21/4/11

CORONA DE MACARRONS INTEGRALS, BRANDADA DE BACALLÀ I SALSA DE PEBROTS

>
I despres de la blanca ... la santa ... i si la primera va ser tan fantàstica, perquè no intentar repetir-ho? .. així és que a l'igual que llavors, us deixo ara també aquest post pre programat, esperant que allò de les segones parts que mai són bones, sigui més l'excepció que no pas la regla .. fins aviat!!






Font: Revista Cuina_Cuiner/a . Pep Nogué


Despatxeu

- 500 g de macarrons integrals (o normals, o d’espelta...) bullits.
- 1 enciam llarg
- 1 pebrot escalivat
- 200 ml de nata liquida
- Sal
- Anet fresc
- Porradell picat
Per a la brandada de bacallà
- 200 g de bacallà dessalat
- 200 ml d’oli d’oliva
-1 all

Preparació

1.-Poseu una olla al foc amb aigua i escaldeu-hi les fulles d’enciam. Passeu-les ràpidament per aigua freda i poseu-les al damunt de paper absorbent. Amb les fulles d’enciam, folreu el motlle procurant deixar algunes fulles penjant per les seves vores per tal d’acabar l'embolcall un cop sigui farcit
2.- La brandada de bacallà, la farem de forma similar a altres cops - En un cassó amb l’oli calent – a uns 55 ºC- amb l’all,- i si es vol, una mica de bitxo-, poseu-hi a confitar el bacallà amb pell durant uns minuts. Retireu la pell del bacallà, l’all -i el bitxo- i tritureu-ho, amb el mateix oli de confitar, com si d’una maionesa es tractes, afegint-hi un rajolí de la nata liquida al final .Reserveu-ho
3.-Tritureu el pebrot escalivat amb la resta de la nata liquida. Poseu-ho a coure uns 2 min. Poseu-ho a punt de sal . Reserveu-ho
4.- Barregeu unes puntes d’anet amb un rajolí d’oli.
5.-Aboqueu al motlle amb les fulles d’enciam, una primera capa de brandada de bacallà, i a sobre una de macarrons. Aneu alternant capes fins que el motlle sigui ple. Acabeu-ho d’embolcallar amb l’enciam i reserveu-ho a la nevera.


Muntatge

Serviu el plat amb un tall de la corona de macarrons amb brandada . Al costat, poseu-hi un cordó de salsa de pebrots, un cordo d’oli d’anet ...i gaudiu-ho de gust

23 comentaris:

  1. Quina manera més elegant de presentar els macarrons!!!

    ResponElimina
  2. Es q sempre aconsegueixes q em quedi amb cara d'idiota veient les teves receptes...increible aquesta integració dels macarrons amb la brandada i l'enciam...

    Petons,

    ResponElimina
  3. Que estrany venir al teu bloc i no trobar un gotet...jajajaj
    Pero aquesta rosca es mooolt original...
    bones vacances

    ResponElimina
  4. La companyia perfecta per uns marcarrons, com sempre sorprenent.
    Petonets

    ResponElimina
  5. La brandada m'agrada molt, em sembla molt original servir-la en corona i amb els macarrons. Un plat ben complert!

    ResponElimina
  6. excelente combinación de ingredientes con una presentación la mar de vistosa ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
    http://galletilandia.blogspot.com

    ResponElimina
  7. Quina passada de corona, la trobo molt original!!
    Petonets i bones vacances!
    Sandra

    ResponElimina
  8. La receta perfecta!
    Un plato muy elegante.
    Saludos!

    ResponElimina
  9. Que bueno eres,una receta magistral amigo.Bravooo!!

    Felíz fin de semana santa

    Un abrazo

    ResponElimina
  10. Espero que estiguis gaudint de les merescudes vacances!!!
    La recepta genial!!! M'emporto la recepta....

    ResponElimina
  11. Una recepta per queda bé. Em sembla molt original.
    Et desitjo una bona Setmana Santa.
    Petons.

    ResponElimina
  12. Quina meravella. M'ha encantat!!!
    Esther
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ResponElimina
  13. Que plato más original, me ha encantado, tendré que apuntarla para probar, aunque tan linda no sé..
    Besitos

    ResponElimina
  14. Quin pastís més original, sa i paetitós!
    M'encaaaaaaanta!!!

    Fins aviat!
    La Taula d'en Bernat

    ResponElimina
  15. Qué bien formada te ha quedado la rosca. la encuentro muy original y la mezcal seguro que está muy rica. Me encanta la brandada!!!. Un plato muy original!!!. besos y buena Pascua.

    ResponElimina
  16. em sembla que unsquants hem preprogramat alguna recepta!!!
    Gaudeix de les segones parts, i trenca amb la dita que diu "sgundas partes nunca son buenas".

    PTNTS i bona MONA
    dOLÇA

    ResponElimina
  17. Que delicia!!.....sabores mediterraneos.....simple y sabrosa!!.....ademas con una presentacion maravillosa!!.....Felices Pascuas......Abrazotes, Marcela.....voy a hacer un concurso.....ojala puedas participar......pasa a verme!....

    ResponElimina
  18. molt be aquesta corona,original 100%
    miquel

    ResponElimina
  19. Que presencia tienen estos macarrones, un plato así de bien puesto está hasta mas bueno y todo.
    Saludos

    ResponElimina
  20. Mare meva quina recepta mes guai!!!la brandada m´agrada molt però posada amb macarrons i en forma de corona, és una passada!!!petons

    ResponElimina
  21. Una forma muy original de presentarlo. Buen día

    ResponElimina
  22. WOE espectacular esta corona de macarrones y brandada de bacalao, el corte es visualmente increíble y el gusto debe ser riquísimo! tengo que hacer esta receta, me encanta ! un abrazo

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails