusta. Bss.
ResponEliminaEstreno web y sorteo, te animas a participar????
Alfons, quines mossegades més bones!!!
ResponEliminaMolt fàcil i el resultat salta a la vista.
ResponEliminaPetons.
Això hi ha d'estar boníssim i tan fàcil.... a vegades no fa falta complicar se la vida. Tan sols una mica d'imaginació.
ResponEliminaFantàstic. Petons
Buena idea facil y sabrosa combinación¡
ResponEliminaun pica-pica ben original, alfons!
ResponEliminaDoncs el trobo molt encertat, quant mosseguis ha de ser un crack crack de textures cruixents
ResponEliminaMuas
Mmmm quina pinta més bona! Ets un crack!
ResponEliminaÉs la recepta que t'he "robat" per al DEL BLOG AL PLAT... ens ha encantat!!
ResponEliminahttp://nototsonpostres.blogspot.com.es/2015/01/teules-de-formatge-parmesa-amb.html
PTNTS
Dolça