Amb certa periodicitat, encara que sense dates preestablertes, un grup d'amics ens reunim a casa d'un d'ells per gaudir d'una vetllada de relax i de cine- fòrum. En aquesta ocasió per a la sessió de cinema la pel•lícula seleccionada ha estat "Across the Universe". Un fantàstic musical de l'any 2007, dirigit per Julie Taymor que incorpora fragments de 34 composicions musicals dels Beatles. Si comenceu a notar que a més dels quilos també pesen els anys, segur que us encantarà. I per un fòrum ben animat, no hi ha res com celebrar-ho al voltant d'una taula ben assortida. La nostra aportació, desprès de la quiche de poma i tres formatges, va ser una segona proposta combinant de nou aquests dos ingredients,pomes i formatge: cubs de formatge tendre i Granny Smith,
Despatxeu
Per la base
-125 g de mantega en pomada
-15g de sucre glaç
-25 g de farina de ametlles
-25 g de farina d’avellanes
-1 ou
-160 g de farina de blat
-sal i pebre
Per la gelatina de pomes
-2 pomes Granny Smith
-6 fulles de gelatina
-100 cc de suc de poma
-40 g de sucre
Per la mousse de formatge
-5 fulles de gelatina
-200 g de formatge tendre
-150 cc de nata per muntar 35%
Preparació
1-Per la base. Barregeu la mantega amb el sucre, l’ou, les farines d’avellanes d’ametlles i de blat amb un polsim de sal i de pebre. Enforneu-ho a 180º uns 20 m.
Deixeu-ho refredar
2-Per la gelatina de pomes. Poseu en remull la gelatina. Talleu les pomes en daus petits
i feu-les coure en un cassó juntament amb el suc de poma i el sucre. Un cop ben cuites aixafeu-les be i incorporeu-hi la gelatina escorreguda .
3-Per la mousse de formatge. Poseu la gelatina en remull. Esmicoleu amb l’ajut d’una forquilla el formatge i assaoneu-ho si cal, amb un polsim sal i pebre. Feu fondre la gelatina amb una mica de nata calenta i munteu la resta de la nata. Barregeu-ho tot i reserveu-ho
Muntatge
Sobre la base disposeu una capa amb la meitat de la mousse de formatge i poseu-ho al congelador uns 2 minuts Repetiu mateixa operació amb la gelatina de pomes i amb l’altra meitat de la mousse de formatge. Deixeu-ho al congelador durant unes tres hores
Desemmotlleu i talleu-lo a cubs. Guardeu-ho a la nevera fins el moment de servir i .. gaudiu-ho de gust!
-125 g de mantega en pomada
-15g de sucre glaç
-25 g de farina de ametlles
-25 g de farina d’avellanes
-1 ou
-160 g de farina de blat
-sal i pebre
Per la gelatina de pomes
-2 pomes Granny Smith
-6 fulles de gelatina
-100 cc de suc de poma
-40 g de sucre
Per la mousse de formatge
-5 fulles de gelatina
-200 g de formatge tendre
-150 cc de nata per muntar 35%
Preparació
1-Per la base. Barregeu la mantega amb el sucre, l’ou, les farines d’avellanes d’ametlles i de blat amb un polsim de sal i de pebre. Enforneu-ho a 180º uns 20 m.
Deixeu-ho refredar
2-Per la gelatina de pomes. Poseu en remull la gelatina. Talleu les pomes en daus petits
i feu-les coure en un cassó juntament amb el suc de poma i el sucre. Un cop ben cuites aixafeu-les be i incorporeu-hi la gelatina escorreguda .
3-Per la mousse de formatge. Poseu la gelatina en remull. Esmicoleu amb l’ajut d’una forquilla el formatge i assaoneu-ho si cal, amb un polsim sal i pebre. Feu fondre la gelatina amb una mica de nata calenta i munteu la resta de la nata. Barregeu-ho tot i reserveu-ho
Muntatge
Sobre la base disposeu una capa amb la meitat de la mousse de formatge i poseu-ho al congelador uns 2 minuts Repetiu mateixa operació amb la gelatina de pomes i amb l’altra meitat de la mousse de formatge. Deixeu-ho al congelador durant unes tres hores
Desemmotlleu i talleu-lo a cubs. Guardeu-ho a la nevera fins el moment de servir i .. gaudiu-ho de gust!
Quina combinació més fresca! Segur que els amics devien quedar encantats! A mi els Beatles m'encanten, hauré de buscar aquesta peli!
ResponEliminaSegur que t'agradarà,...i no es dificil de trobar-la... ja m'ho diràs
ResponEliminaEiiiiiii, genial la combinació!!
ResponElimina