21/6/09

MEGHLI



De nou a l’altre cantó de la mediterrània...qualsevol excusa es bona per acostar s’hi, i en aquest cas l’excusa es la norma per tal de poder participar en el HEMC d’aquest mes: “cocina de medio oriente y magreb”,i aquesta es la meva recepta: meghli. Unes postres d’origen libanès, que s’ofereixen per festejar determinats dies del calendari o situacions excepcionals, com l’arribada d’un nounat. Combina els perfums de la canyella i del comí de prat (alcaravea) amb una base cremosa d’arròs dolç... acabada de sortir de la nevera, es una delicia perfumada d’aromes orientals !!




Despatxeu

-150 g de farina d’arròs
-200 g de sucre
-1 l. d’aigua
-10g de canyella en pols
-10g de comí de prat en pols (alcaravea)
-per decorar, coco ratllat, pinyons i panses

Preparació

1.- Poseu un pot de cuina al foc amb l’aigua, afegiu-hi la farina d’arròs, el sucre i les espècies i poseu-ho a bullir sense parar de remenar. Baixeu una mica el foc i sense deixar de remenar deixeu-ho espessir fins que fins que n’obtingueu una textura amorosa i unti la cullera.
2- Repartiu-ho en copes i deixeu-ho refredar abans de posar-ho a la nevera
3.-Decoreu-ho amb el coco ratllat, els pinyons i les panses, serviu-ho ben fred i ... gaudiu-ho de gust !!

2 comentaris:

  1. Hola, me gusta esta receta de Oriente Medio.
    Un besito.

    ResponElimina
  2. No tengo dudas que debe ser muy delicioso, yo he hecho un postre muy parecido pero aromatizado con agua de rosas y es una delicia. Estos postres de medio oriente son realmente delicados y con una carga de aromas embriagador.

    Me encanta tu propuesta para el Hemc, muchas gracias por participar.

    Un abrazo, kako.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails