..... res millor per començar un nou any que una bona notícia. Es diu " Sentits ". Una nova revista per a tauletes, que pretén transmetre i compartir experiències al voltant del món de la gastronomia i els vins. En els seus primers números ja ha demostrat el seu gran atractiu tant en continguts com en innovació, creativitat i grafisme que estan a l'altura del gran potencial audiovisual que aquest mitjà permet ... feu-hi una ullada: us sorprendrà !!!
... com em va sorprendre a mi, a més, en veure aquest bloc entre els que apareixen enganxats, " imantats ", a la porta de la "La Nevera". Una secció de la revista destinada a divulgar i donar a conèixer els blocs de cuina i vins més actius a la xarxa .... i com no podia ser d'altra forma, això també cal celebrar-ho: i que millor que amb una deliciosa i suau mousse de llimona amb maduixes ... És del bloc Cuinetes, un altre dels blocs amb els que tinc l'honor de compartir la porta de "La Nevera ", de l'amiga Nuni,.... ella si que té molt bons sentits en això de moure's entre neveres .... ;-) )
....i com no! brindar per aquest any que acabem de inaugurar, tot desitjant que pugem tenir moltes i moltes més coses per a celebrar .....
FELIÇ 2014 !!!
- 4 llimones
-12 maduixes
-1/2 l de nata líquida per muntar
-2 cullerades de sucre
Elaboració:
1.- Netegeu les maduixes i tritureu-les juntament amb el sucre amb l’ajut de la batedora elèctrica, fins a obtenir un puré fi. Coleu i reserveu-ho.
2.- Espremeu el suc de les llimones. Disposeu la llet condensada dins d'un bol i barregeu-la amb el suc de llimona.
3.- En un altre bol, munteu la nata, que ha d’estar com més freda millor i incorporeu-la amb cura a la barreja de la llet condensada, fins que quedi una barreja homogènia. Ompliu els gotets amb la mousse i deixeu-ho refredar a la nevera.
4.-Un cop freda, feu una segona capa amb el puré de maduixes
Ostres!! Quin gran manera de començar l'any!! Llegint aquest post tant maco que has fet!!!
ResponEliminaMoltes gràcies Alfons!! M'ha fet moltíssima il·lusió!! :)
A Catalunya tenim la sort de tenir un teixit molt extens de blogs gastronòmic i la tasca d'anar escollint quins entren a la nevera no és fàcil. Ara bé no vaig tenir cap mena de dubte que el teu havia d'estar a la nevera des del número 1 de Sentits! ;)
Bon any nou i moltíssimes gràcies!! Petons!
Que rico!....delicioso fresco y sano!....Et desitjo el millor per a tu i la teva família al 2014 .... salut, alegries, viatges, pau, harmonies, molta fotografia ..... i molta ..... molt menjar! ....... Abrazotes , Marcela
ResponEliminaBon any Alfons! Un plaer compartir nevera amb tu, fa il·lusió, eh? Aquests gotets han d'estar de vici, i si és recepta de la Nuni èxit assegurat!
ResponEliminaUna abraçada
Sandra
una mousse muy tentadora y buena¡
ResponEliminaBon any Nou
una abraçada
Feliz 2014, que receta espectacular, besos
ResponEliminaEnhorabona per ser a la nevera de Sentits... i magnífica la recepta... com sempre!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Uns gotets deliciosos i molt ben presentats.
ResponEliminaLlàstima que la revista Sentits només estigui per ipad... a veure quena fan la versió per l'iphone :)
Unes postres molt bones per a començar l'any! també em sap greu no poder tafanejar la revista Sentits! bon Any!!
ResponEliminaQué delicia de vasitos, una mezcla perfecta para empezar este 2014, qué deseo que sea estupendo para ti y los tuyos.
ResponEliminaUn abrazo, Clara.
No entiendo porque no he podido ver la revista, pero me quedé en el face y en el blog de Nuni
ResponEliminaque me parece estupendo, felicidades por ese imán Alfons y ahora me quedo un ratito imantada por aquí ¿te parece?