Dia 15,... dia de convocatòria de la recepta del 15,... i aquests mes ... moniatos!!
Despatxeu
-Ous de guatlla
-1-2 moniatos
-1 ceba
-1 gra d'all
-Sal
-Pebre
-Oli d'oliva
Preparació
1.-Peleu i
amb l'ajuda d'un ratllador
de forats grossos, ratlleu el moniato. Reserveu
2 .- En una paella
amb una mica d'oli
d'oliva, salteu uns moments l'all picat.
Afegiu-hi la ceba picada i el moniato
ratllat. Salpebreu-ho i baixeu el foc i deixeu-ho uns 15 minuts. Afegiu-hi una mica més d'oli si veieu que és necessari.
Reserveu
3 .- En una
paella amb unes gotes d'oli i un
motlle rodó d'emplatar, omplir-ho amb un parell de cullerades del moniato.
Apreteu-ho una mica i deixeu-ho uns cinc minuts
més per cada
costat. Reserveu. Repetiu de nou fins acabar el moniato.
4.-Amb la punta
d'un ganivet i
amb molta cura,
obriu l'ou de guatlla
i aboqueu-ho en
una paella amb oli calent. Ferreu-ho al
vostre gust. Reserveu-ho.
Feu un ou ferrat per cada rösti
Muntatge
Poseu un ou ferrat a sobre de cadascun models röstis
de moniato, afegiu-hi una punta de sal ...i gaudiu-ho de gust
I la teva proposta com sempre excel·lent! Una idea genial fer rostis, són una delícia, i el toc dolcet dels moniatos amb l'ou deu ser espectacular!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petons
Sandra
molt bona idea aquest rostis de moniato i ou
ResponEliminabon diumenge
Bueno,intuyo que es un bocado para mi,el boniato me encanta y lo has transformado en una excelente tapa.El huevo frito de gallina me cae fatal pero el de codorniz,no.Es para mi si o no?
ResponEliminaUn abrazo compañero
M'encanta el rosti pero com és lògic, sempre l'he menjat amb patata. Em sembla molt bona idea fer-lo amb moniato i l'ou de gutlla pel damunt, genial.
ResponEliminaPetons
Quina presentació més maca. Ets el rei de les tapes!
ResponEliminaPetons
A veces me pregunto de dónde sale tanta imaginación para hacer bocados tan diferentes siempre y tan ricos. Me gusta!!!. Besos
ResponEliminaMe gusta la idea!....sano y delicioso!!.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaUns mini ous ferrats amb patates no, moniatos! fregits! Ha de ser boníssim.
ResponEliminaQuè bo, ara que ja m'agraden els moniatos m'he menjaria de bona gana!!!
ResponEliminaAquest cop la recepta de 15 ens està descobrint un producte que molts no haviam tastat mai o com a molt havia vist menjar a la meva mare cuit. Aquests montanditos de moniato i ou fan molt bona pinta, ho haurem de tastar. Que bons!!! Petons,
ResponEliminaPlas!!! Plas!!!! Però quina cosa més bona Alfons!!! M'envanta la teva proposta.....
ResponEliminaUna abraçada
M'agrada moltíssim la teva proposta!, aquesta mena de torrada feta de moniato,ceba...que serveix de base de l'ou em sembla genial!.Una abraçada.
ResponEliminaAquesta si que és per fer "l'ola", quina recepta mes bona, la provarem. Salut
ResponEliminaQuina bona idea has tingut per fer un aperitiu diferent, el tinc que tastar, però a casa els moniatos només m'agraden a mi.
ResponEliminaPetons.
Me parece una receta exquisita!, me la levo, me encanta el boniato.
ResponEliminaBesos
No sé perquè sempre que penso en el moniato em venen al cap receptes dolces... M' encanta aquesta teva: és molt original i ha de ser tan bona...
ResponEliminaFantástic!!! una proposta senzilla pero de luxe
ResponEliminaI tan que ho guadiria, és una combinació simplement perfecta... Me l'apunto! :D
ResponEliminaUn petó :)
Que bo!!! El rosti és un plat que vaig tastar de petita i sempre m'ha fascinat. Aquest de moniato ha de ser genial!
ResponEliminaFill meu!!! això es un pasote de recepta!!!et felicito!!!Muaks
ResponEliminam'agrada aquesta proposta. el rosti de papata és una cosa tan senzilla i bona que m'estranya que no es faci més, i amb moniato ha de ser ben curiós.
ResponEliminaQuè original!!! i per suposat que boníssim! queda anotada!!
ResponEliminaUn dulce-salado irresistible.
ResponEliminaBesos.
Ohhh como me gusta esta idea del rösti de boniato, que original y que bueno!!!!! un beso
ResponEliminaQuina recepta mes original i bona, aquest rösti m'ha agradat molt!!!!!
ResponEliminaPetonets
Con lo que me gustan los boniatos me has dejado fascinada con esta receta, original y rica como nos tienes acostumbrados.
ResponEliminaNo puedo comentar en la riquísima crema de tomillo, no sé que pasa pero no se abre la ventanita de los comentarios.
un besazo
no te imaginas la tortura que es ver este delicioso bocado con el agujero en el estómago que tengo ahora mismo :S
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.cultura-libre.net
Una receta deliciosa, y la presentación guapísima. Besinos
ResponElimina