Si fa uns mesos el "Relaxing cup ... en Plaza Mayor", va ser la riota a la xarxa durant una bona temporada, cal reconèixer que no hi ha millor cirereta a un "Relaxing cap"... de setmana, que un diumenge, desprès d'un bon dinar, trobar-se amb un estimulant "cup" de café,- per a mi sense llet-, però acompanyat d'alguna petita golafreria, .... com aquestes galetones de café i xocolata d'avui...ideals pel cafetó del proper cap de setmana, que ja s'acosta,.... doncs res, que així ja podem estar a la plaça, a la terrassa, al jardí, davant del mar o al sofà de casa.....relaxing cup.... total!!
Font: Lola en la cocina
Despatxeu:
-60 gr de farina de blat
-100 gr de farina d'ametlla
-1 / 4 cullereta de sal
-1 / 4 cullereta de canyella
-30 ml. de café carregat
-25 gr de xocolata negra
-50 gr de mantega
-1 ou sencer i dos clares
-50 gr de sucre moreno
-50 gr de sucre blanc
-Sucre de llustre per arrebossar
Preparació:
1.-Tamiseu la farina amb la sal i la canyella. Afegiu-hi la farina d’ametlla. Reserveu-ho.
2.-Foneu la mantega amb la xocolata al microones. Blanquejeu amb un batedor elèctric els ous amb el sucre fins que estiguin mig muntats. Incorporeu-hi la xocolata fosa amb la mantega i el cafè. Barrejeu-ho bé i incorporeu-hi els ingredients secs. Un cop incorporats tapeu-ho amb paper film
i deixeu-ho a la nevera al menys 2 hores, o millor tota la nit.
3.-Preescalfeu el forn 170 º. Amb la massa, feu boles una mica més grans d’una nou, arrebosseu-les amb el sucre de llustre i posseu-les en una safata d’anar al forn folrada i enforneu-les uns 12-15 minuts.
Doncs si, tens tota la raó, un dia de festa, un cafè, o un te, després de dinar, tranquil · lament i per descomptat acompanyat d'un trosset de pastís, o unes galetes com aquestes ... i bona companyia per compartir, que més es pot demanar?
ResponEliminaDeliciós!
ResponEliminaJo no les menjaría en un día de festa, de fet segur que son tan bones que a casa desapareixerien només en soritr del forn. Amb sembla una combinació ideal cafè i xocolata.
ResponEliminatens tots la raó,... si les vols pel cafè del diumenge, cal cuinar-les el mateix diumenge....;-))
EliminaBoníssimes !!!
ResponEliminaestoy de acuerdo contigo no hay nada mas bueno que acompañar el cafe del domingo con una pequeña delicatessen y estas galletas de chocolate y cafe lo reunen, para que sea perfecto la sobremesa
ResponEliminaUna abraçada
Si el chocolate potencia el sabor del café este es el mejor acompañamiento.
ResponEliminaPetons
Blanca de JUEGO DE SABORES
Com el cafè ja està incorporat, doncs, per què ens posem una bona mistela ben fresca per acompanyar?
ResponEliminaXocolata i café fan un bon tàndem, seràn un bon relaxing cup aquestes galetes, per menjar-les sense presa.
ResponEliminaPetons.
Hem coincidit amb la combinació d'ingredients, i és que xocolata i cafè no falla mai!
ResponEliminaDelicioses, recepta apuntada!
Els bunyols de xocolata del CUINA fan bona pinta, oi? Què et sembla, faig aquesta? :)
Unes gales de bici!! i més per a mi que sóc cafetera i de xocolata! queden apuntadíssimes! petó
ResponEliminaEstes galetes i un bon cafe relaxen a qualsevol.
ResponEliminaUn abraç
Esta mezcla es para hacer la ola.....una delicia de galletas!........Abrazotes, Marcela
ResponEliminaMira que prenc pocs cafés ja que soc de té o tissanes, però un bon cafè cafè curt amb un pel de llet i les teves golafreries anda que no!!!!! Petonets
ResponEliminaUna combinación perfecta y en estas tardes lluviosas perfectas para disfrutar en el sofá con un buen café. Un abrazo, Clara.
ResponElimina