No voldria que penséssiu que m'he quedat encallat en el color verd ... però com diuen que no hi ha dos sense tres .... doncs aquí va el tercer lliurament d'aquesta peculiar saga dedicada a aquest color ... i a les amanides .....
En aquest cas, una amanida de fruites acompanyada d'aquest singular "pesto", ..... menta per alfàbrega, avellanes en lloc de pinyons, i sucre per formatge....el resultat: un "pesto" d'un color tan deliciosament verd com el tradicional, i tant, o encara més deliciosament saborós...
P.D. Maig, 2013.
...una formidable notícia: aquest divendres el programa de l'Elisensa Camps, "Tot és possible" de RAC1, a través del consultori de nutrició de la Dra. Magda Carlas, ha considerat aquesta recepta com la guanyadora del repte setmanal: "Postres originals i saludables amb fruites" .... i el millor de tot, premiada amb un lot de productes de l'empresa "Molí de Pomerí" .... Ànims!!!.... que encara queden molts més lots per alguna d'aquestes magnifiques receptes que teniu....
P.D. Maig, 2013.
...una formidable notícia: aquest divendres el programa de l'Elisensa Camps, "Tot és possible" de RAC1, a través del consultori de nutrició de la Dra. Magda Carlas, ha considerat aquesta recepta com la guanyadora del repte setmanal: "Postres originals i saludables amb fruites" .... i el millor de tot, premiada amb un lot de productes de l'empresa "Molí de Pomerí" .... Ànims!!!.... que encara queden molts més lots per alguna d'aquestes magnifiques receptes que teniu....
Despatxeu:
-1-2 kiwis
-3-4 peres
Per al pesto dolç:
-Un grapat de fulles de menta.
-Suc de 1/2 llimona
-50 g d'avellanes torrades i pelades
-100 cc d'oli d'oliva
-3 cullerades de sucre de llustre (més si es vol ...)
Preparació
1.-Per al pesto dolç, només cal triturar les fulles de menta _un cop netes_ amb el suc de llimona i les avellanes_reserveu-ne unes 10-12 per la decoració final_ afegint -hi l'oli d'oliva, com si d’una maionesa es tractes, i al final el sucre de llustre segons el vostre gust . Reserveu.
2.- Peleu i talleu a bocinets les fruites, Afegir-hi una o dues cullerades del “pesto”, barregeu-ho bé. Ompliu el motlle amb la barreja i refrigereu-ho una estona.
3.-Desemmotlleu-ho i escampeu-hi per sobre la resta de les avellanes a bocins. Serviu-ho acompanyat per la resta del “pesto”, per amanir-ho al gust de cadascú.
holaaaaa!!! que rico y saludable esta ensalada....huuuuuu...Besitos y me quedo por tu cocina.
ResponEliminahttp://doris-miscosillas.blogspot.com.es/
Alfons tanto la presentacion como la receta es sensacional y ese peto dulce me ha encantado
ResponEliminauna abraçada
Com sempre una recepta original i bona, aquest pesto m'ha conquistat!
ResponEliminaPetons
Sandra
He de reconèixer q al llegir el títol he pensat. Uf combinació interesant fruita i pesto, però no m ha defraudat gens ni mica aquest pesto peculiar
ResponEliminaMuas
M'encanta la idea d'aquest pesto dolç, la menta i avellanes ha de quedar molt gustós i molt bo!
ResponEliminaUn pesto dolç, ha de estar boníssim, quan torni a tenir un test amb menta he de fer-la.
ResponEliminaPetons.
M'encanta aquest pesto, les "vellanes" de Reus amb la menta han de quedar molt gustoses!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Que manera tan especial de comer frutas. Entra ya por los ojos.
ResponEliminaBesos.
Guau!!! Gracias por pasarte por mi blog asi pude conocer el tuyo. Que rico tiene que estar esta macedonia y además preciosa presentación. Un saludo
ResponEliminaPero que postre más original, yo no soy de postres dulces, pero todo lo que sea fruta me encanta, además con el toque del pesto dulce tiene que ser toda una sensación extraordinaria para el paladar!
ResponEliminaun besazooooooo
Hola Alfons, muchas gracias por pasarte por mi blog, me he dado una vueltecita por el tuyo y me encanta, me quedo de seguidora. Esta macedonia de frutas tiene una pinta espectacular y además es super sana!!!
ResponEliminaBesos.
Que original Alfons!!!. más verde imposible y rica seguro esa macedonia, además de la presentación impecable. Besos
ResponEliminaMe encanta ese pesto dulce, qué delicia de ensalada. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaAlfons, que buena idea este pesto dulce, y la macedonia verde, me la llevo encantada ;) un abrazo
ResponEliminaTodo lo que me he perdido@!!....es que esta macedonia se ve delicios.....y esos mil hojas de mas abajo los tendre que leer con calma!!.....llego con ganas de inspirarme .....y me voy con hambre!!...........Abrazotes, Marcela
ResponEliminaFantastyczny pomysł! ja bardzo chętnie spróbuję jaki jest smak!!! Pozdrawiam serdecznie
ResponElimina