Bé, superat el trangol del "segon plat", arriba l'hora dels molts que com jo, esperen des del mateix moment d'entaular-se: l'hora de les postres .... i si com jo, sou dels que encara conserveu en algun racó un bocí de torró de Xixona d'aquest darrer Nadal, crec que aquesta és una de les ultimes oportunitats de donar-los un honrós destí...
Font: Sabores de colores
Despatxeu:
Per a la panna cotta de torró
-100 ml nata líquida
-100 ml llet semidesnatada o sencera
-20 gr sucre
-50 gr de torró de Xixona
-2 fulles gelatina
Per a la crema de xocolata
-100 ml nata líquida
-75 gr xocolata 70%
Elaboració:
1.- Comenceu per posar en remull les fulles de gelatina amb aigua freda. Reserveu-ho.
2.- En un pot ,escalfeu la nata, la llet, el sucre i el torró ben picat, (si us cal feu-hi un cop de batedora).
3.- Un cop tot ben calent, afegiu-hi les fulles de gelatina ben escorregudes.
4.- Aboqueu-ho en motlles de silicona en forma de semiesferes per la decoració final, i ompliu el fons dels gotets amb la resta. Deixeu-ho quallar a la nevera.
5.- Per a la crema de xocolata, escalfeu la nata i aboqueu-la sobre la xocolata feta bocins. Remeneu-ho bé. Feu una segona capa per sobre de la panna cotta de torró. Reserveu-ho.
Muntatge
Abans de servir-ho, decoreu-ho amb semiesfera de panna cotta de torró, una fulleta de menta ...i gaudiu-ho de gust
Per a la panna cotta de torró
-100 ml nata líquida
-100 ml llet semidesnatada o sencera
-20 gr sucre
-50 gr de torró de Xixona
-2 fulles gelatina
Per a la crema de xocolata
-100 ml nata líquida
-75 gr xocolata 70%
Elaboració:
1.- Comenceu per posar en remull les fulles de gelatina amb aigua freda. Reserveu-ho.
2.- En un pot ,escalfeu la nata, la llet, el sucre i el torró ben picat, (si us cal feu-hi un cop de batedora).
3.- Un cop tot ben calent, afegiu-hi les fulles de gelatina ben escorregudes.
4.- Aboqueu-ho en motlles de silicona en forma de semiesferes per la decoració final, i ompliu el fons dels gotets amb la resta. Deixeu-ho quallar a la nevera.
5.- Per a la crema de xocolata, escalfeu la nata i aboqueu-la sobre la xocolata feta bocins. Remeneu-ho bé. Feu una segona capa per sobre de la panna cotta de torró. Reserveu-ho.
Muntatge
Abans de servir-ho, decoreu-ho amb semiesfera de panna cotta de torró, una fulleta de menta ...i gaudiu-ho de gust
Jo també m'apunto al tràngol de les postres, aquesta pannacotta és fantàstica!!!!!
ResponEliminaPetonets
Ostres!!!!quina pannacotta més bona i això si que és aprofitar restes!!t´ha quedat de luxe!!
ResponEliminaPetonets
Mare meva, amb un trocet de xixona el q has arribat a fer!!!
ResponEliminaEt pots creure que aquest matí pensava en aquell tros de xixona que ens ronda per casa? Mare meva, ara ja sé en que treure-li partit!
ResponEliminaPetons!
Sandra
Una presentació excel·lent i una bona idea per acabar de donar sortida a aquestes restes nadalenques!
ResponEliminaPetons!
La Taula d'en Bernat
Molt bona aquesta panna cotta y una presentació de luxe com sempre. L`acompanyament amb la semiesfera m`agrada molt. Petons.
ResponEliminaTinc torró, m'agrada aquest honrós destí... Apuntat està!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Que maravilla de panna cota!.... no solo el sabor es fascinante....la presentacion es maravillosa!....esa esfera encima es sugerente!.....que buen conjunto!.....Abrazotes, Marcela
ResponEliminaCom sempre dic, jo sòc de salat, pero aquests gotets segur que els probaría, semblen deliciosos
ResponEliminapetons
Ara
Jo també tinc torró encara, aquests postre en gotet son una delicia. Quina bona combinació. Me l´apunto. Petons,
ResponEliminaJo també sóc les que mira (si és possible) la carta de postres per reservar un foradet, jiji. Ben aprofitat el torró de xixona. Ha d'estar mooolt bo!
ResponEliminaInmejorable presentación y receta de 10. Turrón en Mayo, me parece una idea genial.
ResponEliminaBesos.
Que bonissima aquesta panacotta!!! I el gust de turro...mmmmm....
ResponEliminaTremendo!!!!
