... i com que després de festes, tots estarem amb els menús hipo-calòrics per a compensar,... no deixeu que passin aquests dies sense preparar aquesta petita golafreria ... una proposta ben gourmanda d'en Jordi Roca .. ideal per acompanyar un d'aquests deliciosos cafès d'un d'aquests dies de festa ..
Despatxeu:
-Xocolata al 70 %
-Oli d’oliva
-Sal Maldon
-Cacau en pols
Preparació
1.- Foneu al microones, o al
bany maria, la xocolata i emulsioneu-la amb l’oli d’oliva – per la quantitat de
xocolata que feu, un 10% d’oli d’oliva-
2.-Aboqueu-ho en una paperina
i feu-hi un tall fi a la punta
3.- Feu formes abstractes
sobre una base llisa i freda
4.- Un cop solidificades empolsineu-ho
amb el cacau en pols, afegiu-hi uns escates de sal ... i gaudiu-ho de gust
I tant golafreria, un plat típic d'aquí i m'agrada la forma que li has donat.
ResponEliminaPetons
Me encanta el chocolate. Con ese toque de maldon tiene que estar de muerte. Muchas gracias por tu visita. Un saludo. Esperanza.
ResponEliminaSiempre con recetas tan lindas y originales. Aunque esta vez no te acompaño..
ResponEliminaBesos.
Alfons, ves preparant el café que arribo de seguida ;-)
ResponEliminaCom m'agrada la xocolata combinada amb sal o amb un punt de picant, queda fantàstica!!!!!!
Petonets
Oh, que bo! Jo no deixaré de banda aquesta golafreria, com tu dius... Que bo!
ResponEliminaApuntat!
Petonets!
Senzill i molt bo, com totes les receptes d'en Jordi Roca.
ResponEliminaQuina combinacio.... Segur que bonissim per picar en qualsevol moment.
ResponEliminapetons
Hola Alfons, guapo tu
ResponEliminajo de petita menjava per berenar pa amb oli, sal i xocolate
mil petonets Susanna
Que bé que ho dius que son una golafreria i una temptació!!!! quatre ingredients i un resultat escandalós... Molt bona proposta.. Petons,
ResponEliminaAquesta me l'apunto, perquè l'he de fer!! Després d'haver tingut el plaer d'anar a Can Roca, encara sóc més fan de quealsevol cosa que facin aquests tres germans!
ResponEliminaPetons
Sandra
Pim-pam, acompanyament senzill i temptador. A reveure.
ResponEliminaEs un Crack el Jordi Roca y tu tambien , facil y buenisimo
ResponEliminaPara matar el gusanillo viene muy bien toda una exquisitez.
ResponEliminaSaludos
Con sal...que delicia....y si le pongo un poco de picante y ralladura de naranja?.....creo lo hara temprano magnana!.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaTengo yo una versión en mi blog del pan con chocolate y aceite, pero ésta tuya me encanta!! y mas cómoda de comer, la mia chorrea el chocolate por todos los lados...
ResponEliminaA esta también me apunto
Es tan fácil y tan vistoso! Ideal para sorprender a los invitados durante estas fiestas.
ResponEliminaLa primera vegada que vaig menjar xocolata amb oli i sal va ser a la bomboneria Mibombon de Barcelona, acompanyada del Xavier Mor, un xocolater força conegut de casa nostra. Vaig al·lucinar amb la combinació, ja pots ben dir que és una autèntica golafreria!
ResponEliminaPetonets!
Anna
que buenoss , si pudiera cogerte uno jeje. besitos.
ResponEliminabuf! jo ja m'estic empatxant de torrons, així que no vindrà d'una mica de xocolata!
ResponEliminaMe l'apunto!! Gràcies!
Guau! Quina temptació... més irresistible! Petons
ResponEliminaQuina cosa més bona!!! segur que ho intento pk em sembla deliciós!
ResponEliminapetonetss
Una propuesta muy interesante; seguro que la pruebo.
ResponElimina¡Hasta pronto!
Me encanta!!!! un petit four ideal para la sobremesa! desde pequeña que me gusta el chocolate con sal! en mi mesa de navidad no faltará la delicia que nos muestras! un beso
ResponEliminaEl vaig pendre en un restaurant i em va agradar molt, la teva versió és molt interessant!!! Petons
ResponElimina