15/10/11

RÖSTIS DE MONIATO AMB OU FERRAT DE GUATLLA


Dia 15,... dia de convocatòria de la recepta del 15,... i aquests mes ... moniatos!!






Despatxeu

-Ous de guatlla
-1-2 moniatos
-1 ceba
-1 gra d'all
-Sal
-Pebre
-Oli d'oliva

Preparació

1.-Peleu i amb l'ajuda d'un ratllador de forats grossos, ratlleu el moniato. Reserveu

2 .- En una paella amb una mica d'oli d'oliva, salteu uns moments l'all picat. Afegiu-hi la ceba picada i el moniato ratllat. Salpebreu-ho i baixeu el foc i deixeu-ho uns 15 minuts. Afegiu-hi  una mica més d'oli si veieu que és necessari. Reserveu

3 .- En una paella amb unes gotes d'oli i un motlle rodó d'emplatar, omplir-ho amb un parell de cullerades del moniato. Apreteu-ho una mica i deixeu-ho uns cinc minuts més per cada costat. Reserveu. Repetiu de nou fins acabar el moniato.

4.-Amb la punta d'un ganivet i amb molta cura, obriu l'ou de guatlla i aboqueu-ho en una paella amb oli calent. Ferreu-ho al vostre gust. Reserveu-ho. Feu un ou ferrat per cada rösti 


Muntatge

Poseu un ou ferrat a sobre de cadascun models röstis de moniato, afegiu-hi una punta de sal  ...i gaudiu-ho de gust 

29 comentaris:

  1. I la teva proposta com sempre excel·lent! Una idea genial fer rostis, són una delícia, i el toc dolcet dels moniatos amb l'ou deu ser espectacular!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. molt bona idea aquest rostis de moniato i ou
    bon diumenge

    ResponElimina
  3. Bueno,intuyo que es un bocado para mi,el boniato me encanta y lo has transformado en una excelente tapa.El huevo frito de gallina me cae fatal pero el de codorniz,no.Es para mi si o no?

    Un abrazo compañero

    ResponElimina
  4. M'encanta el rosti pero com és lògic, sempre l'he menjat amb patata. Em sembla molt bona idea fer-lo amb moniato i l'ou de gutlla pel damunt, genial.
    Petons

    ResponElimina
  5. Quina presentació més maca. Ets el rei de les tapes!
    Petons

    ResponElimina
  6. A veces me pregunto de dónde sale tanta imaginación para hacer bocados tan diferentes siempre y tan ricos. Me gusta!!!. Besos

    ResponElimina
  7. Me gusta la idea!....sano y delicioso!!.......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  8. Uns mini ous ferrats amb patates no, moniatos! fregits! Ha de ser boníssim.

    ResponElimina
  9. Què bo, ara que ja m'agraden els moniatos m'he menjaria de bona gana!!!

    ResponElimina
  10. Aquest cop la recepta de 15 ens està descobrint un producte que molts no haviam tastat mai o com a molt havia vist menjar a la meva mare cuit. Aquests montanditos de moniato i ou fan molt bona pinta, ho haurem de tastar. Que bons!!! Petons,

    ResponElimina
  11. Plas!!! Plas!!!! Però quina cosa més bona Alfons!!! M'envanta la teva proposta.....
    Una abraçada

    ResponElimina
  12. M'agrada moltíssim la teva proposta!, aquesta mena de torrada feta de moniato,ceba...que serveix de base de l'ou em sembla genial!.Una abraçada.

    ResponElimina
  13. Aquesta si que és per fer "l'ola", quina recepta mes bona, la provarem. Salut

    ResponElimina
  14. Quina bona idea has tingut per fer un aperitiu diferent, el tinc que tastar, però a casa els moniatos només m'agraden a mi.
    Petons.

    ResponElimina
  15. Me parece una receta exquisita!, me la levo, me encanta el boniato.
    Besos

    ResponElimina
  16. No sé perquè sempre que penso en el moniato em venen al cap receptes dolces... M' encanta aquesta teva: és molt original i ha de ser tan bona...

    ResponElimina
  17. Fantástic!!! una proposta senzilla pero de luxe

    ResponElimina
  18. I tan que ho guadiria, és una combinació simplement perfecta... Me l'apunto! :D

    Un petó :)

    ResponElimina
  19. Bonissim mosset has creat!
    M'encanta aquesta base ha de donar un joc increïble amb quantitat de coses i amb aquests fantàstics ous ... mmmm deliciós
    petons

    ResponElimina
  20. Que bo!!! El rosti és un plat que vaig tastar de petita i sempre m'ha fascinat. Aquest de moniato ha de ser genial!

    ResponElimina
  21. Fill meu!!! això es un pasote de recepta!!!et felicito!!!Muaks

    ResponElimina
  22. m'agrada aquesta proposta. el rosti de papata és una cosa tan senzilla i bona que m'estranya que no es faci més, i amb moniato ha de ser ben curiós.

    ResponElimina
  23. Què original!!! i per suposat que boníssim! queda anotada!!

    ResponElimina
  24. Ohhh como me gusta esta idea del rösti de boniato, que original y que bueno!!!!! un beso

    ResponElimina
  25. Quina recepta mes original i bona, aquest rösti m'ha agradat molt!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  26. Con lo que me gustan los boniatos me has dejado fascinada con esta receta, original y rica como nos tienes acostumbrados.

    No puedo comentar en la riquísima crema de tomillo, no sé que pasa pero no se abre la ventanita de los comentarios.

    un besazo

    ResponElimina
  27. no te imaginas la tortura que es ver este delicioso bocado con el agujero en el estómago que tengo ahora mismo :S

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
    http://galletilandia.cultura-libre.net

    ResponElimina
  28. Una receta deliciosa, y la presentación guapísima. Besinos

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails