24/6/14

GALETES DE CARBASSA AMB LLAVORS DE XOCOLATA




... amb uns carquinyolis, .... unes capsetes, .... o uns pastissets... res més temptador que una petita golafreria per acompanyar el café de sobretaula dels dies festius.... però reconec que alguns dies rufuls com el d'avui, i que et semblen encara més enboirats després d'una espatarrant revetlla com la d'ahir, res millor per acompanyar la que és preveu serà una llarga estada al sofà, que una reconfortant taça de te ... però amb unes galetones ... esclar !!





Despatxeu :

-110 g de mantega .
-190 g de sucre .
-1 ou .
-180 g de puré de carbassa cuita
-260 g de farina
-1 1/2 culleradetes de llevat químic .
-1 culleradeta de bicarbonat sòdic .
-1 culleradeta de canyella .
-1/2 culleradeta de nou moscada mòlta .
-1 culleradeta d'extracte de vainilla
-1 pessic de sal .
-120 g de gotes de xocolata .
-60 g de nous picades .
-Sucre bolado ( opcional )




Elaboració

1 . - Preescalfem el forn a 180 º C. En un bol gran batem la mantega en pomada amb el sucre fins aconseguir una barreja suau i esponjosa . Afegim l'ou i batem fins que s'incorpori . Afegim l'extracte de vainilla i el puré de carbassa. Barregem bé i reservem .

2 . - En un altre bol combinem els ingredients secs ( farina , bicarbonat , llevat, canyella , nou moscada i sal ) i tamisem . A continuació afegim en tres cops els ingredients secs a la barreja anterior fins a aconseguir una barreja homogènia .

3 . - Finalment , afegim les gotes de xocolata i les nous picades. Remenem .

4 . - Amb l'ajuda d'una cullereta , fem piles sobre la safata del forn, donant-li una mica de forma arrodonida . Escampar uns grans de sucre bolado per sobre .

5 . - Coure al forn durant uns 12 minuts_ o fins que observem que comencen a daurar-se les bores_ . Retirem del forn i deixem refredar uns minuts abans de passar sobre unes reixetes perquè s'acabin de refredar a temperatura ambient .

8 comentaris:

  1. Perfectas para el cafelito de la tarde y así chiquitinas mucho mejor (se comen más jajajaja).

    Un saludo :)

    ResponElimina
  2. Tremendas y golosas galletas, ideal para un momento de sofin con cafe,te o solas.
    Salud

    ResponElimina
  3. Tens moltes galetes, m'en emporto unes quantes que seguer que estàn molt bones, per rematar el meu dinar del bacallà a la Pirex, jejeje.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Deben estar de vicio, pero todas...!!! porque me he leido todos 3 enlaces que
    nos has dejado , impresionantes..creo que necesitaré más te..jaja !!!

    ResponElimina
  5. He fet galetes de carbassa un parell de cops, i combinades amb la xocolata queden sensacionals.

    ResponElimina
  6. Molt llamineres aquestes galetes!!! Com diu la Gemma, la carbassa i la xocolata lliguen molt!!!
    Petons

    ResponElimina
  7. Tinc una carbassa que potser acabarà amb galetes...m'encanta la recepta!

    ResponElimina
  8. el que donaria per unes quantes d'aquestes galetes Alfons... petonets!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails