14/7/11

BOMBÓ GELAT DE MAGRANA I MANDARINA

Algú va dir que les bicicletes eren per l'estiu..però ningú ha dit que els gelats no puguin ser per a tot l'any.... Així doncs, aprofitant aquesta nova convocatòria de "La recepta del 15", us proposo aquesta recepta,... que tenint en compte els seus ingredients, us caldrà rescata-la més endavant, quan les calors de l'estiu ja siguin fora i us vigui de gust... una llepolia freda....




Despatxeu

- 50 cc. de suc de mandarina

- 3 g de gelatina en pols

- 1 cullerada de grans de magrana


Preparació

1.- Escalfeu una part del suc de mandarina, dissoleu-hi la gelatina i afegiu-hi la resta del suc.

2.- Ompliu els motlles amb uns grans de magrana i cobriu-los amb el suc de mandarina

3.-Posseu-ho al congelador una estona per tal de que siguin molt freds. ...i gaudiu-ho de gust.

31 comentaris:

  1. Quins bombons més macos Alfons!!
    I a sobre fàcils!
    Petonets,
    Esther

    ResponElimina
  2. Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh, Alfons, m'encanta!!!!!!!!!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Nunca dejas de sorprenderme,si es que son maravillosos esos bombones...vamos que me atrevo con los "Gots" y ahora vienes y me lo complícas más....Fantásticos!!

    Besos

    ResponElimina
  4. Tu no anaves a publicar un gazpacho? q avui no es 15...

    igualment, m'emporto aquesta recepta fresca...els gelats no m'entusiasmen, pero la teva proposta si!

    ResponElimina
  5. te han quedado muy bien estos pequeños bombones de magrana i mandarina.Muy fresca ideal para estos dias calurosos,aunque hoy no lo es tanto.
    Una abraçada
    miquel

    ResponElimina
  6. Quina xulada!!!m'encanten aquests bombons gelats!!!
    Moltes petonetsss

    ResponElimina
  7. Que helado tan divertido! la presentación es ideal, un postre atractivo y diferente, me encanta!!!!! besos

    ResponElimina
  8. Fantàstics!!! Molt originals, m'encanten....

    ResponElimina
  9. I tant que s'ha de tenir en conte per quan arrivin les mandarines... cachis fa poc tenia encara de congelades, pero vaig fer un sorbet

    ResponElimina
  10. Esplèndids!!! Quina originalitat i quin bon gust que han de tenir!
    Petons

    ResponElimina
  11. Ole, ole i ole! Només tu ens podies sorprendre així, no saps com m'agrada la teva proposta! Original al 100%!
    Moltes gràcies per participar Alfons
    Petons!
    Sandra

    ResponElimina
  12. Antes de nada, gracias por tu visita.
    Esta receta es espectacular además de super original.
    Un beso y que pases un feliz verano.

    ResponElimina
  13. Quina proposta tan digne de tú!, original i ben presentada. A més a més, deu ser molt gustós!,vagi de gust aquest bombó!A reveure!

    ResponElimina
  14. Una presentació de luxe i molt original.

    Un petonet

    ResponElimina
  15. Uns bombons realment originals. I fresquets, ideals per a l'estiu. Han de ser boníssims.
    Petons.
    Belén.

    ResponElimina
  16. Que sencillo y que belleza al mismo tiempo....me encanto la presentacion y el color!....y ni que decir del sabor....una idea genial para despues de la comida.....una maravilla!!............Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  17. Qué combinación tan estupenda! Y la presentación, delicada y maravillosa. Me encanta!

    ResponElimina
  18. Uns bombons que han d’estar deliciosos, te la copiaré
    Una abraçada

    ResponElimina
  19. qué bonito y original Alfons, felicidades ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
    http://galletilandia.blogspot.com

    ResponElimina
  20. Tan original como rico. Eres única presentando estas tentaciones de bocado.

    Besos.

    ResponElimina
  21. Això tan bo ve de gust tot l'any. Definitivament he de perdre la por a la gelatina que em perdo moltes coses!
    Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  22. Es molt fàcil de fer, ho tindrem en compte a la tardor.
    Petons.

    ResponElimina
  23. I com ho fem? quan hagin magranes i mandarines no venen de gust els gelats no? d'on els has trets?

    ResponElimina
  24. Què divertit! Un color fantàstic, és gairebé galàctic! El provaré de fer (amb l'agar, que la gelatina no podran els nens). Alfons, sempre sorprens! Una abraçada i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  25. Con lo que me gustan los helados y si encima los llamas bombones... preciosos!

    ResponElimina
  26. Alfons, quin espectacle !!! bombonets de sucs de fruita, per mi els mes refrescants, i fets amb un "pim pam". Felicitats. Petons,

    ResponElimina
  27. Original propuesta Alfons. Tienen que quedar preciosos los granos de granada dentro del zumo. Vitamínico y antoxidante. Un heso

    ResponElimina
  28. Acabo de descobrir el teu blog. Quin color que té aquest bombonet de gelat. Ha de ser molt refrescant, però potser és més d'hivern amb tanta vitamina!
    Un petó Alfons

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails