Una petita golafreria, per a posar el punt culminant a qualsevol àpat ... una delicada crema de llimona amb un suau punt de farigola, amb el contrapunt àcid de la pinya i el toc cruixent de les teules d'anis ...
rectifico...: una gran i deliciosa golafreria...!!
Font: Jordí Butrón.
Despatxeu: (4 persones)
- ¼ de pinya
Per a les teules d’anís
-50 g de sucre
-25 de farina
-300 cc de llet calenta
-Un polsim de matafaluga
Per a la crema de farigola i llimona
-1/2 de llet
-80 g de sucre
-15 g de maizena
-4 rovells d’ou
-½ llimona ratllada
-Una branca de farigola
Preparació
1.-Talleu la pinya en tires llargues i primes
2.- Bulliu la llet amb la matafaluga i la
mantega. Afegiu-hi el sucre i la farina. Quan ho tingueu enllestit, feu-hi
formes - rodones allargades ..- tot estirant la massa en una placa de silicona.
Poseu-ho al forn entre 7 i 9 minuts a 180 º. Quan ho traieu del forn podeu acabar de donar-hi formes...
3.-Per a la crema de farigola. Bulliu la llet
amb la farigola i la llimona. Aboqueu-hi
els rovells, el sucre i la maizena, Torneu-ho al foc suau, fins a espessir-ho
Muntatge
Ompliu els gotets amb la crema de farigola i
llimona . Un cop freda poseu-hi alguns encenalls de pinya per sobre, decoreu-ho
amb la teula d’anís ...i gaudiu-ho de gust
Delicatessen, ho probaré.
ResponEliminaUAU!! :D amb postres com aquestes, qui necessita plats principals?? Té una pinta boníiiiissima! :)
ResponEliminaOhhhh!! Quina delicia!!! La crema de llimona amb el toc de farigola ha ser boníssima. I les teules em sembla que a casa ja no arribarien per poder afegir-lo al plat. Haurien volat!!!
ResponEliminaUna abraçada
Una varietat de sabors d'una gran riquesa, ha de ser bo de debò!
ResponEliminaQue maravilla, da gozo ver esta presentación y de sabor tiene que estar exquisito.
ResponEliminaPetonets
Menos mal que has rectificado porque si que es un gran y delicioso postre con esos contrastes!!!. me encanta la mezcla y la presentación. Besos
ResponEliminaSoy golosa....lo reconozco!!......y ese postre con esos sabores es mio!.....que buena idea!!.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaHan de quedar uns gotets molt aromatics i gustosos. Com sempre, una presenetacio perfecta i una combinacio de sabors i textures deliciosa.
ResponEliminaUmmm golafreria total, m'encanta!!!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Yo me psao diréctamente al postre,si no te importa,aunque rompa el protocolo...que me díces?...Tremendamente resultón,lo intuyo delicioso compañero ;-))
ResponEliminaQuina delicia!!! Ho presentes com a postre i quedes com un rei!!
ResponEliminaSalutacions
Que delícia de proposta ... feia temps que "gràcies" a Mr Blogger no podia fer comentaris ... m'he permès agafar la teva idea del rösti de moniato i fer la meva versió "felina", que publicaré en breu.
ResponEliminaCom molt bé dius una autentica golafreria, ha d’estar deliciós, queda a pendents
ResponEliminaUna abraçada
unes postres estupendes!
ResponEliminaUna delicia sin duda!! Me han encantado tus presentaciones y tus fotos, un placer para la vista y seguro que tambien para el gusto!!
ResponEliminaMuchas gracias por pasarte por mi blog y por felicitarme, imagino que participas en el concurso verdad?? Pues gracias porque así he llegado a tu fantástico blog. Un saludo!!
Es una petita golafreria per la seva mida, però gran pel seu sabor i presencia.
ResponEliminaPetons.
Una crema deliciosa y muy aromática presentada divinamente!!! un beso
ResponEliminaEstupenda la receta, seguro me comeria dos, me encantan los citricos y esa presentación!!
ResponEliminaBss