19/7/11

CROQUETES DE SARDINES



Acabo de veure que el HEMC d'aquest mes, a proposta de la Carmen, de "Recetas de tia Alia", va de croquetes, i si en alguna cosa tothom està d'acord en aquest tema, es que les millors del món són: les de la mare de cadascun ... i jo no en sóc cap excepció ...com les de ma mare, cap ni una, .. però aquestes d'avui, he de dir que han sortit molt, i molt bones ... del tot recomanables,... fins i tot a ma mare!..








Despatxeu ( per a 4 persones)

- 0,5 kg de sardines a la planxa
 
- 75 g de formatge ratllat 
- 1 gra d'all picat 
- El suc de 1 llimona 
- 1 ou + 1 rovell
- Farina de blat

- Farina de galeta

- Sal i pebre



Preparació


1.- Netegeu les sardines per tal de quedar-vos tant sols amb els lloms. Amb l’ajut d’una forquilla tritureu-los, barrejant les engrunes de sardina amb l’all, el formatge ratllat, el rovell d'ou, el suc de llimona, sal i pebre. Barregeu-ho bé fins que tots els ingredients estiguin ben units. Feu pilotetes amb les mans.

2.-Passeu-les per farina, ou batut i pa ratllat i fregiu-les en oli calent durant uns minuts, deixeu-les refredar una mica ....i gaudiu-ho de gust

26 comentaris:

  1. Wonderful!
    I love to fish.
    Thank you for the recipe.
    Besos!

    ResponElimina
  2. Toma ya Alfons esta si que no lo habia visto nunca,tiene que ser buena, me gusta tu propuesta
    una abraçada
    miquel

    ResponElimina
  3. Molt original! I han de ser boníssimes!!!

    ResponElimina
  4. Guau! Amb sardines? Aquesta si que és bona, amb el que m'agraden les croquetes i les sardines aquesta recepta és ideal!!!! Vaja que segur superen a les de la meva mare... ara que no em sent! Petons

    ResponElimina
  5. Que original....con queso!!....ya con ese ajo deben estar deliciosas....pero con queso debe ser una explosion de sabores.....como me comeria unas cuantas....tomando cava por supuesto!!.....Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  6. Han de ser molt saboroses, me les apunto, a casa som fans de les croquetes!

    ResponElimina
  7. Alfons, una proposta ben peculiar... La meva filla babejaria nomes de veure la foto!!! ;-) Vaja, que les haure de fer... jijijiji
    Un petonet
    Sònia

    ResponElimina
  8. Que originales y sabrosas, me han gustado, las anoto.

    Feliz verano.

    ResponElimina
  9. Uauuuuu! Rodonetes i molt ben fetes. Amb sorpresa de gust a l'interior. Amb sardines no se m'hauria ocorregut! I crec que han d'estar 'de muerte'! Una abraçada!

    ResponElimina
  10. Una proposta agoserada que només tú podríes presentar... Deuen ser d'allò més gustoses! A reveure.

    ResponElimina
  11. Hola Alfonso, muchas gracias por participar enel HEMC de este mes. Soy consciente de lo pesado que puede resultar hacer croquetas y aprecio de veras tu contribución.

    Me has dejado sorprendida con la propuesta. Nunca había visto unas croquetas así. Las tengo que probar porque seguro que están ricas. A mí me encantan las sardinas así que me gustarán seguro.

    Salu2, Carmen

    ResponElimina
  12. no repetiré que em sembla una proposta molt original, però estic segur que surten molt i molt gustoses i garanteixen l'èxit en qualsevol convit. si les publiques abans, les hagués afegit al dinar de diumenge ;-)

    ResponElimina
  13. Me parecen muy interesantes estas croquetas de sardinas. es un producto que está poco valorado y yo creo que es una delicia. A mi personalmente me encantan y me imagino que las croquetas tienen que estar muy sabrosas. Como siempre una receta especial Alfons. besos

    ResponElimina
  14. Ets agoserat i sorprenent!!!!! m'encanten aquestes croquetes i crec que no trigarem gaire a tastar-les, aquesta setmana en compraré de sardines, gràcies com sempre, per totes les teves receptes ;-))
    Petonets

    ResponElimina
  15. Ostres q originals aquestes croquetes.

    petons

    ResponElimina
  16. A mi també m'han sorprés i així rodones trobo que queden molt maques!

    ResponElimina
  17. Algo raro en mi, tengo hoy más tiempo libre de lo habitual y no quiero desperdiciarlo.
    Por ello, entro en tu blog, con calma a ojearlo, tras verlo en el de otro amigo que si visito con frecuencia.
    normalmente no puedo dedicarme a indagar por falta de tiempo, pero no me arrepiento de haber entrado.
    Tienes un buen blog y espero que sigamos en contacto.
    Un abrazo

    ResponElimina
  18. Lss probaré en breve,lo que no se te ocurra a tí....croqueta de sardina..,esto ya es lo más,han de ser bien,bien ricas.

    Un saludo compañero :))

    ResponElimina
  19. Ostres, doncs els ingredients com a mínim sobten, sardines? no he menjat mai croquetes de sardines amb formatge. Bé, atrevit ho ets, i no et cal el prozac, tu vas camí de esser un deu domestic, jeje

    ResponElimina
  20. Ja t'han dit que ets original, però es que ets original de debó, tant per l'ingredient, les sardines com per que no duen beixamel.
    Bones, boniques i també barates.
    Petons.

    ResponElimina
  21. Alfonso, mil gracias por dejar un comentario en mi blog. Yo te sigo desde mis inicios en ésto. Te considero un artista gastronómico. Ideales presentaciones y bocados exquisitos.Enhorabuena.
    Un saludo

    ResponElimina
  22. Alfons, quina delicia, amb un ingredient tant humil com la sardina, ens proposes una recepta ben bona. Un cop més felicitats. Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  23. Me gusta este relleno para unas croquetas. Tienen que estar de miedo.

    Besos.

    ResponElimina
  24. nunca, nunca, nunca he comido croquetas de sardinas y se me antoja que tienen que estar deliciosas, así que me llevo la receta ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
    http://galletilandia.blogspot.com

    ResponElimina
  25. Que ricas estas croquetas, me encantan las sardinas y jamás las he tomado en una croqueta, deben ser muy gustosas!!!! un aperitivo ideal!
    Por cierto, esos bombones de mandaría y mangrana me han entusiasmado !!! que originales ! un abrazo

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails