on està escrit que l'esmorzar del dia de Nadal no pot estar a la mateixa alçada que la resta dels apats del dia? ..... doncs això, avui, unes espectaculars, delicioses i esponjoses marqueses per acompanyar l'esmorzar .... o el berenar _ encara que no crec que a ningú li quedi cap racó lliure pel berenar d'aquest dia_ ... o el de qualsevol altre dia, encara que no sigui Nadal.
Despatxeu:
-450 g de farina d'ametlla
-5 clares d'ou
-5 rovells d'ou
-30 g de mel
-220 g de sucre
-100 g de farina
-1 culleradeta de llevat en pols
-Sucre de llustre
Preparació:
1.-Preescalfeu el forn a 170 º. En un bol blanquegeu-hi els rovells amb la mel. En un altre bol munteu-hi les clares a punt de neu amb el sucre. Barregeu tots dos preparats.
2.-Barregeu l'ametlla amb la farina i el llevat, i afegiu-ho a l'anterior mescla.
3.- Ompliu amb la massa, els motlles/càpsules de paper i enforneu-ho durant 10-15 minuts . Quan estiguin fredes, escampar-hi sucre de llustre per sobre.
Mejor para almorzar que luego a lo mejor ya no caben jajja.Bien buenas y esponjosas te han quedado.
ResponEliminauna abraçada
Mira que hay surtido en Navidad, pero a mi lo que mas me gusta es las Marquesas, las neulas y para hacerlo bajar, una buena cantidad de mandarinas.
ResponEliminaMe guardo tu receta.
Besos
No es casualidad el hecho de coincidir con la misma receta. En cuanto se avecina la Navidad llegan ellas para acompañarnos en postres y meriendas.
ResponEliminaPetons
Blanca de JUEGO DE SABORES
No coneixia aquests dolços... són realment típics de Nadal?
ResponEliminaJo el dia de Nadal prefereixo un esmorzar més lleuger, però avui, no et diria pas que no! Je je je...
Millor els possarem per esmorçar, el berenar aquests dies s'ajunte amb el dinar i sopar, seus a taula a dinar i ens aixequem després de sopar... la veritat és que és una mica bèstia
ResponEliminaBon cap de setmana
Que bonitos y deliciosos te quedaron!.....yo quiero un par para mi desayuno!!....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaDoncs serà per Nadal o no...però en prenc nota!, tenen un aspecte fantàstic!, a més a més, tot el que porta farina d'ametlla és molt i molt gustós!
ResponEliminaI si no és per Nadal... m'encanten!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça