5/10/09

MILFULLS DE CODONYAT I FORMATGE FRESC

Amb uns magnífics codonys de producció pròpia, la meva sogra va fer un deliciós codonyat ( algun dia li demanaré la recepta) i, afortunats de nosaltres, ens va obsequiar amb una generosa porció ;-))... i tot seguint amb els formatges frescos, vam decidir provar aquesta combinació que avui us presentem. Un milfulls, amb aquest esplèndid codonyat i un formatge, però en aquesta ocasió un formatge menys curat del que habitualment és fa servir per combinar-ho amb el codonyat, un de fresc tipus burgos.. .. és la mateixa idea però amb un resultat totalment diferent,igual de saborós i amb una atractiva presentació.

P.D. PETIT XEF ha seleccionat aquesta recepta com les postres del seu menu del dia 6 octubre 2009... i no cal dir que m'ha fet molta il.lusió...






Font: Lecturas especial cocina otoño

Despatxeu:

- Codonyat
- Formatge fresc tipus burgos
- Sucre
- Nous

Preparacio:
1.- En una paella amb una mica de sucre caramelitzeu les nous
2.- Talleu làmines de codonyat i de formatge del mateix gruix i forma

Muntatge

Per muntar el milfulls alterneu capes d’un i altre producte i cremeu un polsim de sucre al damunt. Decoreu-ho amb les nous caramelitzades... i gaudiu-ho de gust !!

10 comentaris:

  1. Alfons!!! Jo també he comprat la revista!!! He trobat un munt de receptes per començar a fer aquesta tardor! I un munt dedicades als nens.
    Quan la teva sogre et passi la recepta del codonyat ens la penjes al bloc eh?? ;-)
    Una combinació dolça i deliciosa!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. crec que ha estat una bona compra i et sera difícil entre tantes escollir-ne una per començar...
    Ah !! i segur que la meva sogra estarà encantada de saber que ja som dos els interessats en conèixer la seva fórmula per al codonyat...
    Una abraçada, amiga

    ResponElimina
  3. Alfons, quina grata sorpresa al descobrir el teu bloc! Les fotos precioses, i les receptes d' allò més ben presentades i interessants!

    La crema d' espàrrecs té una presència extraordinària, i aquesta milfulls un postre de cine!

    Un petó! Beth

    ResponElimina
  4. Gràcies beth és tot un luxe comptar amb els teus comentaris..... si, són unes receptes realement molt senzilles de fer i molt agraïdes
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Hola Alfons!! acabo de descubrir el teu blog i m'agradat molt :):)
    Aquest milfulls ho faré ràpidament!!
    Petonets

    ResponElimina
  6. Hola MaryLou!! completament d'acord ... es tan senzill que és fa en un tres i no res ;-))... gràcies per la teva visita
    una abraçada

    ResponElimina
  7. Hola! Acabo de descobrir el teu blog a traves d'una amiga i de petitchef.He vist que som veins de poble, jo soc de la vinya, escolta,, et fa res que et linqui al meu lloc web, tb es dereceptes.Esta molt guay el teu blog, interessants receptes.

    ResponElimina
  8. hola Esther... salutacions!!.. sento que no siguem veïns... donsc malgrat el nick no visc aqui, encara que Sthilari em porti molt grats records i posibementre és per això, i de forma totalment inconscient, el vaig escollir ....Ah!! i això de linkar aquest bloc al teu, em satisfà enormement el que ho facis. Gràcies
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Hola Alfons:
    La meva mare també fa un codonyat fabulós i hem passat la tarda buscant receptes diferents per gastar-lo.
    Segur que tastarem aquestes postres.

    ResponElimina
  10. Hola M Pau!!
    segur que el codonyat de la teva mare també és bonisim,... així és que el resultat final no pot ser un altre: bonisim .... a veure si aconsegueixes la recepta,....segur que a la teva mare li farà molta il.lusió saber que hi ha gent interessada en conèixer els seus secrets culinaris ;-))
    Una abraçada

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails