...cigrons cruixents en lloc de cacauets, xips de carbassó en lloc dels de patata, uns bocins de formatge tunejats i un inspiradíssim dry Martini, en versió sòlida i amb la seva oliveta corresponent, ... tot un senyor vermut amb el que aquest cap de setmana hem celebrat la notícia del premi del concurs de receptes amb citrics, que el jurat ha concedit a la "Bavarois de taronja amb maduixes i coulis de taronja"... que ja coneixeu ...així és que, serviu-vos! .. esteu tots convidats al pica-pica...!! i ànims, que el segon concurs està convocat....!!
DRY MARTINI SÒLID de “El Cullerot Festuc”
Despatxeu:
-Olives farcides d'anxoves
-100 ml de martini blanc dolç
-1 rajolí de ginebra
-4 fulls de gelatina de 2 g
Elaboració:
1.-.Desfeu els fulls de gelatina amb aigua
freda.
2.-Poseu en un cassó el martini i la ginebra i escalfar. Fora del foc, afegiu-hi la gelatina,
3.-Ompliu cada motlle amb una oliva i aboqueu-hi el martini barrejat amb la gelatina.
4.-Deixeu-ho refredar a la nevera fins que solidifiqui.
Despatxeu:
- 400
g. de cigrons cuits.
- 2
culleradetes d'oli d'oliva
- 1
culleradeta de canyella
- 1 1
/ 2 culleradetes de sucre morena
- 1 /
4 culleradeta de sal
Elaboració
1.-Poseu els cigrons en un silpat o una safata
per enfornar folrada amb paper sulfiritzat.
Rostiu-los a 250 º durant 30 minuts. Remeneu-ho de tant en tant.
2.-En un bol barregeu-hi l’oli, la sal ,el sucre i la canyella. Transferiu-hi els de cigrons rostits i remeneu-ho bé. Serviu-los calents o a temperatura ambient
Despatxeu:
-Ous de guatlla
-Formatge semicurat
-Festucs
-Oli d'oliva
-Un pessic de sal
Elaboració:
1.- Bulliu els ous de guatlla durant 8 minuts i peleu-los.
2.- Talleu el formatge a daus.
3.- Piqueu els festucs en un morter i afegiu-hi l’oli i la sal.
4.-Punxeu amb una mini broqueta un dau de formatge amb un ou dur sobre.
5.-Decoreu-ho amb l'oli de festucs per sobre
-Formatge semicurat
-Festucs
-Oli d'oliva
-Un pessic de sal
Elaboració:
1.- Bulliu els ous de guatlla durant 8 minuts i peleu-los.
2.- Talleu el formatge a daus.
3.- Piqueu els festucs en un morter i afegiu-hi l’oli i la sal.
4.-Punxeu amb una mini broqueta un dau de formatge amb un ou dur sobre.
5.-Decoreu-ho amb l'oli de festucs per sobre
Despatxeu:
-Carbassó
-Sal i oli
-Espècies en pols
Elaboració:
1.-Amb una mandolina, feu làmines ben fines de carbassó.
2.-Disposeu-les sobre una safata folrada amb paper sulfuritzat, introduïu-la al forn preescalfat a 160 º. Deixeu-ho durant uns 15 minuts
3.- Deixeu-ho refredar, i afegiu-hi les espècies en pols: gingebre, curri, pebre ...i gaudiu-ho de gust
Moltes felicitats!!!!!
ResponEliminajo agafo un de cada :-)
Petons
Muchas felicidades!, aunque no me extraña que ganes, tus recetas son fenomenales y con una presentación de 10.
ResponEliminaMe llevo este Martini tan original.
Bss.
No me extraña que te hayas llevado el premio. Del aperitivo para celebrarlo, también quiero uno de cada, pero de garbanzos, creo que repetiré, ese me ha encantado!!
ResponEliminaAbrazos y felicidades
Alfons!!!vaig venint!!! jo si que vull fer el vermutillo amb tu!!! porto el que vulguis:))ja ja!!! m´ho emporto tot:)) Muaks
ResponEliminaOoooooh!, que rico!!. me han encantado los garbanzos, que originales!, aunque de los otros tambiém quiero un platito. Felicidades maestro, muy merecido. Besos
ResponEliminaFelicitats!! Un vermutillo impressionant per celebrar-ho!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Felicidases. Todo riquísimo.
ResponEliminaBuen día
Moltes felicitats el premí molt ben donat, aixi que ara taste este vermutillo a la teua salut.
ResponEliminaUn abraç
Ja ho crec que m'apunto a fer el vermut amb vosaltres i a celebrar aquest premi, moltes felicitats.
ResponEliminaPetons.
felicitats, alfons, un premi ben merescut i una celebració a l'alçada de l'esdeveniment!
ResponEliminamoltes felicitats Alfons per el premi i un bon vermut, a pendents
ResponEliminauna abraçada
Alfons, me encanta tu blog, cada dia me lo pones más dificil para elegir los entrantes de navidad. Felicitats!! y gracias por pasar por mi blog.
ResponEliminaDons jo també m'apunto, així que ves fent més ;-)
ResponEliminaPetonets
Moltes felicitats!! La recepta era digna de premi!
ResponEliminaAquest bermut m'encanta és molt original!!
Petons
Alfons, me l'apunto per fer-lo el dia de Sant Esteve!!!!
ResponEliminaOhhh jo ja t'ho vaig dir, que aquella bavaroise era impressionant!! jaja M'han captivat els cigrons i els pinxitos de guatlla, me'ls apunto!! :D
ResponEliminaUn petó, i moltes felicitats una altra vegada! jaja
Enhorabona Alfons!!! m'enporto la meva part de vermout!!! ;) petonets
ResponEliminaMOltes felicitats!!!! No m'extranya que guanyis, ets un mestre!!
ResponEliminaPetons,
Esther
Moltes felicitats!!! encara em queda una mica de vermutillo per a mi?? Petons
ResponEliminaUauuuu a aquest vermutillo mi apunto, felicitats
ResponEliminaUna abraçada
Enhorabona! Jo també vull un vermutillo així!
ResponEliminaPetons.
Che buono, ti seguo subito. Ciao da una siciliana a Roma, Italia. Che belle ricette hai! Complimenti.
ResponEliminaJa et vaig felicitar, pero ho torno a fer, pq era molt bona recepte.
ResponEliminaOn dius que feu aquest vermutillos els diumenges???
Viva el vermutillo de los domingos!!!!! El dry martini solido me ha parecido ideal, lo probaré estas fiestas ;) un abrazo
ResponElimina