Un petonas
Sònia
Que wena combinación de sabores aunque esta receta queda archivada para el año que viene que ya he liquidado el excedente de turrones jeje
ResponEliminaEsa bolita que corona el postre te ha quedado monisima!
Besis!
Tinc que conseguir turró, pq aixo ha de ser bonisim
ResponEliminauna abraçada
Quina cosa més preciosa que has muntat, m'agrada molt el contrast dels colors!
ResponEliminaMe vaig reservar una pastilla de torrò per l'estiu, m'agrada preparar algún gelat.
ResponEliminaMolt bòna presentaciò com sempre.
quina cosa mes bonaaaa,t'ha quedat tant maco,ppetons
ResponEliminaETS un geni amb les presentacions!!! Quina meravella, m'els crospiria tots.
ResponEliminaPetonets,
Esther
blogger ha tingut aquest passat dijous una pájara, i ha esborrat tot el que durant aquest dia es va publicar en aquest bloc .. :-( (
ResponEliminaM'ha sabut greu pels comentaris que durant aquest dia s´hi van penjar, així és que he intentat fer una recopilació dels que he pogut rescatar i penjar-los de nou .... perdoneu si algun se m'ha traspaperat ....
Dulces bocados
Jo també m'apunto al tràngol de les postres, aquesta pannacotta és fantàstica!!!!!
Petonets
silvia I
Ostres!!!!quina pannacotta més bona i això si que és aprofitar restes!! t´ha quedat de luxe!!
Petonets
Sonia - L'Exquisit
Mare meva, amb un trocet de xixona el q has arribat a fer!!!
elsfogonsdelabordeta
Et pots creure que aquest matí pensava en aquell tros de xixona que ens ronda per casa? Mare meva, ara ja sé en que treure-li partit!
Petons!
Sandra
suirsam
Una presentació excel·lent i una bona idea per acabar de donar sortida a aquestes restes nadalenques!
Petons!
La Taula d'en Bernat
Anna
Molt bona aquesta panna cotta y una presentació de luxe com sempre. L`acompanyament amb la semiesfera m`agrada molt. Petons
Dolça
Tinc torró, m'agrada aquest honrós destí... Apuntat està!!
PTNTS
Dolça
foodtravelandwine
Que maravilla de panna cota!.... no solo el sabor es fascinante....la presentacion es maravillosa!....esa esfera encima es sugerente!.....que buen conjunto!.....Abrazotes, Marcela
ara
Com sempre dic, jo sòc de salat, pero aquests gotets segur que els probaría, semblen deliciosos
petons
Ara
Joaquina
Jo també tinc torró encara, aquests postre en gotet son una delicia. Quina bona combinació. Me l´apunto. Petons
Cuina al gust
Jo també sóc les que mira (si és possible) la carta de postres per reservar un foradet, jiji. Ben aprofitat el torró de xixona. Ha d'estar mooolt bo!
Mis Dulces
Inmejorable presentación y receta de 10. Turrón en Mayo, me parece una idea genial.
Besos.
Encontrar la Felicidad
Que bonissima aquesta panacotta!!! I el gust de turro...mmmmm....
Tremendo!!!!
Un petonas
Sònia
brujix h
Que wena combinación de sabores aunque esta receta queda archivada para el año que viene que ya he liquidado el excedente de turrones jeje
Esa bolita que corona el postre te ha quedado monisima
Besis!
Una abraçada a tots
Alfons
Je.je a mi me queda una barra de turron,Alfons ya sabes a donde la voy ha emplear.
ResponEliminame encantan tus gotets
una abraçada
miquel
Un cop superada la "bofetada de Blogger" veig que has pogut publicar aquesta meravella. Se'm fa la boca aigua!!
ResponEliminaUna abraçada
Perfecta manera d'acabar un àpat i aprofitar aquesta barra de torró que sempre queda.
ResponEliminaPetons.
Que original Panna Cotta de turrón, la presentación tan cuidada hace de este postre un lujo! besos
ResponEliminaM' encanten els gotes per postres, pot haver-hi varietat i no "enfarfeguen". Aquests han de ser molt bons!
ResponEliminaAvui sí que l'he encertat veient la foto....dolç!!!
ResponEliminaCombinació de xoco i torró, se'm fa la boca aigua!
Molts petonets
Torró i xocolata, una combinació sensacional. I ara que fa calor, l'opció d'una pannacotta més fresqueta em sembla molt adequada!
ResponEliminaUn postre delicioso. ¡De mis favoritos!.
ResponEliminaBesitos.
;-D
Las presentaciones de tus recetas son preciosas, este en concreto es una maravilla con la bolita por encima y la hoja de menta, me encanta.
ResponEliminaAlfons, qué delicia!!! lástima que este año no me haya sobrado turrón, jajaja
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.blogspot.com