11/10/11

MOUSSE DE FORMATGE PARMESÀ AMB TOMÀQUETS XERRY


...formatge blau, ...mozarella, ...de cabra, ...fresc, i avui  .. parmesà ... la nostra particular taula de formatges amb la que no fa molt celebrabem el començament de les vacances.... i que ara tot just un mes després ja comencem a enyorar ... sort que encara ens queden les bicicletes!! .. i molts formatges més per afegir...




 

Despatxeu:

-Tomàquets xerry
-Alfàbrega fresca
-Oli d'oliva
-Vinagre de Modena
 Per a la mousse

-100 gr. de formatge parmesà ratllat
-200 cc de llet
-4 fulles de gelatina
-60 cc de nata liquida
-Un pessic de sal i de sucre


Preparació:

1.-Escaldeu els tomàquets uns segons en aigua bullint. Poseu-los en aigua amb gel i peleu-los. Reserveu-ho.

2 .- Feu una vinagreta triturant unes fulles d'alfàbrega amb l’oli  i el vinagre. Reserveu-ho

3.-Poseu a hidratar les fulles de gelatina en aigua freda.

4.-En un cassó, poseu a escalfar la llet amb el formatge, la sal i el sucre. Remeneu-ho , i quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc i hi afegiu la gelatina escorreguda. Deixeu-ho refredar.

5 .- Munteu la nata i barregeu-la amb la llet abans de que comenci a quallar.

6.-Aboqueu-ho en un motlle baix i estret i deixeu-ho refredar unes 6 hores a la nevera


Muntatge

Desemmotlleu la mousse i decoreu-ho amb  els tomàquets xerry per sobre. Amaniu-ho amb la vinagreta i una mica de parmesà ratllat   ...i gaudiu-ho de gust 

35 comentaris:

  1. Formatge, tomàquet, aflàbrega... tots els ingredients combinen genial i la prsentació és de restaurant d'estrella :)
    Petons!

    ResponSuprimeix
  2. Phenomenal!
    Congratulations creativity.

    ResponSuprimeix
  3. que combinacion mas buena de quesos y una presentación muy buena Alfons,me gusta
    una abraçada

    ResponSuprimeix
  4. Oleeee!! tu saps lo bo que ha de ser aquest pastís amb mermelada de tomàquet o amb pebrots caramelitzats, es miaaaa!!!Muaks

    ResponSuprimeix
  5. Que buena combinacion!.....esto ya lo quiero probar....ya imagino con el aroma al parmesano...una delicia!!...Abrazotes, Marcela

    ResponSuprimeix
  6. Aquesta presentació és totalment de luxe! Una combinació excel·lent, m'encanta!
    Petons
    Sandra

    ResponSuprimeix
  7. por qué será que el parmesano y los tomates parecen que han nacido juntos?. es una combinación perfecta. Pero claro! viniendo de tí, no podía ser de otra forma. además de rico, una presentación de 10!. Besos

    ResponSuprimeix
  8. que bo,la veritat que m'agraden tant els formatges,petons

    ResponSuprimeix
  9. Que original i bo per presentar en un picapica o entrant!! M'ha agradat molt la idea i me l'apunto ara mateix!!
    Gràcies i salutacions

    ResponSuprimeix
  10. Guau, exquisita combinación y con una presentación de revista. Para una ratona como yo este es un plato de los empezar y no parar.

    Hasta pronto :)

    ResponSuprimeix
  11. Una combinación deliciosa y una presentación de matrícula.
    Buen día

    ResponSuprimeix
  12. mmmm...l'altre dia vaig descobrir un pastis de parmesa....res a veure amb el teu, q tb el tastarem!

    ResponSuprimeix
  13. Alfons, no pares de sorprendre'ns!! La presentació, genial com sempre!

    ResponSuprimeix
  14. Aquesta mousse ha d'estar tremenda i la presentació t'ha quedat de 10!

    Petons!
    Anna

    ResponSuprimeix
  15. A casa ens encanta el parmesà. Aquesta mousse em sembla deliciosa i amb la decoració amb els cherrys una presentació impecable, com sempre.
    Una abraçada

    ResponSuprimeix
  16. Una magnifica combinació d'ingredients, que donen un magnific sabor.
    un petonet

    ResponSuprimeix
  17. Bueno,bueno,que combinación...queso,tomate,albahaca,brutal,tanto como debe de saber y por la presencia que tiene...me ha encantado Alfons.

    Un abrazo

    ResponSuprimeix
  18. Alfons, estare babejant???? Mare meva, quina recepta mes deliciosa!!!! Directa a pendents per al seguent dinar "d'etiqueta" a casa.... Tot i que dubto que em quedi tan espectacular... Ets un crack!!!
    Un petonas
    Sònia

    ResponSuprimeix
  19. Però que bo, per favor, amb formatge parmesà, i presentat d'aquesta manera!

    ResponSuprimeix
  20. M'encanta el format de la mousse, la trobo molt maca i ideal per variar els teus gotets tan famosos :)
    Amb els tomàquets ha de quedar una combinació boníssima.

    ResponSuprimeix
  21. Impressionant formació de xerrys, com enyorem els formatges ... molt bona creació. abraçades

    ResponSuprimeix
  22. Yo, que soy una amante de los quesos esta receta no me la pierdo por nada del mundo mundial :D

    Besos.

    ResponSuprimeix
  23. En cuanto veo un receta con parmesano, se me abren los ojos de par en par. Creo que es uno de los quesos mas versátiles que hay, si no es, el que más.
    Una receta fabulosa

    ResponSuprimeix
  24. Una receta estupenda, me la apunto ya! te ha quedado espectacular. Besos =)

    ResponSuprimeix
  25. Queda molt ben presentat i amb ho que m'agraden els formatges per mi estarà deliciós.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  26. Encara ha d'arribar el dia que no em vinguin unes ganes boges de fer-la quan veig la recepta que acabes de penjar.
    Aquest cap de setmana vaig fer els gotets de mascarpone i xocolata al cafè. Van triomfar!!!

    ResponSuprimeix
  27. Ummmmm quina meravella, aquesta mousse deu ser tota una delicia!!!!!!!
    Petonets

    ResponSuprimeix
  28. que rico!!! y qué presentación más bonita ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
    http://galletilandia.cultura-libre.net

    ResponSuprimeix
  29. Tienes el don de la buena combinación de ingredientes y de hacerlo muy atractivo, así que a mí me encanta todo lo que haces.

    Es un placer visitar tu cocina.

    un beso y feliz finde

    ResponSuprimeix
  30. Aquesta mousse ha de ser ben bona sens dubte! amb parmesà......m'encanta! i amb aquesta posada en escena, de luxe!!
    Un petonet

    ResponSuprimeix
  31. Una presentación super elegante para una mousse de lo más rica, me encanta esta receta, tomo nota ! un beso

    ResponSuprimeix
  32. La podriem utilitzar com a postre????

    ResponSuprimeix
  33. hola Kalana!!... nosaltres ho vam prendre com un entrant, penso que
    quedaria fantàstic com unes pre-postres, però no sé si m'ho acabo d'imaginar com unes postres .. ja m'ho diràs...!!

    ResponSuprimeix
  34. No patiu que teniu formatges per tota una vida, no us els acabareu pa, jejeje... te una pinta deliciosa!

    ResponSuprimeix
  35. por Dios, que rico tiene que estar estoooooo.

    ResponSuprimeix

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails