Un cop bufades les espelmes, de fer desaparèixer el pastís i desembolicar algun que altre regalet, és el moment dels cafès / infusions... i de la més absoluta de les golafreries .. imprescindible a hores d'ara, per no deixar passar aquesta petita llepolia, que de la mà d'en Jordi Roca, arriba a taula per acabar d'endolcir aquesta celebració, que des de la "Pasta de full amb mantega de sardines" fins a aquests "Bombons de coco i iogurt", ens ajudaran a recordar aquest aniversari.... i a esperar el proper ...
Despatxeu
-100 g de iogurt grec
-25 g de coco ratllat
-200 g de cobertura de xocolata blanca
-25 g de mel
-Llet en pols
-1 ½ fulles de gelatina
Preparació
1.-Escalfeu al microones una cullerada de mel. Desfeu-hi les fulles de gelatina prèviament hidratades amb aigua freda i ben escorregudes.
2.- En un bol, barregeu el iogurt grec, la mel amb la gelatina, la resta de la mel i el coco ratllat.
3.- Foneu al microones la xocolata blanca i aneu-la incorporant a la barreja anterior sense deixar de remenar fins que tot quedi ben lligat
4.-Esteneu la barreja en una safata per tal de que qualli, unes dues hores. Tot seguit, podeu tallar la barreja, fer-ne boles i banyar-les amb coco ratllat i una mica de llet en pols ...i gaudiu-ho de gust
Quins bombons més bons i fàcils de fer!! Ja me'n menjaria un ara mateix :)
ResponEliminaUn petó!
Hola que tal ?
ResponEliminamoltisimes felicitacions i gràcies per compartir aquesta delicia
mil petonets Susanna
Molt bons i diferents, els poso a preferits!!!, gràcies Alfons!!!
ResponEliminaUis, quina pinta! Genial per acompanyar el cafè!
ResponEliminaSegur que són dificils d´oblidar. Estic desitgan probarlos.
ResponEliminaUn petó.
un final molt bo Alfons
ResponEliminauna abraçada
miquel
Realment inoblidables!
ResponEliminaFelicidades por el aniversario y estos bombones me los llevo, que no sabes como me gusta el coco.
ResponEliminaUn abrazo!
Wow! Genial!
ResponEliminaGracias por tu visita y comentario en nuestro recetario. Tus bombones se ven deliciosos.
ResponEliminaGuauuuuuuuuuu, que bons.
ResponEliminaFelicitats.
Sabes que eres mi blog preferido en cuanto a vasitos, te he puesto en mi blog, en el apartado de los mejores chupitos de fresas en la red, que lo sepas. ajajaja.
Petons.
Felicidades por el aniversario!!.....blogger no me ha dejado venir antes.....pero aqui estamos disfrutando de esos bombones que me maravillaron!!.....suaves, sedosos y deliciosos!!.....excelente para celebrar con amigos!!.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaquins bombomssssss, aquests segur que m'agraden a mi jejej son unas mica mes suaus que els normals no?? petons
ResponEliminaOOOOHHH Muchísimas felicidades,aunque con retraso,en cuanto al día se refiere,porque los deseos,es que lo seas siempre,por supuesto!
ResponEliminaUn broche de oro total,deben de ser exquisitos con el yogur,desde luego un gran toque para el final de una velada especial ;)
Un abrazo
WOW un final sorprenent!!!!!!!!!
ResponEliminaHa de ser una mossegada exquisida i a més fàcil de preparar, la guardo, tinc curiositat. Ah, i moltes felicitats !!!!!!!!
Petonets
Quins bombonets!!!! tenen un aspecte deliciós!! m'encanten, segur que a la boca és tota una sensació!!
ResponEliminaMolts petons
Fáciles y además divinos. Me los llevo. Buen día
ResponEliminaUns bombons que l'agradaràn molt al meu fill mitjà, els tindré en compte quan vingui a casa.
ResponEliminaPetons.
El coco es mi pasión, así es que estos bombones son mi perdición, tengo que probarlos YA! buen fin de semana, besos
ResponEliminasenzilla però excel·lent proposta, igual que la presentació, com sempre.
ResponEliminaUn bocado delicioso y fácil para finalizar una comida y no sentirse lleno. El coco me encanta y la mezcla con el yogurt le va genial. Me gusta la idea de poner el chocolate blanco para no romper la armonía de los colores. un beso
ResponEliminaM'encanta l'idea dels "Petits fours", es diu així , no?? Cafetet, boleta, cafetet, boleta i així estaria tota la tarda.
ResponEliminaPetonets,
Esther
Perfectes per allargar una bona sobretaula!
ResponEliminaA casa també els vam fer i ens va agradar molt, tot iq ue s'han de fer petitons...
ResponEliminaRecordo que va haver-hi polèmica al blog perquè la foto de la revista són de color vermell. Al final, em van contestar des de la pròpia revista dient que era un error de la tinta d'impressió, je je je...
Perdó, color verd!!!! :(
ResponEliminaQue bons per picotejar després de dinar, ademés amb ingredients sencills. M´agrada!!! Petons,
ResponElimina¡Los quiero! y los quiero ¡¡YA!!
ResponEliminaQué necesidad me has generado...
Besos.
Jo faig unes boletes de coco semblants, però només hi poso sucre i clara d'ou. Les teves tenen una pinta genial i deuen ser ben saboroses, amb el iogurt i la xocolata blanca...
ResponEliminaFins aviat!
La Taula d'en Bernat
Molt originals, i segur que ben bons!!!
ResponEliminaAlfons, segur que eren uns bombons deliciosos sent la recepta d'en Jordi Roca. ;)
ResponEliminaPetons!
Uns bombons per no deixar-ne ni un.
ResponEliminaUna abraçada
Sión - fem un mos
Mmm amb el que m' agrada el coco, i aquesta versió amb iogurt no l' he provat...
ResponEliminaMare meva santíssima, em moro, això deuria estar bonissim
ResponEliminapetons
Quina delicadesa final... han de ser molt dolcets. Dignes d'un blocaire delicat en la presentació i en les combinacions com tú!.(T'has presentat aquest any al concurs bonpreu?, l'any passat érem a la mateixa sala amb en Xavi i el cafè de nit i no ens vam conèixer!...) A reveure.
ResponEliminaVaya bombones ricos!!!.
ResponEliminaSobre la decoracion de mi tarta de chocolate blanco he utilizado una platilla que viene en un set de IKEA.
Gracias por tu visita a mi blog
Besos
Hola Alfons, el dial de Radio Ciutat de Badalona es el 94.4, però no crec que arribi tan lluny, pot ser per internet. Gràcies pel teu interés.
ResponEliminaPetons.
Hola Alfons, guapo tu
ResponEliminacom sempre de 10x10, quina bona pinta que tenen, anoto la teva recepta i ja en tindràs noticies, mentre
mil petonets i moltes gràcies per compartir-los
Susanna