El cítric, l’acètic i el làctic, probablement els tres àcids més utilitzats a les nostres cuines, i que aquí en Ferran Adrià, en una de les aportacions més senzilles i originals, combina amb la dolçor d'un bon tros de síndria madura ... ideal per un aperitiu d’un d’aquests calorosos matins d’estiu, que despertarà, segur, tots els nostres sentits de cop ...
Despatxeu
- 1 Tall de síndria gruixut
- Iogurt natural
- Vinagre balsàmic de Mòdena
- Llimona
- Oli d’oliva
- Formatge Parmesà
- Llavors de tomàquet
- Sal
Preparació
1.- Amb el tall de síndria, talleu els timbals/cubs d’uns 2,5 cm. de costat. Amb l’ajut d’una cullera de Paris, traieu en un dels seus cantons una bola de síndria.
2.- Dividiu els timbals de síndria en tres grups. En el primer, ompliu la cavitat amb una mica de vinagre de Mòdena i unes llavors de tomàquet. El segon, amb iogurt i una mica de formatge parmesà ratllat per sobre, i el tercer amb un petit bocí de llimona tallada en viu.
3.-Amaniu cada un dels timbals amb unes gotes d’oli d’oliva un pessic de sal ...i gaudiu-ho de gust
Quines combinacions més atrevides Alfons!!!!
ResponEliminaMolt original, s'ahurà de tastar....
Mai deixes de sorprendre.
UUUUUUiiiiii, tinc un aperitiu amb sindria semblant a aquest, pendent de publicar a final de mes, tastarem aquests també, gràcies.
ResponEliminaPetonets
M'imagino aixo quan ho presentes a taula... oh...ala... quantes exclamacions... segur.
ResponEliminaUn petonet
Senzill i original a la vegada! S'ha de provar aquesta combinació de sabors tan refrescant!
ResponEliminaPetons
Sandra
molt bo refrescant i molt saludable
ResponEliminauna abraçada
miquel
Deu meu, m'he quedat bocabadada, mmmmmm ve moltissim de gust ara mateix.
ResponEliminapetons
Doncs els ingredients son sencills, i el resultat espectacular, molt bona i original recepta, a més de fresqueta. Petons,
ResponEliminaEstupendo, vistoso y fresco.
ResponEliminaCon unos poco ingredientes y además habituales, un gran aperitivo
Saludos
Que original!! i quina presentació més xuli. M'agrada.
ResponEliminaUn petonet
Quina cosa més bona i super refrescant!!!! segur que els faig m'encanta la síndria!
ResponEliminaPetonetss
no coneixia aquest entrant i em sembla una combinació excel·lent
ResponEliminaTot un tast de química sense química! Què original i què refrescant! I per cert m'encanta el nom de cullera de paris, no l'havia sentit mai. Buidador no té cap gràcia! Sempre em sorprens! Una abraçada!
ResponEliminaUna manera molt original de presentar i menjar la síndria.
ResponEliminaPetons.
Hola,
ResponEliminaUnes combinacions delicioses. Deu ser una explosió de sensacions quan tastes aquest mini timbals. Apuntat!!!!!
Petons
Dit així sona molt bé!!! Només em falta tastar-la amb el làctic.
ResponEliminaBon cap de setmana!
No sóc massa amant de la síndria, però reconec que és un aperitiu senzill, fresquet i curiós!
ResponEliminaUns timbalets de síndria deliciosos i espectaculars!!
ResponEliminaqué refrescante!!! me gusta la receta ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.blogspot.com
Tres formes diferents de menjar la síndria Ummmm que bona
ResponEliminaUna abraçada
Una simple sandía, convertida en un aperitivo muy original y con una mezcla como sólo tu sabes hacer. Excelente!!!. besos
ResponEliminaSolo tuyo puede ser este aperitivo,atrevido y fantástico.Son de esos bocados que hay que probar.
ResponEliminaUn abrazo compañero ;)
Quines combinacions tan originals i tan refrescants amb aquesta calor...
ResponEliminaMe parece una idea brutal! estos aperitivos de contrastes me "chiflan"!!!! tomo nota para impresionar a mis invitados ;) un beso
ResponEliminaQue preciosa manera de servir un aperitivo... y el sabor me lo imagino... muy bueno!
ResponEliminaQue receta tan buena, tan sencillita y tan bonita!!! Gracias por compartirla. Besos.
ResponElimina