Aquesta recepta d'avui és de les més agraïdes que podeu trobar ... es prepara en cinc minuts, vesteix de festa qualsevol taula i els vostres convidats la recorden durant molt i molt de temps .. així totes!!
Despatxeu:
- 1 pot de blat de moro
cuit (300 gr.)
- 500 cc de brou d'au
- 50 cc de nata per cuinar
- Un bocí de Foie-gras
- Blat de moro fregit (kikos)
- Sal
- 500 cc de brou d'au
- 50 cc de nata per cuinar
- Un bocí de Foie-gras
- Blat de moro fregit (kikos)
- Sal
Preparació
1.-Cuineu el blat de moro amb la seva aigua i el brou durant cinc minuts. Tritureu-ho molt bé i coleu-ho per tal de que quedi una crema ben fina. Un cop freda, afegiu-hi la nata i rectifiqueu-ho de sal si cal. Reserveu-ho en fred fins al moment de servir.
2.- Tritureu el blat de moro fregit de forma gruixuda i arrebosseu-hi el foie-gras tallat en cubs. Reserveu-ho
Muntatge
Ompliu els gotets amb la crema de blat de moro. Empolsineu-ho amb una mica de kikos triturats, decoreu-ho enfilant en una broqueta un parell de cubs de foie-gras arrebossats amb els kikos ....i gaudiu-ho de gust
Genial!! Primer aperitiu pendent per aquestes festes!!
ResponEliminaCómo me gusta!!. me imagino el sabor del foie rebozado en los kikos y se me hace la boca agua. Adoro todo lo que huele a maiz!!. Una vez más una mezcla divina Alfons. Besos
ResponEliminaIncreiblemente sencillo comparado con lo atractivo que se ve.
ResponEliminaGracias por compartirlo, porque no va a venir de maravilla en las próximas fechas.
Un saludo
Aiii Alfons!! els teus gotets que em tenen enamorada!!! m´agraden tots!!! i aquest com aperitiu genial!petons
ResponEliminaUn dia vaig fer un consome i vaig ficar blat de moro als nens lis va agradar molt la suavitat del caldo...crec que aixo al meu fill petit li agradara molt.
ResponEliminaL'arrebossat jo el faig servir alguna vegade per fer llagostins...
La crema em sembla molt original però el foie, fantàstic! Es que m'encanta i no pararia de menjar-ne... Jejeje
ResponEliminaPetins
el foie con kikos ya lo he probado y esta muy bueno pero esta crema no,a pendientes ya
ResponEliminaEres el rey de los golets,todos sensacionales
Fantàstic i ràpid, com a mi m'agrada!
ResponEliminaQue fàcil i quina presentació més bona!! Perfecte!
ResponEliminaPetons
Bona proposta de cara a les festes, i fàcil!
ResponEliminaSi és que no podem demanar mes.
Petons
Alfons, ets la meva referència pels aperitius!! I la recepta que ens portes avui n'és un exemple més! Fantàstica!
ResponEliminaPetons!
Wow! Great.
ResponEliminaveig que tothom se l'apunta per les festes, i jo no seré menys. realment pinta molt bé!
ResponEliminaUn gotet molt atractiu i senzill de fer, que això també va bé. Apuntat!
ResponEliminaUna bona idea ara que s'acosten festes. Recepta guardada...
ResponEliminaUna abraçada
Ya lo estoy probando pues el sabor no creo que se olvide pronto, que ricoooooo.
ResponEliminaSaludos
Ummm quina cremeta tant bona!!!!! l'arrebossat és dels millors!!!!
ResponEliminaPetonets
Un got fàcil, ràpid i bo, no es pot demanar res més, queda anotat a la llarga llista de gots
ResponEliminaUna abraçada
quins gotets mes bons al meu marit li agradarien molt,petons
ResponEliminaEstic enamorada del teus gotets.
ResponEliminaSon una delicia visual...
Petons
Ets el rei dels gotets i les mini presentacions de luxe. La combinació ha de ser bona bona de veritat!
ResponEliminaAixí m'agrada, gotets de cara les festes!! Boníssim!
ResponEliminaOriginal la barreja i els gotets d'infart, aquí es fa una sopa de blat de moro molt semblant, llevat clar el foie i els kikos, m'ha agradat molt, la provarem
ResponEliminaJa trobava jo a faltar els teus magnífics gotets.
ResponEliminaL'arrebossat amb kikos queda molt cruixent.
Petons.
m'encanta el teu blog!! Quines receptes més deliciosesssss
ResponEliminaun peto!
CRISTINA
Aquestes presentacions teves en gotets em semblen fantàstiques! Una autèntica delícia per a la visat i el paladar!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Alfons, impresionante!! estas fiestas espero luciemw con más de una receta tuya. Felicidades.
ResponEliminaTienes un Blog buenisimo, pena que sea en catalan y el traductor sea malisimo.Lastima
ResponEliminaque chupitos mas apetecibles ahora mismo cogia uno.besos
ResponEliminaQuin aperitiu!! Doncs del gust no me'n faig gaire la idea, però pel que fa a la presentació... li poso un 10! :D
ResponEliminaUn petoneeet! :D
Que creatividad Alfons, tus vasitos no tienen rival !!!!! probaré esta fantástica combinación. Un beso
ResponEliminaMmmmm senzill però genial, el toc de foie amb quicos, és una passada! per cert ara que s'acosta nadal podries fer alguna recepta de les teves tan xul.les???
ResponEliminame encantan estos vasitos, ya sabes que en eso soy una fan incondicional tuya. Además, me parecen perfectos para las fiestas navideñas ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.cultura-libre.net