Després d'una llarga aturada torna el HEMC, que aquest mes, i a proposta de l'Anna de "Cocina a tiempo parcial", té els carbassons com a protagonistes.... una bona noticia .. així que no m'enrotllo més per tal de que aneu preparant ja la vostra proposta...anims!!
- Carbassons petits
- Talls de salmó fumat
- Oli d'oliva
- Vinagre balsàmic
- Sal negra en escates
- Cebollí
Preparació
1.-Renteu i talleu amb una mandolina làmines de carbassó d’uns 2 mm de gruix. Submergiu-los en aigua salada bullint durant un minut. Retireu-los i assequeu-los.
2.-Talleu tires de salmó de la mateixa mida de les tires carbassó que ja teniu. Disposeu-les a sobre i enrotlleu-ho. Feu-hi un nus amb un bri de cebollí.
3 -. Disposeu cada rotllet en una cullera de degustació, Amaniu-ho amb un rajolí de vinagreta feta al vostre gust amb l’oli i el vinagre, amb un pessic de sal negra i reserveu-ho en fred fins el moment de servir
Queda muy vistoso, la presentación de lujo y la mezcla de ingredientes me ha encantado.
ResponEliminaUna aportación fantástica!
quna manera més bonica de presentar-ho!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Pues te has "enrollado" de maravilla con esa mezcla que además de combinar perfectamente, quedan preciosos a la vista y ricos al paladar. Una propuesta que me encanta!!!: Suerte!, muchos besos y buena semana.
ResponEliminaUna recepta ben fàcil i molt bona,i a més molt vistosa.
ResponEliminaSencilla y rica esta cucharita.
ResponEliminaYa estoy deseando que crezcan mis primeros calabacines para hacer este tremendo entrante, porque, como siempre... me llevo la receta, con tu permiso, Alfons.
Un saludo.
Juan Carlos
magnifico enrollado Alfons esta combinación me encanta y asi en cuchara de degustacion queda muy bien
ResponEliminabona setmana
No solament la presentació es de 10, si no també el seu sabor.
ResponEliminaPetons.
PLAs,plas,plas plas...es que son divinos estos rollos...100% Hilari...Chics,glamurosos,deliciosos.
ResponEliminaGracias siempre por tus palabras.
Un abrazo
Que belleza y que delicia!!....una maravilla a la vista y el paladar....que bueno volvio el HEMC....no creo que alcance a publicar esta vez....pero estare pendiente......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaElegant i deliciós com sempre!
ResponEliminaElegant, capritxós, en fi que s'em fa la boca aigua! quin aperitiu i que fàcil de fer!
ResponEliminaCrec que ja sóc fan teva...
Si et vols passar pel meu bloc t'invito! serà tot un plaer! jo em quedo una estona xafardejant el teu!http://pelplaerdecuinar.blogspot.com.es/
Te han quedado fantásticas, una combinación de lo más agradable y entra por la vista. Alegran la mesa y nos hacen disfrutar. Espero ya tu siguiente propuesta, Clara.
ResponEliminaDivina presentación. Me quedo por aquí... Bsss
ResponEliminaUmm delicioa de veritat, anirà molt be per les nits de calor!!! la pesentació molt maca!!!!Petons
ResponEliminaUn aperitiu molt temptador, tel copiaré amb el teu permís
ResponEliminaUna abraçada
Una presentació de luxe, una recepta que s'ha de tastar amb urgència!
ResponEliminaHola guapo tu
ResponEliminaQuina cosa més maca i segur que Súper deliciosa, amb el teu permis, COPIO
Mil petonets Susanna
Preciosa la presentació i magnifica la barreja de sabors!
ResponElimina¡¡¡¡Una delicia de rollitos!!!!!! qué preciosidad y qué elegancia :D
ResponElimina¡¡MOLTES GRÀCIES POR TU PARTICIPACIÓN!!
¡Un beso!! :D