22/11/11

VERMUTILLO



...cigrons cruixents en lloc de cacauets, xips de carbassó en lloc dels de patata, uns bocins de formatge tunejats i un inspiradíssim dry Martini, en versió sòlida i amb la seva oliveta corresponent, ... tot un senyor vermut amb el que aquest cap de setmana hem celebrat la notícia del premi del concurs de receptes amb citrics, que el jurat  ha concedit a la "Bavarois de taronja amb maduixes i coulis de taronja"... que ja coneixeu ...així és que,  serviu-vos! .. esteu tots convidats al pica-pica...!! i ànims, que  el segon concurs  està  convocat....!!






DRY MARTINI SÒLID de “El Cullerot Festuc

Despatxeu:
-Olives farcides d'anxoves
-100 ml de martini blanc dolç
-1 rajolí de ginebra
-4 fulls de gelatina de 2 g

Elaboració:

1.-.Desfeu els fulls de gelatina amb aigua freda.

2.-Poseu en un cassó el martini i la ginebra i escalfar. Fora del foc, afegiu-hi la gelatina,

3.-Ompliu cada motlle amb una oliva i aboqueu-hi el martini barrejat amb la gelatina.

4.-Deixeu-ho refredar a la nevera fins que solidifiqui.



CIGRONS ROSTITS DOLÇOS / SALATS de “Cupcake project

 Despatxeu:
  - 400 g. de cigrons cuits.
  - 2 culleradetes d'oli d'oliva
  - 1 culleradeta de canyella
  - 1 1 / 2 culleradetes de sucre morena
  - 1 / 4 culleradeta de sal

 Elaboració

1.-Poseu els cigrons en un silpat o una safata per enfornar folrada amb paper sulfiritzat.  Rostiu-los a 250 º durant 30 minuts. Remeneu-ho de tant en tant.

2.-En un bol barregeu-hi l’oli, la sal ,el sucre i la canyella. Transferiu-hi els  de cigrons rostits i remeneu-ho bé. Serviu-los calents o a temperatura ambient



MINIBROQUETA D’OU DE GUATLLA I FORMATGE AMB OLI DE FESTUCS. d' “Entrando en la cocina con Claire

Despatxeu:
-Ous de guatlla
-Formatge semicurat
-Festucs
-Oli d'oliva
-Un  pessic de sal
 

Elaboració:


1.- Bulliu els ous de guatlla durant 8 minuts i peleu-los.


2.- Talleu el formatge a daus.


3.- Piqueu els festucs en un morter i afegiu-hi l’oli i la sal.


4.-Punxeu amb una mini broqueta un dau de formatge amb un ou dur sobre.


5.-Decoreu-ho amb l'oli de festucs per sobre




XIPS DE CARBASSÓ AMB ESPÈCIES de "Fresa y Pimienta"

Despatxeu:
-Carbassó
-Sal i oli
-Espècies en pols

Elaboració:


1.-Amb una mandolina, feu làmines ben fines de carbassó.

2.-Disposeu-les sobre una safata folrada amb paper sulfuritzat, introduïu-la al forn preescalfat a 160 º. Deixeu-ho durant uns 15 minuts

3.- Deixeu-ho refredar, i afegiu-hi les espècies en pols: gingebre, curri, pebre ...i gaudiu-ho de gust 

25 comentaris:

  1. Moltes felicitats!!!!!
    jo agafo un de cada :-)

    Petons

    ResponElimina
  2. Muchas felicidades!, aunque no me extraña que ganes, tus recetas son fenomenales y con una presentación de 10.
    Me llevo este Martini tan original.
    Bss.

    ResponElimina
  3. No me extraña que te hayas llevado el premio. Del aperitivo para celebrarlo, también quiero uno de cada, pero de garbanzos, creo que repetiré, ese me ha encantado!!
    Abrazos y felicidades

    ResponElimina
  4. Alfons!!!vaig venint!!! jo si que vull fer el vermutillo amb tu!!! porto el que vulguis:))ja ja!!! m´ho emporto tot:)) Muaks

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats pel premi i que distrutes dels 20 quilos de cítrics valencians ... Ja estem esperant les noves coses tan estupendes que faràs amb elles, com el "Bavarois de taronja amb maduixes i coulis de taronja" Mmmmmmm Que bones les taronges eeeh!.
    un petonet

    ResponElimina
  6. Ooooooh!, que rico!!. me han encantado los garbanzos, que originales!, aunque de los otros tambiém quiero un platito. Felicidades maestro, muy merecido. Besos

    ResponElimina
  7. Felicitats!! Un vermutillo impressionant per celebrar-ho!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  8. Felicidases. Todo riquísimo.
    Buen día

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats el premí molt ben donat, aixi que ara taste este vermutillo a la teua salut.
    Un abraç

    ResponElimina
  10. Ja ho crec que m'apunto a fer el vermut amb vosaltres i a celebrar aquest premi, moltes felicitats.
    Petons.

    ResponElimina
  11. felicitats, alfons, un premi ben merescut i una celebració a l'alçada de l'esdeveniment!

    ResponElimina
  12. moltes felicitats Alfons per el premi i un bon vermut, a pendents
    una abraçada

    ResponElimina
  13. Alfons, me encanta tu blog, cada dia me lo pones más dificil para elegir los entrantes de navidad. Felicitats!! y gracias por pasar por mi blog.

    ResponElimina
  14. Dons jo també m'apunto, així que ves fent més ;-)
    Petonets

    ResponElimina
  15. Moltes felicitats!! La recepta era digna de premi!
    Aquest bermut m'encanta és molt original!!
    Petons

    ResponElimina
  16. Alfons, me l'apunto per fer-lo el dia de Sant Esteve!!!!

    ResponElimina
  17. Ohhh jo ja t'ho vaig dir, que aquella bavaroise era impressionant!! jaja M'han captivat els cigrons i els pinxitos de guatlla, me'ls apunto!! :D

    Un petó, i moltes felicitats una altra vegada! jaja

    ResponElimina
  18. Enhorabona Alfons!!! m'enporto la meva part de vermout!!! ;) petonets

    ResponElimina
  19. MOltes felicitats!!!! No m'extranya que guanyis, ets un mestre!!
    Petons,
    Esther

    ResponElimina
  20. Moltes felicitats!!! encara em queda una mica de vermutillo per a mi?? Petons

    ResponElimina
  21. Uauuuu a aquest vermutillo mi apunto, felicitats
    Una abraçada

    ResponElimina
  22. Enhorabona! Jo també vull un vermutillo així!
    Petons.

    ResponElimina
  23. Che buono, ti seguo subito. Ciao da una siciliana a Roma, Italia. Che belle ricette hai! Complimenti.

    ResponElimina
  24. Ja et vaig felicitar, pero ho torno a fer, pq era molt bona recepte.

    On dius que feu aquest vermutillos els diumenges???

    ResponElimina
  25. Viva el vermutillo de los domingos!!!!! El dry martini solido me ha parecido ideal, lo probaré estas fiestas ;) un abrazo

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails