Després del Flam de tapioca, la segona destinació del cabell d’àngel, ha estat aquesta quiche de poma amb tres formatges. La recepta original proposava com massa una pasta brisa ensucrada, jo vaig optar per una làmina de pasta brisa convencional que vaig “untar” amb una fina capa de cabell d’àngel. Ha estat una combinació molt divertida i que pots triar a l’hora de servir-la tant com un entrant o com unes postres, calenta, tèbia o freda. Ja em direu com us resulta més atractiva.
Despatxeu
-1 làmina de pasta brisa
-cabell d’àngel
-2 pomes golden
-150 g de formatge fresc de cabra
-50 g de formatge Idiazàbal
-50 g de formatge emmental
-200 cc de nata líquida
-2 ous
-50 g de panses
- pinyons
-1 cullerada de conyac
Preparació
1-Prescalfeu el forn a 180 º. Poseu en remull les panses amb el conyac.
2-Estireu la làmina de pasta brisa sobre el motlle, i disposeu a sobre una fina capa de cabell d`àngel.
3- Amb l’ajuda d’una forquilla tritureu el formatge de cabra i afegiu-hi tot remenant, la nata, el sucre i els ous.
4- Ratlleu l’idiazàbal i l’emmental i els incorporeu juntament amb el conyac de les panses a la barreja anterior. Assaoneu-ho si cal, amb sal i pebre
5-Aboqueu-ho en el motlle i cobriu-ho tot amb les pomes tallades en fines làmines. Aboqueu per sobre les panses i alguns pinyons. Enforneu a 180º entre 30 -35 m. ....i gaudiu-ho de gust!
Alfons, quina bona pinta aquesta Quiche!!! I que bé que lliguen la poma i els formatges. Devia estar boníssima!! M'encanta el teu blog!!! Fins aviat!!
ResponEliminaNUNI
http://cuinetes.bloks.cat
Riquísimo, una mezcla perfecta.
ResponEliminaSaludos
Que rica estaba al fons,la he llevado al trabajo y nos encantó...pero rica,rica,eh!
ResponEliminaGraciaasss ;))
Acabo de volver hacerla....como huele...es para mis padres,que mañana van de invitados a casa de unos amigos....triunfaré!!
ResponElimina