Aquest mes el "Memòries d'una Cuinera" ens proposa fer la nostra versió d'unes "patates farcides". ... i jo, que no voldria faltar a la cita, m'hi apunto amb aquestes patates d'avui ....
... tot i que reconec, que el que es diu farcides,... farcides ... bé, podríem dir-ne que tenen un farcit força superficial, més aviat per sobre,.... o si algú ho prefereix, també podria tapar-les amb una altra mitja patata i així quedarien veritablement com més farcides,... ;-))
... en qualsevol cas tant les patates com el farciment està deliciós .... i estic segur que les amigues del Memòries no tindran inconvenient per acceptar aquesta petita "farsa" en el seu repte mensual....
Despatxeu:
-Patates noves petites
-Sipionets
-Oli d'oliva
-Avellanes
-Encenalls de formatge parmesà
-Pell de llimona
Preparació
1.- Poseu les patates en una cassola amb aigua fins que quedin cobertes. Afegiu-hi amb un grapadet de sal, la pell de llimona i deixeu-ho coure uns 25 min, fins que les patates siguin fetes.
2.- En un morter piqueu-hi les avellanes amb un polsim de sal, pebre i un bon raig d'oli
3.- Talleu les patates per la meitat, daureu-les en una paella amb unes gotes d'oli. Podeu aprofitar la mateixa paella i el mateix oli, per saltar-hi després els xipionets.
4.- Poseu les patates en un plat, repartiu-hi els sipionets pel damunt, una mica de sal gruixuda, amaniu-ho amb l'oli d'avellanes,uns encenalls de formatge i unes fulles de julivert..
Sí que tienen que estar bien ricas, y el relleno da igual cómo se ponga.Bss.
ResponEliminauna delícia que fa hivern, Alfons
ResponEliminaFarcides o no farcides, crec que han de estar bonísimas amb tot el que i has possat.
ResponEliminaPetons
que buena idea Alfons y asi en version mini de bocado es genial y bien buenas
ResponEliminaUna abraçada
Ostres han de ser delicioses, mira que faig poques amb sabor a mar, molt bona aportació pel Memòries!Petonets
ResponEliminaRellenas o cubiertas yo no me resistiría a este delicioso bocado.
ResponEliminaBlanca de JUEGO DE SABORES
Farcides o farciment per sobre, tant s'hi val com li diguis, aquí lo més important es el seu bon sabor i aquesta mida de patates petites per menjar d'una mossegada o dues.
ResponEliminaPetons.
Que maravilla...delicado y con sabores que me encantan!......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaHan de quedar unes patates super gustoses, apunto la idea de bullir-les amb la pell de llimona, no ho havia sentit mai!
ResponEliminaI amb l'oli d'avellanes, un acabat sensacional.
Receta para ponerla en práctica ya!! un entrante fabuloso
ResponEliminaSaludos
Buf, se m'ha fet la boca aigua.
ResponEliminaEncara que sembla un plat senzill amb els ingredients que porta s'eleva a luxe!
Moltíssimes gràcies per participar.
Pero que buenas estarán estas patatas nada mas hay que verlas para saber que es un plato de 10.
ResponEliminaSaludos
En feia de temps eh..... Aquestes patates t'ha quedat una mossegada de luxe
ResponEliminaMuas
mare meva Alfons!!! aquestes patates les haig de fer ja!!!! quina pintassa més bona. Moltíssimes gràcies per participar. petonets
ResponEliminaHe hecho esta receta y está exquisita. La repetiré porque no es complicada y queda muy resultona. Me voy a hacer fija en este blog porque ya llevo tres recetas hechas y a cada cual más rica.
ResponEliminaMuchas gracias por compartirlas.
http://www.docecuentas.blogspot.com.es/
Quina bona pinta!! m'encanta per la poca complicació!!
ResponElimina